Сънища.....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Сънища.....

Мнениеот Tyan » Сря 27 дек 2006 12:19

Днес в 6 и 40 се събудих след поредната метла заформила се в главата ми ...... слушайте за какво става въпрос .....

Аз съм някъде на север... студено, но нямаше сняг ...слънчево беше даже ....... част съм от някакви специални части и там ни е щаб квартирата ...... не знам каква националност съм .... май сме някаква глобална организация...... в 619 стая живея......... сградата е разположена половината в гората а другата половина излиза в морето на тесен полуостров и свършва с кей ............. та излизам от стаята и си оставям Глога вътре..... тръгвам и се разхождам по кея ....изведнъж някаква следа във водата като от торпедо забелязвам ........ оказва се, че не е торпедо, показва се на повърхността и започва да ни обстрелва с тресиращи куршуми..... побягвам ...не ме уцелват ...вдига се тревога и унищожаваме подводницата.... прибирам се в сградата ...лягам си ....събуждам се на следващата сутрин ...ставам ....... виждам се с някаква моя приятелка !?!?!?!? имаме чувства помежду си!!! виждам се и с някакъв началник.... непрекъснато повтарям, че имам много лошо предчувствие... поглеждам през прозореца и въждам, че морето е пълно със сребристи 20-тина метрови подводници ...побягвам към стаята и взимам Глога ....взимам женката и тръгваме да бягаме към изхода в гората ...започват да ни обстрелват.... всичко се тресе...... разбираме, че ни нападат Немци .... стигаме до някаква зала за брифинг с огромни прозорци през които влиза светлина....... всичко се забавя ..събарям женката на земята ....прозорците се огъват на забавен каданс, напукват се на малки парченца и експодират ...... успявам да вдигна някаква плоскост и да предпазя мене и женката от поражения ....... след мигове и от другата страна прозорците се пръскат ...успявам да вдигна и някаква друга плоскост ............ оцеляваме ...тръгвам да излизам през прозореца ...виждам някакво червено Субаро комби, полуджип ....с мъж и жена цивилни отзаде който говорят на немски ....готов съм да ги застрелям ....момичето с мен ме спира ...... тръгваме от другата страна ...тя е на два метра пред мене ..... виждам дойч командос на дървото ...искам да го застрелям, но се подхлъзвам и падам....мърдам ...не успява да ме уцели, женката ми се е прикрила, но не може да го гръмне ....... отначало не може да ме уцели, но после ме гръмва в областта на корема...лежа .....топло и приятно ми е ....след малко идва хиликоптер от нашите, изглежда странно, но гръмва лошия .....изправям се ...има кръв по мене ама не чувствам болка ........ моята женка е изчезнала (типично) ...... виждам командира и още няколко човека командоси да излиза от базата и води невероятно красива жена с черна права коса с бритон ..... отивам до нея и я претърсвям.... хващам я здраво и почвам да я водя към хиликоптера ..... и се събудих .........

Това ми е втория сън дето помня за тази година ...при предишния, през лятото се биех с византийци на Самуиловата крепост, бяха в пъти повече от нас и ни пречукаха,мен ме убиха много лошо......

Май трябва да сменя доставчика ......

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 27 дек 2006 12:40

Нещо Mortal Combat да си играл скоро?:)
Страшни сънища сунуваш човеко .... Това си е достойно направо за книга...Аз последния кошмар дет го сънувах е че трябва да се женя за няква дето не я познавам и отивам на сватба д..ба и всякакви хора само не и мои познати или роднини, та викам чакай да дрънна на бащата да го питам ще идва ли на мероприятието , че ми се стори съмнително да се женя ей така за някава дет не я познавам и ХОП - събуждане .... Ама некви Спецотряди, некви крепости ....Верно май тр да се замислиш за дилъра:) ....

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 27 дек 2006 13:45

А да си играл Медал ъф Хонор скоро :twisted:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 27 дек 2006 14:02

направо, правиш филм и печелиш парата :wink:
п.с. мани го доставчика
оправи ли се..нали беше ранен :?:

Последна промяна от Pichaga на Сря 27 дек 2006 16:18, променено общо 1 път.

