Смотаняци много,но хубаво поне че има добри хора все още!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Смотаняци много,но хубаво поне че има добри хора все още!

Мнениеот Th3_Storm » Сря 06 яну 2010 2:33

Пиша ви в този късен час таи като преди час и половина някакви тапи селяни ми надраскаха колата с син спреи и по точно предния капак на които имаше изографисан мъжки атрибут на шофьорската врата знака на сталин ли как се води нз а на багажника е написано името на една извесна Бургаска телевизия СКАТ.Това всичко се случва в 21 век в град Бургас и по точно в комплекс Меден Рудник.Добре че се намират под ръка добър комшия които ме уведоми много барзо и благодарение на него изтрихме спрея докато още не беше изсъхнал за което му дължа огромна благодарност и една голяма почерпка :beer :beer :beer :beer радвам се че има такива добри хора все още.Уте полицаите ме накараха да отида до полицията в комплекса и да пусна жалба,ще го направя но се съмнявам нещо да стане.Колата е голф 3-ка и няма автокаско но явно трябва да и направя таи като следващия пат може да ми струва доста скъпо сега се разминах много ефтино.Споделям това с вас тай като може да има и други потърпевши и ако има такива особенно от моя град и комплекс ще се радвам да знам и да се убединим защото това е направо грозна работа таи като мизериите правени в комплекса зачестиха особенно на голфовете таи като преди няколко седмици на няколко голфа от комплекса им откраднаха джантите и ги оставиха на трупчета,тази вечер нацапака и моя а преди това са полели на комшията предната гума с бензин и са я запалили но съседа е видял че гори и е слязъл с кофата с вода и е загасил огъня иначе щеше да стане нещо ужасно.Още немога да го проумея и в момента ако този които ми го е направил това на колата ми е пред очите ще му навра атрибута който е нарисувал на предния капак да не кажа каде.Извинявам се за думите които съм използвал по горе но просто съм много бесен.Не пожелавам на никого да му се случи това което и на мен пък камоли нещо по сериозно. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Последна промяна от Th3_Storm на Сря 06 яну 2010 2:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Re: Селяните са си селяни хубаво поне че има добри хора все още!

Мнениеот 6669 » Сря 06 яну 2010 2:37

Колега сори за случката, и добре, че си ги хванал. Но не мислиш ли, че като напишеш СЕЛЯНИН някой хора се обиждат ?

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Сря 06 яну 2010 2:41

Ми колега гледам да не използвам много много цинизми за да нямам проблем с модераторите но меожеш да предложиш нещо друго таи като в момента се сещам все думи които няма да допаднат на модераторите.А и не съм ги хванал колега аз ако ги бях хванал нямаше да съм толкова ядосан но въпроса е че разбрах по рано благодарение на комшията и така изтрихме спрея още преди да е засъхнал.

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Re: Смотаняци много,но хубаво поне че има добри хора все още!

Мнениеот Th3_Storm » Сря 06 яну 2010 2:54

Мисля че така е по добре

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 06 яну 2010 8:02

MuTa4eTo написа:... Но не мислиш ли, че като напишеш СЕЛЯНИН някой хора се обиждат ?

Селянин-човек, който живее на село, Селяндур - състояние на духа ;)

Наистина доста неприятно е това което ти се е случило. Хубаво е че всичко се е разминало. Трябва да има някаква причина за да ти правят тези мизерии :gruebel

didko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didko » Сря 06 яну 2010 10:43

Дашо написа:
MuTa4eTo написа:... Но не мислиш ли, че като напишеш СЕЛЯНИН някой хора се обиждат ?

Наистина доста неприятно е това което ти се е случило. Хубаво е че всичко се е разминало. Трябва да има някаква причина за да ти правят тези мизерии :gruebel

Прав си Дашо, но в днешно време понятията се размиват и приравняват Селянин=Селяндур и предполагам че колегата Th3_Storm не имал в предвид произхода на тези индивиди.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 06 яну 2010 10:59

Колега, на първо време е добре да бъдеш спокоен. И да се ядосваш, нищо няма да промениш нито пък ще помогнеш на някой или на себе си. Почерпи съседа си и му благодари за бързата реакция, защото щеше да се бръкнеш дълбоко за пребоядисване после. А колата е хубава /разгледах ти снимките в "гаража" и пуснах едно 10 :да: /. Относно полицията, ще те успокоя, те нищо няма да направят. Снимах с камера един как се гаври с кола, хванахме го/бихме го/, и го заведохме в полицията. Там го пуснаха, щото камерата е любителска, и няма статут на охранителна и се оплакаха че трябвало много да пишат сега. Това ще го пишат за причинено от неизвестен извършител, и ще го хвърлят в някой ъгъл. Прави си каско, или давай дежурства на тересата, да не се върнат отново. Съжалявам за случката.

