Днес в 6 и 40 се събудих след поредната метла заформила се в главата ми ...... слушайте за какво става въпрос .....
Аз съм някъде на север... студено, но нямаше сняг ...слънчево беше даже ....... част съм от някакви специални части и там ни е щаб квартирата ...... не знам каква националност съм .... май сме някаква глобална организация...... в 619 стая живея......... сградата е разположена половината в гората а другата половина излиза в морето на тесен полуостров и свършва с кей ............. та излизам от стаята и си оставям Глога вътре..... тръгвам и се разхождам по кея ....изведнъж някаква следа във водата като от торпедо забелязвам ........ оказва се, че не е торпедо, показва се на повърхността и започва да ни обстрелва с тресиращи куршуми..... побягвам ...не ме уцелват ...вдига се тревога и унищожаваме подводницата.... прибирам се в сградата ...лягам си ....събуждам се на следващата сутрин ...ставам ....... виждам се с някаква моя приятелка !?!?!?!? имаме чувства помежду си!!! виждам се и с някакъв началник.... непрекъснато повтарям, че имам много лошо предчувствие... поглеждам през прозореца и въждам, че морето е пълно със сребристи 20-тина метрови подводници ...побягвам към стаята и взимам Глога ....взимам женката и тръгваме да бягаме към изхода в гората ...започват да ни обстрелват.... всичко се тресе...... разбираме, че ни нападат Немци .... стигаме до някаква зала за брифинг с огромни прозорци през които влиза светлина....... всичко се забавя ..събарям женката на земята ....прозорците се огъват на забавен каданс, напукват се на малки парченца и експодират ...... успявам да вдигна някаква плоскост и да предпазя мене и женката от поражения ....... след мигове и от другата страна прозорците се пръскат ...успявам да вдигна и някаква друга плоскост ............ оцеляваме ...тръгвам да излизам през прозореца ...виждам някакво червено Субаро комби, полуджип ....с мъж и жена цивилни отзаде който говорят на немски ....готов съм да ги застрелям ....момичето с мен ме спира ...... тръгваме от другата страна ...тя е на два метра пред мене ..... виждам дойч командос на дървото ...искам да го застрелям, но се подхлъзвам и падам....мърдам ...не успява да ме уцели, женката ми се е прикрила, но не може да го гръмне ....... отначало не може да ме уцели, но после ме гръмва в областта на корема...лежа .....топло и приятно ми е ....след малко идва хиликоптер от нашите, изглежда странно, но гръмва лошия .....изправям се ...има кръв по мене ама не чувствам болка ........ моята женка е изчезнала (типично) ...... виждам командира и още няколко човека командоси да излиза от базата и води невероятно красива жена с черна права коса с бритон ..... отивам до нея и я претърсвям.... хващам я здраво и почвам да я водя към хиликоптера ..... и се събудих .........
Това ми е втория сън дето помня за тази година ...при предишния, през лятото се биех с византийци на Самуиловата крепост, бяха в пъти повече от нас и ни пречукаха,мен ме убиха много лошо......
Май трябва да сменя доставчика ......

Сънища.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нещо Mortal Combat да си играл скоро?:)
Страшни сънища сунуваш човеко .... Това си е достойно направо за книга...Аз последния кошмар дет го сънувах е че трябва да се женя за няква дето не я познавам и отивам на сватба д..ба и всякакви хора само не и мои познати или роднини, та викам чакай да дрънна на бащата да го питам ще идва ли на мероприятието , че ми се стори съмнително да се женя ей така за някава дет не я познавам и ХОП - събуждане .... Ама некви Спецотряди, некви крепости ....Верно май тр да се замислиш за дилъра:) ....
Страшни сънища сунуваш човеко .... Това си е достойно направо за книга...Аз последния кошмар дет го сънувах е че трябва да се женя за няква дето не я познавам и отивам на сватба д..ба и всякакви хора само не и мои познати или роднини, та викам чакай да дрънна на бащата да го питам ще идва ли на мероприятието , че ми се стори съмнително да се женя ей така за някава дет не я познавам и ХОП - събуждане .... Ама некви Спецотряди, некви крепости ....Верно май тр да се замислиш за дилъра:) ....
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
направо, правиш филм и печелиш парата
п.с. мани го доставчика
оправи ли се..нали беше ранен

п.с. мани го доставчика
оправи ли се..нали беше ранен

Последна промяна от Pichaga на Сря 27 дек 2006 16:18, променено общо 1 път.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сънища.....
Tyan написа:Май трябва да сменя доставчика ......
Мноо мощен треволяк надолу по южните калифорнийски поля расте...

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Возя се автобус по селски път някъде из азитско-руските държави. Изведнъж става проблем и рейса пада във водата. Повечето пътници сме живи и се давим, но изневиделица в мътната вода се забелязват силуети на водолази. Чупят стъклата и ни "спасяват" за не повече от няколко минути. Осъзнавам се в нещо като затовор. Студен, тъмен и влажен. В стаята съм с човек от автобуса, който не познавам. След извесно време ни извеждат и ни натикват в голяма помийна яма затънали до брадата. Това е нещо като басейн и е на средата на голямата сграда в която се събудих след инцидента. Осъзнавамм, че падането на рейса не е случайност, защото има много повече хора споделили нашата съдба. След това не си спомням нищо ама щом сънувам такива неща мисля че не съм много нормален.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гледал съм само един епизод от Изгубени, в който един виждаше духа на баща си и в някаква пещера намери празен ковчега му ....Медал Оф Хонор съм играл само една дето бях на някакъв кораб и пуках по японците дето ни нападаха в Пърл Харбър ..... всъщност спестих част от историята защото докато претърсвах женката и се показа едната гърда .... страшна беше на пипане и като форма само че беше много бледа. ..трябва и малко солариум, командира веднага я облече обаче .......... тоя сън свърши добре ...обикновенно умирам ....... веднъж един монголец, конник ме намушка докато се криех между арматурите на баскетболен кош в едно училище ...... византийците пък ме заклаха лошо покрай Самуиловата крепост .... сравнително рядки сънища са, но след тях всичко ме боли и не знам къде се намирам поне два часа
гледам да си ги записвам ...ще показвам на внуците
......

Re: Сънища.....
Tyan написа:..... в 619 стая живея.........
във втори корпус ли ве

Върни се в “ОФФ-Топик - други”