Съдията ли е виновен на Левски???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

ДА
35
46%
НЕ
41
54%

Общо гласове: 76
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 31 мар 2006 16:57

Съдията ли е виновен за загубата на Левски.

masok написа:ТОВА СНОЩНОТО БЕШЕ ПЪЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И БРУТАЛНО РЯЗАНЕ НА НАИ-ДОБРИЯ ОТБОР БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА.СЪДИЯ ТА Е ЗА :blow job МАЙ ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА.....БЕСЕН САММ :banghead:

:no-no :no-no :no-no :no-no
В голяма грешка си ,да знаеш.Съдията ли му е виновен на Домавчийски и Коприваров ,че не вкараха.Той ли е виновен ,че Топузаков направи ебати грешката (но с късмет не вкараха)

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeri dimov » Пет 31 мар 2006 16:59

ти си луд ,а защо не изгони немеца преди бардон аа да не си от ЦСКА А? :wink:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 31 мар 2006 17:01

Не бе не съм от ЦСКА ,приеми ме за безпристрастен :)
Наистина можеше да го изгони не отричам ,но не забравяй ,че по един начин се вижда от 150метра по друг от 5 метра.Защо никой не каза нищо когато Колина не даде 100% дузпа на Белгия и ние се класирахме а?но когато е в наша полза никой не казва нищо

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 31 мар 2006 17:03

bluefen написа:защо ли ? много просто когао ЛЕВСКИ падаше аз бях на стадиона,когато ЛЕВСКИ неиграеше добре аз пак бях там, когато сички ругаеха ЛЕВСКИ аз не го правех и познаи пак бях на стадиона. Ето за това !!! А не само когато ЛЕВСКИ бие сички да са там. Така е лесно но това не любов към отбора. Гледам си моя отбор , негледам чуждия, негледам нито цска нито никои друг, за разлика от много други. Е признавам си като сме надиграни, но искам както аз си признавам и от отсрешната страна да го правят . А за расизнам какво да кажа ........................ има го навсякаде по света. Но това е отклонение от моита тема. Нямам против да си водиш жена дете или които да е там но го заведи не в агитка, има и други сектори. Все още не съм видял никои набит в б сектор, а хода от 8 години. Неискам да обиждам никои, но не се правете на страхотните фенове само когато всичко върви. 15 мин след края на мача останахме тези които обичаме отбора неспряхме да пееме и като излезнахме навънка беше гробна тишина сичко мълчеше........................може би е срамно да пееш за любимия отбор ? незнам много дълго стана но се пала на тази тема !!! до 2-ри и нека по добрия да победи (надявам се да е мо любим отбор)

п.с а да пеехме 'идва ред на цска и отново 7:2' по простата причина че наистина идва ред на цска ;) даа ли ще е този или друг резултат ......................еми да из4акаме неделята

dready написа:
bluefen написа:...

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
Мога да каза само едно.
ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ ,КАТО ТЕБ.Защото съм сигурен ,че ако всички разсъждаваха ,като теб всички мачове щяха да се играят на пълни трибуни.Ако футболистите също мислят като теб съм сигурен ,че и футбола ще е на друго ниво.И накрая само да допълня относно съдиите :)
Как винаги ние сме виновни ,не искам да защитаван никой ,но всеки казва съдията пре...л мача.Никой не гледа ,че при 1:0 повтаря П.С.У. от линията на пенала.Никой не вижда ,че можеха д аго изгонят Бардон 15 мин порано.Има грешки лошото е когато са умишлени.Не искам да казвам ,че всички съдии са перфектни ,че няма корупция ,но само тук има такова отношение :)

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeri dimov » Пет 31 мар 2006 17:04

еи пич ти не си българин ве ако не беше изгонен бардон не смея да помисля на немците какво щеше да им се случи :smackbum

Потребителски аватар
s3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s3 » Пет 31 мар 2006 17:05

Аз съм от Левски, но не мисля че съдията е виновен. Че ни поряза, да така е, но то се очакваше. И според мен тези които най-много трябваше да го очакват са имано играчите. Не може според мен играч от класата на Бардон да му даде толкова много поводи. Особенно човек които е от лидерите на отбора трябва да умее да се пази.
....
За съжеление критерия за БГ отбор и за Германски е различен.

