groznika написа:Вместо Фейсбук - Фолксвагенбук...
Социална мрежа
Последно време забелязвам, че много хора взимат твърде на сериозно колите си и пребиваването си в мрежата. Това наистина е жалко... Животът наистина не се изчерпва с верният фолксваген в гаража и сайтовете които посещаваме (поне за мене).
Пича се е изкефил, че е чул по радиото нещо за форума (от който и той е част) и веднага по стара българска традиция, се намира някой, който да обобщи или да каже как стоят нещата.
Та колега, гледам че сме се регистрирали горе долу по едно и също време.Аз имам 100-ина мнения, ти около 3000.Това прави ли те 30 пъти по-асоциален от мен? Не знам и не ме интересува. Имаш или нямаш фейсбук също слабо ме интересува. Аз също нямам фейсбук, но определено не мисля че е повод за хвалба. Наскоро си открил че има и друго освен ФВ и форума(в който явно често стоиш)? Чудесно! Но сигурно има и други, които са се светнали на тази малка тайна.
Аз лично се кефя на хората, които активно се занимават с нещо, дали кола или някакво друго хоби, важното е, че им излиза нещо от ръцете, а не се хвалят с това къде не ходят, какво нямат и какво не правят. Звучи тъпо нали? Хората които не правят нищо обаче са намерили този начин да се хвалят.
Общо взето тъпи мнения (включително и моето), които нямат общо с това, което автора иска да разбере.Освен разбира се ако тайно не иска да узнае, колко социални са някои колеги, колко много искат да изтъкнат това и колко много са видяли от живота.