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Сря 06 яну 2010 11:35

didko написа:
Дашо написа:

Прав си Дашо, но в днешно време понятията се размиват и приравняват Селянин=Селяндур и предполагам че колегата Th3_Storm не имал в предвид произхода на тези индивиди.

Да определено не съм имал това в предвид не искам да обиждам никои които живее в село и таи подовни просто ви казвам когато си видях колата и в този момент мина един циганин посред нощ пиян напрао ми идеше да го хвана и нз кво да го направя мноо се ядосах таи като нз дали сте видяли гаража ми тук в форума и снимките на колата но боята и е на има няма и една година и изведнаж някви смотаняци идват и я драскат с спреи.А по повод това някои да ми има зъб не мисля таи като снощи това не са го направили само на мене еми и на комшия в съседния блок са му заляли гумата с бензин и са я запалили това са някви хлапетии които се подиграват с колите

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Сря 06 яну 2010 11:40

joromnt написа:Колега, на първо време е добре да бъдеш спокоен. И да се ядосваш, нищо няма да промениш нито пък ще помогнеш на някой или на себе си. Почерпи съседа си и му благодари за бързата реакция, защото щеше да се бръкнеш дълбоко за пребоядисване после. А колата е хубава /разгледах ти снимките в "гаража" и пуснах едно 10 :да: /. Относно полицията, ще те успокоя, те нищо няма да направят. Снимах с камера един как се гаври с кола, хванахме го/бихме го/, и го заведохме в полицията. Там го пуснаха, щото камерата е любителска, и няма статут на охранителна и се оплакаха че трябвало много да пишат сега. Това ще го пишат за причинено от неизвестен извършител, и ще го хвърлят в някой ъгъл. Прави си каско, или давай дежурства на тересата, да не се върнат отново. Съжалявам за случката.

Колега съгласен съм с теб аз комшията вече го почерпих и съм му много благодарен защото много добре знам колко пари щях да се бръкна а тъкмо събрах парички за акоумулатора таи като моя е много малко ампери и ся в студа някога неще да ми пали таи като голфа е дизел.Вече се успокоих знам че полицията няма да направи нищо но ще отида се пак си подам жалба а пък аз извършителите ще си ги намеря по мои начин и тогава ще им го върна тапкано.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 06 яну 2010 11:50

В случая "СЕЛЯНИН-а" също може да е от Меден рудник и излиза, че комплекс Меден рудник се явява село до Бургас :gruebel

По темата: Добре, че бързо са се оправили пораженията по колата ти. Едва ли някога ще се спрат тези неща в България с нашите измислени закони. Колко такива хора се хващат от полицията всеки ден и след няколко часа те отново са пуснати на свобода, за да извършат поредното си злодеяние :dontknow:

Потребителски аватар
veso-golfa
Автомобил: Golf 3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veso-golfa » Сря 06 яну 2010 11:55

защо не се съберете няколко човека които сте пострадали от тия комплексари и не ги хванете :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Сря 06 яну 2010 14:41

И аз това се чудя колега но е трудно да ги хванем трябва да обикаляме постоянно около блоковете за да ги засечем а вероятността е 1 на милион.Но се пак им пожелавам на тези които са го направили и на тях да им се случи сащото че и по гадно за да видат колко е тапо някои да ти засипва спобствеността.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 06 яну 2010 18:32

joromnt написа: Относно полицията, ще те успокоя, те нищо няма да направят. Снимах с камера един как се гаври с кола, хванахме го/бихме го/, и го заведохме в полицията. Там го пуснаха, щото камерата е любителска, и няма статут на охранителна и се оплакаха че трябвало много да пишат сега. Това ще го пишат за причинено от неизвестен извършител, и ще го хвърлят в някой ъгъл...

Наистина не може да се използват, такива любителски записи, защото не са събрани по реда установен от НПК, но хората, които сте го видели сте свидетели, може да дадете показания срещу извършителя, плюс това ако в него са намерени и средствата, с които е чупил колата, всичко ще бъде ОК. Само вече е относително това, дали щетите са сериозни, та да се квалифицира деянието като престъпление :|

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Сря 06 яну 2010 19:05

прости парчета колкото искаш.тъпото е че тия които ползват гаража на форума май трябва да имат и гараж наистина.незнам можеби е случайност но мен ми се струва че преди профилактиката на форума гаража беше станал като каталог за много вандали и крадци и след това като нямаше гараж известно време доста рядко имаше теми за нещо откраднато .мое мнение. дано и сега не стане така.ама защо немоа разбера са написали СКАТ. :beat_butt2

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Сря 06 яну 2010 19:15

СКАТ може да е записано понеже колата е червена-политически идеологии(СКАТ-Атака,червена кола-Бсп).Постъпката е крайно тъпа за това никаква полиция-само бой и после го хвърляш в Мандрата,ако не се удави-жив и здрав :don't worry

Върни се в “ОФФ-Топик - други”