Верно има точни пичове, но май има и доста ......... дето само чешат езици.
Историята накратко:В пуснати теми от мен в "Продава" изяви желание първо едно момче от София за едни пружини, оговорки всичко точно , но само на ЛС,аз не се сетих да му взема телефон де, и така и така едно момче от Варна, което имаше път натам беше така добро да ги занесе, и той е от форума, ника му е pafaka , голям пич, евала че се занивама с това.Та занесе ги до Софето, а от другата страна няма и помен, пращам ЛС като луд няма и няма, поне да каже така и така но нямам възможност, ще го разбере ама да ми се прави на луд, извинявайте ама е долно и супер идиотско!

Втория трик дето ми спретнаха "коректните колеги", пак в "Продава" бях пуснал преди време едно спортно гърне, пак се намери копувач и пак от София, вече взех и телефон уж за по сигурно.Всичко точно , момчето звучеше точно, но май само до там, разбрахме се да му пратя гърнето с наложен платеж по "Еконт",така и направих преди седмица и 3 дена вече,звъня,смс, ЛС няма и няма.Пак издънка, пак ядове, пак се занимавам аз да опаковам и глупости ....

Та колеги малко по сериозно бе, поне се обаждайте не хапя, не бия, колко е да отговорите кратко и ясно "Ами съжалявам, но няма да мога да го взема" така и така, какво сложно се произнася ли?
Е за разлика от вас има хора (като мен) на които не им е като игра, а просто се опитват да бъдат по някакъв начин полезни за един или за повече хора.
И последно разбирам, че почти всичко е обвързано с пари, но не е този начина, и аз съм поръчвал,звънял на колеги от форума, пак по "Еконт" с наложен платеж, плащам и нямам ядове, защо трябва да съм дребнив и да се правя на тарикатче, много под нивото ми е, но май не и за други хора
Та дано никой не се е обидил, предполагам всеки има причина, то без причина няма как да мине де.Въпреки всичко желая ви успехи и само така продължавайте да дразните хората, то всичко в България е така