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Сря 27 дек 2006 15:26

madmen написа:А да си играл Медал ъф Хонор скоро :twisted:

и аз за това се сетих :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Сънища.....

Мнениеот kotse_botse » Сря 27 дек 2006 15:36

Tyan написа:Май трябва да сменя доставчика ......

Мноо мощен треволяк надолу по южните калифорнийски поля расте... :ble:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 27 дек 2006 16:18

Стая 619 - това е много добре - 6+1+9 = 16 = 1+6 = 7 от гледна точка на нумерологията!Много си се вживял в "Джеймз Бонд" - аман от BtV mhihi mhihi mhihi Търси контакт с кораба майка,за да се отървеш от кошмарите!!! mhihi mhihi mhihi :wink: :wink: :wink: И наблягай на алкохола повече - само хубави сънища ще имаш :drunk :drunk :drunk :bowdown :bowdown :bowdown :D

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 28 дек 2006 0:14

веселин написа: И наблягай на алкохола повече

:да:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 28 дек 2006 7:31

Возя се автобус по селски път някъде из азитско-руските държави. Изведнъж става проблем и рейса пада във водата. Повечето пътници сме живи и се давим, но изневиделица в мътната вода се забелязват силуети на водолази. Чупят стъклата и ни "спасяват" за не повече от няколко минути. Осъзнавам се в нещо като затовор. Студен, тъмен и влажен. В стаята съм с човек от автобуса, който не познавам. След извесно време ни извеждат и ни натикват в голяма помийна яма затънали до брадата. Това е нещо като басейн и е на средата на голямата сграда в която се събудих след инцидента. Осъзнавамм, че падането на рейса не е случайност, защото има много повече хора споделили нашата съдба. След това не си спомням нищо ама щом сънувам такива неща мисля че не съм много нормален.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 28 дек 2006 9:26

Ти ме уби, А аз си мислех, че сънувам разни странни сънища...
Трябваше да има завършек с мацката дето я водиш към хеликоптера.... :twisted: :lol: :roll:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 28 дек 2006 9:32

Vlad777 написа:
веселин написа: И наблягай на алкохола повече

:да:
А забравих-освен :drinking: за спокойни сънища и всякаква липса на кошмари трябва и редовно :hug :hug :hug :025: :025: :025: :025: :blow job :blow job :blow job :seeex :seeex :seeex :seeex :seeex :seeex :seeex :seeex :seeex :seeex :да: :да: :да:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Чет 28 дек 2006 11:43

chefito написа:...

чакай и тука да се изкажем "компетентно" :roll: . според мен прекомерно гледане на сериала Изгубени :D

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 28 дек 2006 11:54

Гледал съм само един епизод от Изгубени, в който един виждаше духа на баща си и в някаква пещера намери празен ковчега му ....Медал Оф Хонор съм играл само една дето бях на някакъв кораб и пуках по японците дето ни нападаха в Пърл Харбър ..... всъщност спестих част от историята защото докато претърсвах женката и се показа едната гърда .... страшна беше на пипане и като форма само че беше много бледа. ..трябва и малко солариум, командира веднага я облече обаче .......... тоя сън свърши добре ...обикновенно умирам ....... веднъж един монголец, конник ме намушка докато се криех между арматурите на баскетболен кош в едно училище ...... византийците пък ме заклаха лошо покрай Самуиловата крепост .... сравнително рядки сънища са, но след тях всичко ме боли и не знам къде се намирам поне два часа :) гледам да си ги записвам ...ще показвам на внуците :) ......

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Мнениеот Kalinn » Чет 28 дек 2006 12:12

:) Скоро сънувах че съм в затвора -> За 3-4 дена изгледах 1 сезон на "Бягство от затвора" :D

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Re: Сънища.....

Мнениеот Spunky » Чет 28 дек 2006 19:49

Tyan написа:..... в 619 стая живея.........

във втори корпус ли ве :shock батка много си се филмирал :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”