Въпрос свързан с Бюрото по труда?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Въпрос свързан с Бюрото по труда?

Мнениеот Speedy86 » Чет 06 сеп 2012 20:58

От 2 месеца съм регистриран в Бюрото по труда и получавам парично обещетение в рамките на 4 месеца,вече имам преведени пари за един месец от периода за обещетение,днес ми се обадиха от бюрото и ми казаха в Понеделник да отида при тях в общината за предлагане на работа,въпроса ми е ако откажа работата какво следва,какво губя?

П.П:Видях се с един приятел днес,заедно се регистрирахме с него и каза че вчера са го викали по същата причина и каза че предлаганата работа е в Техномаркет(Мол Самоков),там до скоро работеше колегата Здравко Димитров и от него знам че заплатите са мизерни и затова се интересува ако откажа какво следва? :banghead:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос свързан с Бюрото по труда?

Мнениеот VWGT » Чет 06 сеп 2012 21:06

имаш право на 3 отказа, но и предложенията трябва да отговарят на образованието и ценза ти (обявата има изисквания, на които трябва да отговаряш)

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Чет 06 сеп 2012 21:11

Значи мога да откажа бе проблем след това така ли?
А тносно образованието ми съм завършил Ел. обзавеждане така че ако предлаганата от тях работа не отговаря по нещо на това пак мога да откажа така ли?

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 06 сеп 2012 21:22

до колкото знам 3 пъти можеш да откажеш без обяснения, въпросът е м/у тях да не ти пробутат и някое предложение, което съвсем не е за теб. Но ти ако си за 4 месеца на борсата, технологично няма как да ти навъртят 3 и да те прецакат. Почти всеки бил на борсата получава рано или късно някое предложение, колкото за да отбият номера и самите те. Все пак това им е работата :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”