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeri dimov » Пет 31 мар 2006 17:09

е тяхната селекция е за 135мл.евро а нашата за 3 мл.евро кои ще ни пусне в европа на полуфинал.мисля че никога няма да стане а уж г-н ЙОХАНСОН защитава малките отбори. :!: :?: :wink:

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Пет 31 мар 2006 17:22

Съдията не ни беше виновен(те играчите си го казаха), просто много тънко подпря Шалке, но предостатъчно, защото все пак те не са хич слаб отбор. Въпреки, че както каза един наш журналист, разликата от Шалке до Левски беше - бразилеца Линкълн (перфектен). Но даже, като не се вземе предвид това, пак имахме огромен шанс да ги смажем - 2 положения на Валери и 1 на Копи - е, като не вкараш - се получава обратното... Но все пак се представихме блестящо :wink:
А колкото до публиката:
@bluefen - не може да се очаква, че 40 000 човека ще знаят всички песни на агитката, за Б сектор си прав - не мога да разбера, какво търсят там хора, които не са "фенове" по твоята дефиниция - може да се обясни с по-ниските цени на билетите донякъде...

П.П. Не мисля, че имаше нужда от още една тема за Левски :wink:

Последна промяна от bomini на Пет 31 мар 2006 17:25, променено общо 1 път.

Bogich
Автомобил:
Двигател:

САМО ЛЕВСКИ!

Мнениеот Bogich » Пет 31 мар 2006 17:23

Е , че съдията е п......ст то е ясно, но не той е виновен за загубата!
Но пък загубихме с достойнство!
И пак САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
borss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: САМО ЛЕВСКИ!

Мнениеот borss » Пет 31 мар 2006 17:34

Bogich написа:Е , че съдията е п......ст то е ясно

Как ще ясно бе? Въобще не е ясно и не е педераст а обикновен анален вандал - да почива в мир!!!

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 31 мар 2006 17:36

Добре де да питам аз.Ао Левски си беше вкарал двете положения какво ставаше а при 3:0 ще е съвсем друго си мисля.Не Йохансон ,ако искат цялата UEFA да слезнат да помагат пак няма спасение.Левски щеше да лети ,а немците да се чудят какво става.Но има и една приказка ,че немеца се смята за мъртав когато главата му е на 3 метра от тялото.

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeri dimov » Пет 31 мар 2006 17:53

за тва си прав,но мисля 4е играха добре на фона на цялото ни първенство ЛЕВСКИ има един страшен отбор :само левски . другите с :lupe да ги търсиш

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пет 31 мар 2006 18:04

masok написа:за тва си прав,но мисля 4е играха добре на фона на цялото ни първенство ЛЕВСКИ има един страшен отбор :само левски . другите с :lupe да ги търсиш

Това никой не може да го отрече ,дори и да си най заклетия ЦСКАр ,1/4 финал е МНОГО ,Български отбор не е имал такъв успех от мнооого години.

Потребителски аватар
valeri dimov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeri dimov » Пет 31 мар 2006 18:06

от 19 години ЛЕВСКИ не е бил,за цска мисля от 17

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пет 31 мар 2006 18:19

bomini
цените на б и г сектор бяха 7 лв :)

а по темата .........................Тези момчета станаха мъже не са лиглиовците които все съдята им е виновен. Мен също ме боли като ни порязват така но това е деиствителноста. Изцепките които се прават от някои хора ..............ох какво някои хора ясно е на Стоичков много му знае устата + позиците на Германицте в Уефа + домакинството на световното все предпоставки за една малка съдииска помощ . Все пак друго си е отбор от страната домакин да спечели втория по стоиност турнир в европа. Иначе Шалке е доста по класния отбор и дори 11 на 11 е трудно да се играе срещу тях каму ли с човек по малко. Неискам да обвинявам съдията защото имахме полиженията направихме своите грешки, логично е по качествения отбор да се възползва

АЗ искам да благодаря на тези момчета че наистина донесаха много радост на много хора и се надявам да продалжават да ни радват

По анкета гласувах с НЕ защото неискам да се оправдавам гледам реално

Върни се в “ОФФ-Топик - други”