МНОГО ВАЖЕН ЛИЧЕН СЪВЕТ!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
МНОГО ВАЖЕН ЛИЧЕН СЪВЕТ!!!
Приятели искам да ми дадете много важен съвет. Интересува ме колко пари по-принцип взима МНОГО ДОБЪР майстор за лепене на плочки в баня. Дадените ми цени за момента са 13.5 лева на квадратен метър и фризове за линеен метър - 5 лева. Много ви благодаря за скорошния отговор.
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
виж сега
мога да ти дам тел на един маистор добър е и не взима скъпо ако искаш
Re: виж сега
masok написа:мога да ти дам тел на един маистор добър е и не взима скъпо ако искаш
Ако не ти е проблем, пусни му телефона и на мен
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Междо другото много зависи всичко от качеството на плочките.
Обърни много голямо внимание на това.
Терасите аз лично съм си ги лепил. Две тераси с някви 3 - 4 качество плочки - станаха но не като следващите две.
ЗА другите си купихме гранитогрес и като изключиш мъките му по рязането станаха супер.
Внимавай много с плочките.Казвам какво да гледаш.Ако са квадрат се гледа дали са найстина квадрат или не. после дали всички плочки са с еднаква дължина - ширина. и накрая дали ръбоветене стърчат или висят - т.е. дали няма корем или гръб плочката.
Има много умели търговци дето ще ти продадът 2-3 качество за първо.
Обърни много голямо внимание на това.
Терасите аз лично съм си ги лепил. Две тераси с някви 3 - 4 качество плочки - станаха но не като следващите две.
ЗА другите си купихме гранитогрес и като изключиш мъките му по рязането станаха супер.
Внимавай много с плочките.Казвам какво да гледаш.Ако са квадрат се гледа дали са найстина квадрат или не. после дали всички плочки са с еднаква дължина - ширина. и накрая дали ръбоветене стърчат или висят - т.е. дали няма корем или гръб плочката.
Има много умели търговци дето ще ти продадът 2-3 качество за първо.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Да правилен съвет са ти дали колегите. Внимавай с плочките. Аз си купих Български плочки от Практикер сравнително евтини -12 лв кв.м. и разбрах защо добрите майстори се инатят и не искат да лепят такива плочки. Разлика в размерите във формата а самият фриз е с до 2мм по широк от плочката. Рисуваните плочки в друг нюанс -въообще не ги и слагах само си дадох парите бъдева. Трагедия. Иначе за в софия под 15лв за кв м.читав майстор трудно ще намериш. Приготви си пари и за изправянето на стените -тоест замазка или гипс картон.Читавите майстори в повечето слечаи отказват да слагат плочки дириктно върху стените.. Те това е от мен. Аз току що си приключих ремонта в банят и с изключение на един два "подписа" на майстора по стените впредвид на кривите стени и липсата на предварителното им изправяне криво ляво кат за без пари я направих прилично.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”