Бях взел на , баща ми пасата ,че бях оставил полото в един гараж.Отивам да чакам мойта приятелка да се видиме,дойде качи се в пасата и си седиме пред нейния вход,и си говорим.В един красив момент минават некфи двама ... и единия се спира пред пасата,и не вижда ,че сме вътре в колата , и тъгна да ми сваля предната решетка,при което аз от вътре свиркам 1 път ,обаче тоя си работи , отварям врата тоя ме види и приятелката ми ме спря.А тоя ******* като ме видя ама , се едно нищо не е станало , нито за затична , абсолютно нищо.Добре че беше тя,иначе да съм в някое райионно сега.Щеше да я изяде решетката заедно с емблемата...
Това се случва в Люлин в 9 без 15 ...

Ако , знаете какво стана
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- toman44o
- Автомобил: VW VENTO
- Двигател: ABS
Re: Ако , знаете какво стана
леле трябваше да го утрепеш тая гад
е..л съм го у боклука мръсен

Нема такова нагло ко**ле бе човек. На такъв колкото и да го рендосваш, все му е малко. 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
дам , сащо се оправдаваш с приятелката си , че не си му смазал мутрата...
ела виж как ще ме хване приятелката ми ако видя как някой маризи друга кола
ела виж как ще ме хване приятелката ми ако видя как някой маризи друга кола

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Aз затва си нося едно хубаво желязо (да не казвам нож, че Luciano и morfei1 ше потвърдят). То бива наглост, ама и аз съм си див селянин и ми пада пердето на моменти...
ако си здрав и снажен пич и си имал шанс срещу двамата -непростим пропуск...
но сам не е работа все пак,може да те наръгат,ударят,застрелят...
толкова сме издивели вече от такива истории ,че вече човешкото взе да изчезва в нас-гледам себе си и мои познати...
но сам не е работа все пак,може да те наръгат,ударят,застрелят...
толкова сме издивели вече от такива истории ,че вече човешкото взе да изчезва в нас-гледам себе си и мои познати...
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Нерваче не се изхвърляй, че някъде ще ти забият някоя наркоманска отверка в корема. Пий една студена вода и се радвай, че си отървал решетката и въобще цялата кола барабар с приятелката. 
ПП
Не е здрав и снажен да не говорим и, че е твърде млад

ПП
Не е здрав и снажен да не говорим и, че е твърде млад

Е,на Коледа стават чудеса.
Пак като не си попаднал на Дядо Коледа да краде целия пасат,добре.
Пий едно сега за здраве и много добре си направил че си предотвратил конфликта.Не се знае какво точно щеше да стане,а на празник да си разваляш кефа няма смисъл.
Пак като не си попаднал на Дядо Коледа да краде целия пасат,добре.
Пий едно сега за здраве и много добре си направил че си предотвратил конфликта.Не се знае какво точно щеше да стане,а на празник да си разваляш кефа няма смисъл.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Пич трябаше без да свиркаш, да му викаш и т.н, просто палиш колата и му отбелязваш физиономията на предния капак.
Аз преди няколко години, все още бяхме гаджета с жената имах подобна случка. Стоим си ние в тъмното в колата пред тях - "изпращаме се" и един освидетелстван луд от квартала, който на моменти е доста непредсказуем и агресивен го гледам изкочи от някъде и нещо взе да гледа странно и да приближава колата да наднича през предния прозорец. Жената като си изкара акъла и като писна......викам си ей ся ще го оправя тоя, луд не луд..... Запалих колата и газ срещу него...... Да видиш луд бил, едвам успя да се обърне и си запали подметките. Сергей Бубка ряпа да яде, тоя така прехвърли един дувар от страх не можах да го видя къде отиде въобще.
Аз преди няколко години, все още бяхме гаджета с жената имах подобна случка. Стоим си ние в тъмното в колата пред тях - "изпращаме се" и един освидетелстван луд от квартала, който на моменти е доста непредсказуем и агресивен го гледам изкочи от някъде и нещо взе да гледа странно и да приближава колата да наднича през предния прозорец. Жената като си изкара акъла и като писна......викам си ей ся ще го оправя тоя, луд не луд..... Запалих колата и газ срещу него...... Да видиш луд бил, едвам успя да се обърне и си запали подметките. Сергей Бубка ряпа да яде, тоя така прехвърли един дувар от страх не можах да го видя къде отиде въобще.
- _HepBaka_
- Автомобил:
- Двигател:
ама така бях спрял между коли няма как и кат слезнах тя вика нее ,ела тукаааа ония браче нема такива непокиси...

