player123 написа:искам да питам нещо наказателното постановление което след 5 месеца чакане ми беше връчено изтича на 7.11.2009 обаче нямам пари да го платя трупат ли се големи лихви ако го платя след месец или два примерноили ако карам ако ме спрат какво ще стане и какви са последствията ?
groznika написа:player123 написа:искам да питам нещо наказателното постановление което след 5 месеца чакане ми беше връчено изтича на 7.11.2009 обаче нямам пари да го платя трупат ли се големи лихви ако го платя след месец или два примерноили ако карам ако ме спрат какво ще стане и какви са последствията ?
Извинявай, че така ще се намеся, но...
Имаш пари да си караш щайгата, а да си платиш гяволъка нямаш?
Чудя се дали ще доживея ден в който сегашният манталитет ще е отдавна забравен и опитите за дребно хитруване няма да са вече национален спорт...
black` написа:Абе аман от философи. Имаме пари да си караме щайгите да! Вие заради 2-3 акта няма ли да карате?А тия дето филосовстват отгоре биха ли работили 2-3 месеца само за да си платят актовете на цени като в Австрия с българските смешни заплати? Актове ли да ядем ако не е тайна или какво после като ги платим?! И вие протестирахте преди по-най долния начин за заплати ама никой не плюеше по Вас. Или Вие сте от големото доброутро на МВР вече и вас не ви интересува това? Айдеееее...
![]()
black` написа:Малко е леко студено за колело. По скоро бих го препоръчал на тия дето пишат глупостите тука, за да спрът с излишните съвети, които никому не са нужни сега...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта