Какво да правя, кажете? Минаване на червено.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво да правя, кажете? Минаване на червено.
ами историята е следната за преминаване на червено тоест се вижда че минавам на жълто но в кръстовишето вече е червено пускат видеозаписа госпожата от кат казва кой е собственика.. сега е колата е на един приятел продадена от наследниците на баба ми която почина тоест наследниците но аз съм карал вероятно тя ми казва ще доидат наследниците и пак вие 6те го отнесете на камерата не се вижда кой управлява но се навлиза на жълто кажете ми какво да направя не ми се плаша акт за жълто госпожата каза 4е ще се видим в съда. Кой трябва да повдигне дело кой да плати разходите? не ми се занимават толкова наследници колко пари е този червен сфетофар?Ще съм благодарен ако някой е минал по тоя път. и ми каже каква мойе да е развръзката
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: какво да правя кажете
А замислял ли си се, че някой от чакащите също реши да тръгне на жълто, както си направил ти 

-
- Автомобил:
- Двигател:
така мисля че въпроса е принципен интересува ме останалото
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Плати си глобата и не се занимавай със съд ..... само те мотаят и накрая е пак тяхното ...пробвал съм 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Stefan написа:А замислял ли си се, че някой от чакащите също реши да тръгне на жълто, както си направил ти
От зелено->жълто->червно чак след като ти светне червено има секунда пауза и след нея на "чакащите" им светва от червено->жълто. Това е ако светофарната уредба е правилно регулирана.
А по темата - плати си глобата и не се занимавай.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво да правя, кажете? Минаване на червено.
да, така е на някой светофари в София и малко от останалите големи градове ..... не пробвай на други места, че те чака колосална изненада 

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Tyan написа:да, така е на някой светофари в София и малко от останалите големи градове ..... не пробвай на други места, че те чака колосална изненада
малко са тия светофари, даже мога да ти ги изредя за съжаление
иначе колега, плащай глобата иначе с дело - ще го загубиш и освен глобата ще платиш и делото и то стана майка си и баща си!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Tyan написа:Плати си глобата и не се занимавай със съд ..... само те мотаят и накрая е пак тяхното ...пробвал съм
и аз съм го пробвал , 2 години карах с едно постановление...

накрая си взеха парите и точките
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Няма оправяне с тия от кат.Плати си и не се занимавй с глупости.И мен ме бяха снимали на телевизионната кула.При положение че един камион скрива мойта кола и се вижда чак на излизане от кръстовището си ми взеха 80лв.Точки не ми взеха не знам защо.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
добре де нали ако свети зелено и караш и в последния момент светне жълто може да се премине защото не '' Можех да спра безопасно заради колата зад мен и щях да създам предпоставка за ПТП ''
или нещо май аз се бъркам

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
kacarov_dupnitsa написа:добре де нали ако свети зелено и караш и в последния момент светне жълто може да се премине защото не '' Можех да спра безопасно заради колата зад мен и щях да създам предпоставка за ПТП ''или нещо май аз се бъркам
Ами така е, прав си, нооо гадовете гледат да глобяват, не да мислят...те и не могат де. Имало е и по-фрапиращи случаи, колега. Някой от форума беше набил спирачки при същите условия (в последния момент светва жълто) и спрял човека, ама малко след бялата линия и го снимали. Демек и да спреш и да не спреш пак ше се наеб.ш
Въобше докато тия със смешните шапчици са все глупаци, ние все ще сме прецакани. Аз онзи ден спорих с двама педали, задето бях СПРЯЛ (не ПАРКИРАЛ) след светофар забранено ПАРКИРАНЕТО, не спирането и искаха да ме накарат да се преместя. Поспорихме известно време и накрая се преместих, защото с прост човек на глава не се излиза, а и по-умният отстъпва

Колега, иначе освен да си платиш глобата - незнам...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Плащай и не се коси...
явно си новобранец и те боли.. че ти мине ...
след още няколко акта ще се научиш как караш и с кого има смисъл да спориш.
А аз неспоря с КАТ, хванат ли ме в нарушение кротко ... ако мине с по-малко.."ОК" , ако "НЕ" редим се кротко на гишетата и чекам ред.../това им е работата - не се заяждам/

след още няколко акта ще се научиш как караш и с кого има смисъл да спориш.
А аз неспоря с КАТ, хванат ли ме в нарушение кротко ... ако мине с по-малко.."ОК" , ако "НЕ" редим се кротко на гишетата и чекам ред.../това им е работата - не се заяждам/
Странна работа - много държиш да навлизаш на жълто, а глоба не ти се плаща. Да не са станали по 5000лв глобите?
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
да бе и сега ще четем 20 страници вайканияEee написа:Странна работа - много държиш да навлизаш на жълто, а глоба не ти се плаща
аман
Върни се в “ОФФ-Топик - други”