за акт

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
player123
Автомобил:
Двигател:

за акт

Мнениеот player123 » Сря 04 ное 2009 22:52

искам да питам нещо наказателното постановление което след 5 месеца чакане ми беше връчено изтича на 7.11.2009 обаче нямам пари да го платя трупат ли се големи лихви ако го платя след месец или два примерно :) или ако карам ако ме спрат какво ще стане и какви са последствията ? :)

Потребителски аватар
dnn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: за акт

Мнениеот dnn » Сря 04 ное 2009 23:01

колега имаш право да каращ 1 мес. с постановление и мисле че ако не го платиш лихви няма

Потребителски аватар
player123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот player123 » Сря 04 ное 2009 23:06

да колега това се интересувам примерно спра да карам 1 месец и като отида да не ми забият някаква лихва :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 04 ное 2009 23:27

лихва за глоба няма
едва след като почне принудително изпълнение, но ти си далече от него вес още

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 04 ное 2009 23:50

player123 написа:искам да питам нещо наказателното постановление което след 5 месеца чакане ми беше връчено изтича на 7.11.2009 обаче нямам пари да го платя трупат ли се големи лихви ако го платя след месец или два примерно :) или ако карам ако ме спрат какво ще стане и какви са последствията ? :)

Извинявай, че така ще се намеся, но...
Имаш пари да си караш щайгата, а да си платиш гяволъка нямаш?
Чудя се дали ще доживея ден в който сегашният манталитет ще е отдавна забравен и опитите за дребно хитруване няма да са вече национален спорт...

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 04 ное 2009 23:53

groznika написа:
player123 написа:искам да питам нещо наказателното постановление което след 5 месеца чакане ми беше връчено изтича на 7.11.2009 обаче нямам пари да го платя трупат ли се големи лихви ако го платя след месец или два примерно :) или ако карам ако ме спрат какво ще стане и какви са последствията ? :)

Извинявай, че така ще се намеся, но...
Имаш пари да си караш щайгата, а да си платиш гяволъка нямаш?
Чудя се дали ще доживея ден в който сегашният манталитет ще е отдавна забравен и опитите за дребно хитруване няма да са вече национален спорт...

Но пак има намерение скоро да го плати, докато доста други хора, нямат изобщо подобни мераци, да си плащат актовете :idea:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 05 ное 2009 0:24

Абе аман от философи и манталитетаджии. Имаме пари да си караме щайгите да! Вие заради 2-3 акта няма ли да карате като ви е наложително? :?: А тия дето филосовстват отгоре биха ли работили 2-3 месеца само за да си платят актовете на цени като в Австрия с българските смешни заплати по 200 лева? Актове ли да ядем или книжки,ако не е тайна, или какво после като ги платим?! И вие протестирахте преди по-най долния начин като си метахте пагоните за заплати ама никой не плюеше по Вас. Или Вие сте от големото доброутро на МВР вече и вас не ви интересува това? То какво да обяснява човек като Вие не сте хора въобще. Айдеееее... :censored: :screwy

Последна промяна от black` на Чет 05 ное 2009 0:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 05 ное 2009 0:28

death

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Чет 05 ное 2009 0:42

black` написа:Абе аман от философи. Имаме пари да си караме щайгите да! Вие заради 2-3 акта няма ли да карате? :?: А тия дето филосовстват отгоре биха ли работили 2-3 месеца само за да си платят актовете на цени като в Австрия с българските смешни заплати? Актове ли да ядем ако не е тайна или какво после като ги платим?! И вие протестирахте преди по-най долния начин за заплати ама никой не плюеше по Вас. Или Вие сте от големото доброутро на МВР вече и вас не ви интересува това? Айдеееее... :censored: :screwy

Дръж се прилично блеки :)
Да. От МВР-то съм. Даже и от ДС. Дори съм от таен масонски клан и заговорнича за изтребването на народа с малки заплати и големи актове :012:

Сметката е елементарна драги:
Имаш пари за кола >>> Имаш кола >>> Правиш се на джигит >>> Плащаш и не ревеш, че световната конспирация се е огледала в стария ти голф и празния хладилник.

Като ти е малка заплатата и не можеш да плащаш... Ми продавай колата и тръгвай пеш. Човечеството не е излязло от пещерите яхнало голф.
Утре като ни напраскат акцизите, дебелите данъци и лютите застраховки какво ще правите вие дето не сте от МВР-то? Ще се тръшнете да мрете ли?
Айде аман от лигавщини. Купи си колело и ходи в байк форума!

Аре лека ви нощ! Аз отивам да си броя милионите от големото доброутро с които плащам на бандити да копаят дупки по улиците и да трошат уличното осветление...

Последна промяна от groznika на Чет 05 ное 2009 0:45, променено общо 1 път.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 05 ное 2009 0:45

Малко е леко студено за колело. По скоро бих го препоръчал на тия дето пишат глупостите тука, за да спрът с излишните съвети, които никому не са нужни сега... :idea:
Пък да си продавам колите за да плащам на измислени чиновници няма как да стане. :screwy
Едва ли има много хора които не искат да си плащат актове, отделен е въпроса дали имат възможност. А и вие тука пише пълни л..на с извинение напоследък в такива теми. :kiss my ass

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Чет 05 ное 2009 0:49

black` написа:Малко е леко студено за колело. По скоро бих го препоръчал на тия дето пишат глупостите тука, за да спрът с излишните съвети, които никому не са нужни сега... :idea:

О, простете вие с умностите. Съжалявам, че ние гадовете ченгета (и всякакви още там добро утро и добър вечер) развалихме интелектуалната ви вечерна почивка и вгорчихме вкуса на отлежалата ви ракийка.

Ако имате и други претенции към мен дребния масон може да получите всякакъв вид допълнителни "извинения" на ЛС :dummy:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 05 ное 2009 0:54

groznika е прав.
като си гявол-плащаш си гяволъка.
като ти е скъпо-не караш кола.
полениките мисля че са излишни.
законите са за да се спазват!