Значи факт, проверено от мен вече на 2 пъти!
В Лукойл /не лукойл-петрол!!!!!/ цените на горивата, винаги са на по-ниски цени.. дори на по-ниски от заводските ..
Как става това не знам..!?!
Само ме гонят спомени, че имаха некаква договорка с ОФчаров,,,, уж по въпроса...
Та възползвайте се...
Отделно проблемите дето им се изтресох с карта за отстъпка, и дебитна карта, и ония казаха само една от двете...
Отделно отстъпката е според колко компютъра реши.. но 10 те стотинки надолу са си в играта!
В Лукойл цените на горивата са с 10ст надолу
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Нали лукойл поеха някакъв ангажимент към правителството да не вдигат много цената за крайните потребитали, за да може по лесно да се понесе ценовия скок в резултат на поскъпването на петрола, Друг въпрос е че лукойл гледат на този ангажимент както дявола чете евангелието, вдигат си цените на едро за дистрибутори а цените за крайни пациенти падат в техните бензиностанции, аз вчера сипах 92 на 1.53 а 200м по на долу в петрол беше 1.69, не е нужно да си икономический гений за да се сетиш за какво става дума.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Статийка
Още миналата седмица щастливо заредих на 1.53 нафтица. Дано да продължават така да си въртят номера.
Газта я гледах че беше 89 стинки.
Още миналата седмица щастливо заредих на 1.53 нафтица. Дано да продължават така да си въртят номера.
Газта я гледах че беше 89 стинки.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”