Има и глупави от наща партия :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Има и глупави от наща партия :(
Неска към 8 и 30 сутринта .. след колелото на 4ти колометър по посока студентски град ( незнам улицата как се казва ) .. един КОЛЕГА.. с червн Голф 3 ( не видях номер, но шофьора беше с гащеризон ) ми направи страхотен жест... 5 мин седях пред него на мигач , не ми позволи да мина в желаната от мен лента, на всичкото отгоре получих няколко средни пръста , серия от пресветкания и псувни .... Незнам какво да кажа повече... вярно имаше голямо задръстване , но жеста си е жест! Мисля че не правех нищо лошо... Вашето мение какво е? 

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tishku написа:Абе глупостиАз бях в лявата лента пред него и просто трябваше да ме пусне да мина в дясно .. пред него ама на
... а има КОЛЕГИ дето само като видят голфа .. святкат , махат ти , радват ти се , авариики и много им се кефя
Но в случая .. този беше СЕЛКСИ ГЪЗАР според мен
Ако голфа е червено ГТИ МК3 с четири врати го знам кой е човека.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:Аз поне кафе да бях пил...До сега не ми се беше случвало.. Даже един път бяло голфче със стикери на клуба ми даде предимство .. а в случая той си беше с предимството.. и се кефя на такива жестове нз ...
![]()
Тва ще да съм бил аз ..... понякога ми става хубаво да си карам бавно , да пускам пешеходци и колеги , неависимо с каква кола са

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Exell написа:Тва ще да съм бил аз ..... понякога ми става хубаво да си карам бавно , да пускам пешеходци и колеги , неависимо с каква кола са. Разбира се има и случаи да бързам за работа или по работа и тогава правя глупости , но пак се съобразявам с останалите участници.... какъв цвят ти е колата?
Аз шофирам по начина както го е описал колегат.
Даже един приятел ми казва че не съм карал бавно ами направо флегматично.
В интерес на истината днес пак се наложи да се возя при един колега дето до скоро е живял в София. Определено повече няма да му давам да кара когато аз съм в колата.Направо ме хваща срам само като се возя.При положение че въобще не бързаме, движението си е от спокойно по спокойно той човека си влезе с почти цялата кола в кръстовище със сфетофар, още не беше светнало зелено понече да тръгне и накара една колежка с Пасат да направи ебати и завоя за да го избегне, и това за да завие на ляво като изпревари движещите се направо.Направо се ядосах ама не исках да се карам с него!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”