за един българин и БълХария.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
assd
Автомобил:
Двигател:

за един българин и БълХария.

Мнениеот assd » Съб 28 ное 2009 16:44

здравейте, не знам как да формулирам темата, но съвсем случайно попаднах на едно клипче за един българин.
ето го

чудя се що за държава е това нашата БълХария? никога не съм чул нищо за него абсолютно никъде. нито по вестниците, нито по телевизията. само се акцентира върху някакви крадци и мошеници, които са големи герои. какво ме интересува боби цанков или некой си прасьо черния :x само с такава негативна информация ни заливат, във всеки вестник се пише само за убийства, кражби, изнасилвания и се правят накякви хора, пълни отрепки големи медийни звезди? егати и държавата, а за някой, който е направил нещо, за което по света знаят не с еотделя и една колонка
как мислите, защо за нормалните хора, направили нещо значимо не се отделя внимание, а само на репата и компира, които имат досиета като руло тоалетна хартия? не трябва ли да се показва на младите нещо стойностно, за да не бъде мечтата им да станат наркодилър или автокрадец :shock

отдавна знам че тая държава бъдеще няма, затова и не ми се живее тук повече. отдаван съм решил лично за себе си, че тука няма да остана каквото ще да става :roll:

извинявам се ако темата е неуместна, но ми направи наистина голямо впечатлението това клипче

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Re: за един българин и БълХария.

Мнениеот nigga » Съб 28 ное 2009 16:54

братче 2007 си регистриран......... бива ли така :screwy
има кой какво..... в нета
сега модуля ше ти формулира темата mhihi

assd
Автомобил:
Двигател:

Re: за един българин и БълХария.

Мнениеот assd » Съб 28 ное 2009 16:57

nigga написа:братче 2007 си регистриран......... бива ли така :screwy
има кой какво..... в нета
сега модуля ше ти формулира темата mhihi

само дето я знам темата много добре, ама исках да подискутирам. ква е файдата да го сложа там

Върни се в “ОФФ-Топик - други”