Момче почина след удар в стълб
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Момче почина след удар в стълб
Снощи две момчета на 20 и 19 години с Голф 2 са се ударили в стълб,от удара и двамата изхвърчат от колата,едното умира на място(20),а другото е в тежко състояние,катастрофата е станала в "Хаджи Димитър".Абе страшна работа,четох го във вестика-"Нощен Труд".Някой знае ли дали е от форума?Доста жалко,хора на 20 год така да си отиват.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:Разбира се, че е щял да изиграе! Момчетата са починали, защото са изхвърчали от колата.
за да напиша нещо, значи има защо!
видях колата на какво приличаше след удара..... главата надвигателя беше наполовината на платното, блока беше на задната седалка, стълба беше смачкал предните седалки.
ролята на колана щеше да отвори работа на флексовете на пожарникарите.....
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:мамка му престанете бе хора с тези състезаниея.....къса ми се сърцето на 20 години.........УЖАС.....ма кво да говори като се обърне каруцата пътища много............
пътя там е идеален за състезания има мантинела по средата и има по 3 платна в посока.отсечката е около 500 метра, и после може да с енаправи обратен завой и после в другата посока и наново.и аз съм се дърпал често там.лошото е че на точно въпросния светофар асфалта е кърпен, има шахти и не е равно и там е изгубил управлението пича.....кофти е ако не познаваш трасето......
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:......
Колега Лудия без да те назидавам много, защото и аз съм ги вършил такива ама представи си че изкокне нещо на улицата ....я от някоя пресечка кола я некой пиян човек я куче или каквото и да било...какво се случва тогава....все пак са градски условия....не случайно хората са казали в града с 50 а на Божура с 300 ако моежеме

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Ludia написа:......
Колега Лудия без да те назидавам много, защото и аз съм ги вършил такива ама представи си че изкокне нещо на улицата ....я от някоя пресечка кола я некой пиян човек я куче или каквото и да било...какво се случва тогава....все пак са градски условия....не случайно хората са казали в града с 50 а на Божура с 300 ако моежемепустия му адреналин е виновен....ние си говориме тъпотии а някъде плачат майки,.....ще ми се скъса сърцето честно.....
ами около 120-140 се вдигат там.....колите се виждат и чуват отдалече,повярвай ми......не се оправдавам-просто отбелязвам.знам че е необосновано опасно.......и безрасъдно......
- vassilplp
- Автомобил:
- Двигател:
Въпросната вечер минах от там малко след инцидента, бяхме с брадчеда с двете коли, той спря а аз неможах да издържа на гледката и продължих към вкъщи. Удара е бил зверски спооред мен поне 120-130. незнам какво да кажа - Лека му пръст на момчето, дано спасят другото поне.
А линейката е дошла поне 15 мин по-късно.
А линейката е дошла поне 15 мин по-късно.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”