Холограмни стикери - къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Холограмни стикери - къде?
Някой има ли идея къде правят холограмни стикери? Каква е цената и други подробности ако има...
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Холограмни стикери - къде?
Питах на няколко места в Русе - тцтцццц....
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Дунав Прес, и е цифра
Здравей, аз си взех от тук www.hollonia.com . И то за много добри пари.
Fine написа:Здравей, аз си взех от тук http://бля.бля.дот ком И то за много добри пари.
Много интересно първо мнение...у лево според мен...

Asen_D написа:Fine написа:Здравей, аз си взех от тук http://бля.бля.дот ком И то за много добри пари.
Човека изобщо не работи там. Според мен Фетел търси нещо по-голямо.
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Производството на оригинални холограмни стикери се състои от две основни части: изработка на персонална матрица и отпечатване на холограмни стикери. Изработването на персоналната матрица изисква време, за да се постигне желания ефект и вид на холограмния стикер. Веднъж изработена, персоналната матрица служи за многократно отпечатване на неопределен брой холограмни стикери.
Персоналната матрица се изработва само веднъж. Цената на персоналната матрица е (зависи от размер и сложност) на пръв поглед е висока, но се заплаща еднократно. Варира между 200 и 400 EUR. Но цената й всъщност зависи от броя на холограмните стикери, които ще бъдат отпечатани във времето. Това означава, че ако отпечатате само 10 000 броя оригинални холограмни стикери, ще излезнат скъпо. Но ако отпечатате над 100 000 броя, цената на матрицата няма голямо значение.
Цената на самите холограмни стикери зависи от количеството и големината им.
Срокът за производство и доставка на оригинални холограмни стикери, също има своите особености. Първото поръчано количество стикери може да бъде готово минимум след 30 дни. Този срок включва – изработка на матрица, отпечатване на първа мостра, одобрение от клиента, отпечатване на холограми. Срокът за доставка на всяко следващо количество е много по-кратък, тъй като се използва вече готовата матрица.

Персоналната матрица се изработва само веднъж. Цената на персоналната матрица е (зависи от размер и сложност) на пръв поглед е висока, но се заплаща еднократно. Варира между 200 и 400 EUR. Но цената й всъщност зависи от броя на холограмните стикери, които ще бъдат отпечатани във времето. Това означава, че ако отпечатате само 10 000 броя оригинални холограмни стикери, ще излезнат скъпо. Но ако отпечатате над 100 000 броя, цената на матрицата няма голямо значение.
Цената на самите холограмни стикери зависи от количеството и големината им.
Срокът за производство и доставка на оригинални холограмни стикери, също има своите особености. Първото поръчано количество стикери може да бъде готово минимум след 30 дни. Този срок включва – изработка на матрица, отпечатване на първа мостра, одобрение от клиента, отпечатване на холограми. Срокът за доставка на всяко следващо количество е много по-кратък, тъй като се използва вече готовата матрица.

velinsl написа:Asen_D написа:Fine написа:Здравей, аз си взех от тук http://бля.бля.дот ком И то за много добри пари.
Човека изобщо не работи там. Според мен Фетел търси нещо по-голямо.
Ми не работи, то в тая криза

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един приятел на Фетел търсеше преди 2 години и си свърши работата. Плати си 1200 лв за 10000 бройки тогава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”