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Kофти, ама тва с приятелката си е чисто оправдание, ако ти е стискало, оня щепше да се търкаля още из локвите. Жив и здрав!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе незнам на мен ако ми се случи дали ще го газя или ще излизам да го бия ама едва дали врата ще сме задържи камо ли приятелката.....
Има едни момичета културисти такава си фани и кат се повтори (дано не се повтори де) тя нема да те спира а ще излезне и ще му върже краката около брата и ще те вика да станеш вратар на вратата на входа да му бие един боЦ

Има едни момичета културисти такава си фани и кат се повтори (дано не се повтори де) тя нема да те спира а ще излезне и ще му върже краката около брата и ще те вика да станеш вратар на вратата на входа да му бие един боЦ

- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина луда историйка. Не знам дали женати те е спряла братле или просто си нямал коража да направиш нещо, но което и да е е по добре че така са се стекли обстоятелствата. Веднага ще се обоснова и защо така мисля, не че и аз не съм на мнение че такива трябва да ядът яко тупалката но:
Преди време един мой приятел се прибира от диско с приятелката си двама младеви на видимо по млада възраст и също толкова видимо доста пияни решават да свалят приятелката му. След някоя друга разменена реплика и от двете страни моя приятел решава че с думи няма да стане и трябвя да ги понатупа белким се светнат за какво иде реч. Всичко това е добре и нормално, предполагам че всеки един от нас тук би направил същото за приятелката си или жена си. Да но идва един хубав момент в които един изважда нож и го промушква 3 пъти в корема след което бягат и до ден днешен от Полиция Варна не са намерили нито единият нито другият. Да не разправям колко проблеми имаше моя приятел по болници и така на татък. Историята не е точно същата но поуката си остава една и съща, а именно. Доста трябва да се внимава в днешни дни. Голяма част от населението на нашета родна страница започна да изперква къде от безпаричието къде от нещо друго. Кофти но факт. Радвам се че си бил в колата и тези гадове не са успели да вземат нищо но два пъти повече се радвам че ти самия както и приятелката ти сте добре. Това мисля е най важното
Поздрави и весели празници от Варна!!!
Преди време един мой приятел се прибира от диско с приятелката си двама младеви на видимо по млада възраст и също толкова видимо доста пияни решават да свалят приятелката му. След някоя друга разменена реплика и от двете страни моя приятел решава че с думи няма да стане и трябвя да ги понатупа белким се светнат за какво иде реч. Всичко това е добре и нормално, предполагам че всеки един от нас тук би направил същото за приятелката си или жена си. Да но идва един хубав момент в които един изважда нож и го промушква 3 пъти в корема след което бягат и до ден днешен от Полиция Варна не са намерили нито единият нито другият. Да не разправям колко проблеми имаше моя приятел по болници и така на татък. Историята не е точно същата но поуката си остава една и съща, а именно. Доста трябва да се внимава в днешни дни. Голяма част от населението на нашета родна страница започна да изперква къде от безпаричието къде от нещо друго. Кофти но факт. Радвам се че си бил в колата и тези гадове не са успели да вземат нищо но два пъти повече се радвам че ти самия както и приятелката ти сте добре. Това мисля е най важното

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Да краде емблема в 9 сутринта и да не те види, кой знае колко е бил друсан 

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
в тоя момент даваш 1ва и с мръсна газ минаваш през гадните нагли копеленца,ше им ... м.... 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”