за акт
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
за акт
искам да питам нещо наказателното постановление което след 5 месеца чакане ми беше връчено изтича на 7.11.2009 обаче нямам пари да го платя трупат ли се големи лихви ако го платя след месец или два примерно
или ако карам ако ме спрат какво ще стане и какви са последствията ? 
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за акт
колега имаш право да каращ 1 мес. с постановление и мисле че ако не го платиш лихви няма
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
да колега това се интересувам примерно спра да карам 1 месец и като отида да не ми забият някаква лихва 
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
лихва за глоба няма
едва след като почне принудително изпълнение, но ти си далече от него вес още
едва след като почне принудително изпълнение, но ти си далече от него вес още
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
player123 написа:искам да питам нещо наказателното постановление което след 5 месеца чакане ми беше връчено изтича на 7.11.2009 обаче нямам пари да го платя трупат ли се големи лихви ако го платя след месец или два примерноили ако карам ако ме спрат какво ще стане и какви са последствията ?
Извинявай, че така ще се намеся, но...
Имаш пари да си караш щайгата, а да си платиш гяволъка нямаш?
Чудя се дали ще доживея ден в който сегашният манталитет ще е отдавна забравен и опитите за дребно хитруване няма да са вече национален спорт...
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:player123 написа:искам да питам нещо наказателното постановление което след 5 месеца чакане ми беше връчено изтича на 7.11.2009 обаче нямам пари да го платя трупат ли се големи лихви ако го платя след месец или два примерноили ако карам ако ме спрат какво ще стане и какви са последствията ?
Извинявай, че така ще се намеся, но...
Имаш пари да си караш щайгата, а да си платиш гяволъка нямаш?
Чудя се дали ще доживея ден в който сегашният манталитет ще е отдавна забравен и опитите за дребно хитруване няма да са вече национален спорт...
Но пак има намерение скоро да го плати, докато доста други хора, нямат изобщо подобни мераци, да си плащат актовете
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Абе аман от философи и манталитетаджии. Имаме пари да си караме щайгите да! Вие заради 2-3 акта няма ли да карате като ви е наложително?
А тия дето филосовстват отгоре биха ли работили 2-3 месеца само за да си платят актовете на цени като в Австрия с българските смешни заплати по 200 лева? Актове ли да ядем или книжки,ако не е тайна, или какво после като ги платим?! И вие протестирахте преди по-най долния начин като си метахте пагоните за заплати ама никой не плюеше по Вас. Или Вие сте от големото доброутро на МВР вече и вас не ви интересува това? То какво да обяснява човек като Вие не сте хора въобще. Айдеееее...

Последна промяна от black` на Чет 05 ное 2009 0:40, променено общо 2 пъти.
- groznika
black` написа:Абе аман от философи. Имаме пари да си караме щайгите да! Вие заради 2-3 акта няма ли да карате?А тия дето филосовстват отгоре биха ли работили 2-3 месеца само за да си платят актовете на цени като в Австрия с българските смешни заплати? Актове ли да ядем ако не е тайна или какво после като ги платим?! И вие протестирахте преди по-най долния начин за заплати ама никой не плюеше по Вас. Или Вие сте от големото доброутро на МВР вече и вас не ви интересува това? Айдеееее...
![]()
Дръж се прилично блеки
Да. От МВР-то съм. Даже и от ДС. Дори съм от таен масонски клан и заговорнича за изтребването на народа с малки заплати и големи актове
Сметката е елементарна драги:
Имаш пари за кола >>> Имаш кола >>> Правиш се на джигит >>> Плащаш и не ревеш, че световната конспирация се е огледала в стария ти голф и празния хладилник.
Като ти е малка заплатата и не можеш да плащаш... Ми продавай колата и тръгвай пеш. Човечеството не е излязло от пещерите яхнало голф.
Утре като ни напраскат акцизите, дебелите данъци и лютите застраховки какво ще правите вие дето не сте от МВР-то? Ще се тръшнете да мрете ли?
Айде аман от лигавщини. Купи си колело и ходи в байк форума!
Аре лека ви нощ! Аз отивам да си броя милионите от големото доброутро с които плащам на бандити да копаят дупки по улиците и да трошат уличното осветление...
Последна промяна от groznika на Чет 05 ное 2009 0:45, променено общо 1 път.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Малко е леко студено за колело. По скоро бих го препоръчал на тия дето пишат глупостите тука, за да спрът с излишните съвети, които никому не са нужни сега... 
Пък да си продавам колите за да плащам на измислени чиновници няма как да стане.
Едва ли има много хора които не искат да си плащат актове, отделен е въпроса дали имат възможност. А и вие тука пише пълни л..на с извинение напоследък в такива теми.
Пък да си продавам колите за да плащам на измислени чиновници няма как да стане.

Едва ли има много хора които не искат да си плащат актове, отделен е въпроса дали имат възможност. А и вие тука пише пълни л..на с извинение напоследък в такива теми.

- groznika
black` написа:Малко е леко студено за колело. По скоро бих го препоръчал на тия дето пишат глупостите тука, за да спрът с излишните съвети, които никому не са нужни сега...
О, простете вие с умностите. Съжалявам, че ние гадовете ченгета (и всякакви още там добро утро и добър вечер) развалихме интелектуалната ви вечерна почивка и вгорчихме вкуса на отлежалата ви ракийка.
Ако имате и други претенции към мен дребния масон може да получите всякакъв вид допълнителни "извинения" на ЛС

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
groznika е прав.
като си гявол-плащаш си гяволъка.
като ти е скъпо-не караш кола.
полениките мисля че са излишни.
законите са за да се спазват!
като си гявол-плащаш си гяволъка.
като ти е скъпо-не караш кола.