За съжаление се убедих,че по дрехите посрещат както се казва в една поговорка,защото ако не бях обут с дънки и най-обикновенно якенце и не карах кола на 20 години,см сигурен,че отношението щеше да е по-различно.

На къде отива тази държава
santo_trafficante написа:оня ден ме спират СОТаджиичета от полицейския СОТ и ми се правят на катаджии![]()
акт щели да ми пишат постановки ми въртятизчаках да започне цирка и като ги защешах
![]()
и те застанали на "хранилката"
това ми е работата да знамsoxy__ написа:santo_trafficante написа:оня ден ме спират СОТаджиичета от полицейския СОТ и ми се правят на катаджии![]()
акт щели да ми пишат постановки ми въртятизчаках да започне цирка и като ги защешах
![]()
От къде пък Сотаджии имат палка?? Полицейски СОТ - това 161 ли е?
sploty написа:туй че законите са такива и се води маловажно/цената е ниска/ и почти не се завежда
не са ти виновни полицаите.
Ако мислиш, че в тях е вината и са се отнесли неадекватно пусни си жалба
не ти ли го обясниха колега
Според теб мислиш ли че някъде се разкриват такива престъпления
говоря за счупен прозорец без свидетели
santo_trafficante написа:това ми е работата да знамsoxy__ написа:santo_trafficante написа:оня ден ме спират СОТаджиичета от полицейския СОТ и ми се правят на катаджии![]()
![]()
От къде пък Сотаджии имат палка?? Полицейски СОТ - това 161 ли е?![]()
бая народ гори от тези псевдо катаджии
hooligans написа:демек ако доида и ти тресна джама с паве , преровя ти колата и си тръгна
не съм направил нищо наказуемо и съм в правото си да го правя...
интересна логика![]()
![]()
![]()
полицаи си нали ?
soxy__ написа:santo_trafficante написа:това ми е работата да знамsoxy__ написа:santo_trafficante написа:оня ден ме спират СОТаджиичета от полицейския СОТ и ми се правят на катаджии![]()
![]()
Е защо не се обади в полицията, как така се представят за катаджии. Не мога да си представя как човек спира на сотаджия и даже си дава документите. И като какъв се преставя този сотаджия?
soxy__ написа:santo_trafficante написа:това ми е работата да знамsoxy__ написа:santo_trafficante написа:оня ден ме спират СОТаджиичета от полицейския СОТ и ми се правят на катаджии![]()
![]()
Е защо не се обади в полицията, как така се представят за катаджии. Не мога да си представя как човек спира на сотаджия и даже си дава документите. И като какъв се преставя този сотаджия?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта