днес - 23.03.2006г. в Красна поляна - София на улица при един паркинг, при разминаването между мен и вашия колега с VW Golf 3 - червен, той постъпи по много глупав начин, заради което счупи огледалото ми.
Ситуацията беше следната: аз се движех по улицата, той ме видя че минавам и нарочно мина пред мен. Той бе от страната на спрелите автомобили. Беше много тясно. Той навлезе силно към мен и аз спрях, той също. Докато обмислях какво да направим, той реши че трябва да кара назаден... тръгна, аз свалих прозореца и почнах да го моля: "спри бе, недей, спри бе, моля ти се, спри!" <-- това бяха думите ми. Той обаче гледаше в огледалото и нарочно даде още назад, в резултат на което мойто огледало, понеже бе ударено от горната част се счупи а неговото просто изви назад. Аз поех инициативата и успях да се измъкна някак си преди той да ме беше надраскал, защото щеше и това да направи. Спрях по-нататък - няколко метра и слезнах, а той тръгна без дори да слезне да види какво е направил.
Много неприятна ситуация! И много неетично поведение!
Тъй като ми предстои важно пътуване, не можех да си позволя разправии със застрахователите (пред офиса на които се разигра цялата случка) и смених огледалото си... Колата е Мерцедес W124 и огледалото ми излезна 230лв.
Много моля собственика на този автомобил да ми пише лично съобщение до 29.03, защото в противен случай ще осведомя застрахователите и ще стана лошо за него.
Ако той няма възможност, а някой все пак го познава, нека му каже, защото съм твърд относно думите си!
относно ваш колега с номер "С 7662 НС"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
+Ludia написа:ами, нещо не разбрах цялата ситуация.Кой е бил с предимство?
и защо мислиш че ще стане лошо за него?
ами аз минавах по улицата, той ме засече за да излезе... той беше от страната на спрелите коли обаче мина калпаво и не реагира добре... в следствие на което аз си го отнесох,а на всичкото отгоре ме затрудни и аз трябваше да пълзя едва едва за да се измъкна...
давам му 1 седмица, защото ще съм в чужбина, до тогава каквото нарпави - това, после - BulIns... имайки номера му и къде живее сам може да рпецени какво могат да го направят застрахователите...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Dimler написа:zaro написа:Само аз ли тук си мисля че преди да се изслуша и другата страна не трябва да се вземат прибързани заключения за саморазправа?
страната е тази... че аз дадах 230лв за ново огледало, при положение че не бях виновен въобще!
а относно КАТ, как да ги извикам, като той избяга!?
Ако си си запазил счупеното огледало като се върнеш слагаш него и тичаш в БулИнс за паркинг щета.
Иначе този поне е трябвало да спре да види какво е станало..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”