Саморазправа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Саморазправа
Тази нощ са запалили колата на един съсед. Много грозна картинка. Та въпросния съсед е пълен селянин и винаги паркира най-нагло пред другите, като ги запушва. Тази сутрин колата му беше просто едни овъглени останки. Явно на някой не са му издържали нервите. Гледах останките със смесени чувства. От една страна си го заслужава, от друга обаче въпросната кола изглеждаше като след атентат. Та съм със много смесени чувства. Действието се развива в София, жк Дианабад. 

Последна промяна от Cherepaha на Пон 03 апр 2006 11:56, променено общо 1 път.
Cherepaha написа:One написа:Къде това в диана бад ????????????? при кой блок ?
28
а ок рекох да не е пред моя , че там има 2-3ма дето просто реват вече за наказание...не е нормално да си заряваш където и както ти падне колата пък другите да си е... мамата. То бива да няма къде да спре , ама карай 100- 200 метра по нататък и все ще намериш място , ако не ти е пред входа чудо ще стане. Ама тва си е селянията - ако може във входа ще се опита да я навре колата си драглива-скапана пък ти се чуди как да минеш или излезеш.. АЗ съм за наказване и по този начин ако от дума не увира главата селска
п.с. като казвам селяни/селска имам в предвид манталитета , а не произхода на човека. Щот на село има много по интелигентни хора от разни родени 5 поколения на пъпа на софето...
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Samo taka
wili98 написа:не е само заради паркиранетотой си знае що е...
Колегата е прав, Когато си нагъл с си див селянин, не си такъв само пред блока. Просто е СРАЛ навсякъде и някой е решил, че не може повече!
dready написа:Иначе е ясно ,че не си ти (поне се надявам де)
виж сега, аз съм на мнение , че не колата е виновна за това кой бунак я кара и паркира, защо трябва тя да пострада...
достатъчно е да има 2-ма "инспектори" към всеки квартал дето да са на % - и само това да правят по цял ден - да обикалят и следят и снимат кой как, къде паркира в кварталите и да глобяват жестоко.
съшо така да следят за чистотата около блоковете и това кои си хвърля боклуците през прозореца и пак по същата схема да глобяват и то жестоко....елементарно е, бъркаш яко в джоба на селяка и той почва да се замисля , другото е бошлаф.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”