Измамни фирми - HRCR

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Измамни фирми - HRCR

Мнениеот Nikkolay » Сря 25 ное 2009 15:05

Пускам темата с цел някой да не се опари понеже виждам, че въпросните фирми пускат непрекъснато обяви в jobs.bg

-Human Relations Consulting Recruitment( HRCR)
- SC Bulgaria( вече фалирала)
- Partner 24
Тези фирми са собственост на човек на име Томас Крисел. Много хора е завлякъл с пари. Имаше около 30 бивши служители, които работиха в една от фирмите му и не им бяха изплатени никакви заплати, напуснаха всички, той прехвърли фирмата си на трето лице от ромски произход и хората си останаха с пръст в устата. Лично аз съм работил там близо месец и нещо и после напуснах.
Единственото, което може да ви се случи е да започнете работа и след 1-2 месеца да напуснете, защото няма да ви платят нищо...
ЗАПОМНЕТЕ името ТОМАС КРИСЕЛ(германец, собственик на фирмите), също така и адреса:
Офис София
Фирмен адрес:
ул. Виктор Юго 3, ет. 4

ИЗМАМНИЦИ!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Измамни фирми - HRCR

Мнениеот hooligans » Сря 25 ное 2009 15:45

:shock

от къде имаш тази информация и сигурна ли е или просто му имаш зъб ?

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Сря 25 ное 2009 16:19

Жорка, работих там месец и нещо. Тоя германец беше много любезен, работата не беше зле, колегите си бяха супер. Всичко хубаво обаче като дойде времето за първата заплата и стана ясно, че "малко" ще се забавят. После стана ясно, че колегите, които работят там от повече време не са получавали пари от 2 месеца. Така и пари не се дадоха и всички започнаха да напускат. Моята мениджърка даже имаше да взима около 3000 лева заплати. Впоследствие се събирахме около 20 човека и се подготвяше съдебен иск срещу фирмата. Обаче стана ясно, че е прехвърлена на циганин и няма никакъв смисъл. Фирмата се казваше SC Bulgaria.
HRCR също е фирма на тоя германец, Партнер 24 също - тях също ги търсиха за някакви пари, не бяха плащали наема за офиса, който беше на ул.Сердика 20 и ги изхвърлиха оттам.
Аз лично изгорях "само" с около 400 лева. Взех няколко платки рам-памет, един хард-диск и още някакви дребни боклуци колкото да не съм бачкал тотално за нищо.

п.п. Ако не вярваш мога да те свържа с останалите "служители" на въпросните фирми...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 25 ное 2009 23:47

Чаааакай сега..
От HRCR ми намериха първата работа, където работих 9 месеца и напуснах по собствено желание.
Всяка фирма има трудни моменти!
Спомням си как едно време мениджъра ми стоеше пред вратата на входа да чака тия за тока нещо да ги баламосва, че нямаше пари да го платят.
Криза е, масово явление е да се бавят заплати.
Не хвърляй така лесно камък срещу някой, като не си напълно наясно каква е ситуацията.

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Чет 26 ное 2009 0:00

ISRalien написа:Чаааакай сега..
От HRCR ми намериха първата работа, където работих 9 месеца и напуснах по собствено желание.
Всяка фирма има трудни моменти!
Спомням си как едно време мениджъра ми стоеше пред вратата на входа да чака тия за тока нещо да ги баламосва, че нямаше пари да го платят.
Криза е, масово явление е да се бавят заплати.
Не хвърляй така лесно камък срещу някой, като не си напълно наясно каква е ситуацията.

случката се развива през април месец тази година, досега не са платени никакви пари.... Реших сега да я спомена тук фирмата, защото виждам, че пускат постоянно обяви.
Кризата не оправдава неплащането на заплати и лъженето. А да прехвърлиш фирмата на циганин, за да не могат да те съдят 20 човека, на които дължиш пари пак ли е от кризата :screwy
Изобщо тая криза май много добре им се отразява на "бизнесмените" и изобщо на тия с най-нисък морал :beat_butt2.
И последно, Израелец, ще бъдеш ли така търпелив и "толерантен" ако те наема да ми свършиш някаква работа, обаче после 9 месеца и още не съм ти платил, защото видиш ли има криза...ама аз пак си карам мерцедеса.

п.п. Имайте едно наум за тия фирми!

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Чет 26 ное 2009 8:50

е бахти и мошенците, какво ли не измислиха вече да лъжат хората и за всичко им е виновна кризата.....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”