Защо темите се заключват по избор.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Защо темите се заключват по избор.
Искам да питам защо не се остави една тема в която да се разискват тея проблеми.Ясно е ,че модераторите и администраторите имате пълната власт в което няма лошо ,защото иначе ще настъпи анархия.Относно прословутия бан на Даскала ,разбрах ,че някой от модовете се е обърнал по негов адрес с думите "еб...л съм го тоя" и ако някой ми каже ,че това е нормално и ,че като е мод му се дава такова право.Защо някой модове могат да ти обръщат внимание и когато ги помолиш за нещо те да го направят ,а други ми трият темите и ги хвърлят в коша без дори да кажат за какво.Значи аз мога да се занимавам да глася джантите на Валвото ,да ги снимам с телефона ,полсе да ми ги прехвърлят в пощата защото нямям PC в нас.След това да я постна и накрая какво е така се трие.Хубаво темата била изпростяла ми драсни един ред поне.Ако греша ме поправете и се извинявам за дъгия пост.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля ,че не ти прави чест да се заяждаш по този начин.Но всеки си знае.И не мога да разбера какво толкова те подразни ,че реагираш така.Дали съм те обидил или съм написал някаква простотия.Защо темата за петък е 80 страници няма проблем за нея а за другите теми може да се трият.Нито искам да оправдавам някой ,но защо никой открито не каза "да еди си кой напсувал даскала и за това той пише такива неща" защо санкции да понасят само потрбителите.Аз мисля ,че в темата за т.9 ясно и точно написах на даскала ,че не му прави чест.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
а защо да не помислиме малко? за разнообразие...
ако имаш проблем четат ли ти се 200 страници с разни други неща докато откриеш зрънце информация? или ти се иска да намериш отговор-кратък и ясен за да засяга точно проблема който имаш?
е затва не се допуска дописване на теми с по нещо "малко по различно ама същото"...
очите изтекоха на повечето хора тука да разделят теми и да оправят заглавия и да разчистват и да подреждат за да може редовия потребител да натисне бутона ТЪРСАЧКА и да излезе НЕГОВИЯ проблем ама това много лесно се пропуска-важното е ЗАЩО ВИЕ СЕГА НЕ НИ ОСТАВИТЕ ДА СИ ПОСПАМИМЕ?
раздела оффтопик не е поле за изява когато просто нямаш какво друго да правиш. той е по скоро свързан с техническата насоченост на тоя форум генерално-само че за неща некасаещи марката.
забелязвам и друга тенденция която почва да ме дразни (лично мене) повечето (да не казвам всички) оплакващи се имат истински резултат предимно в оффтопика а все пак надигат...
ако имаш проблем четат ли ти се 200 страници с разни други неща докато откриеш зрънце информация? или ти се иска да намериш отговор-кратък и ясен за да засяга точно проблема който имаш?
е затва не се допуска дописване на теми с по нещо "малко по различно ама същото"...
очите изтекоха на повечето хора тука да разделят теми и да оправят заглавия и да разчистват и да подреждат за да може редовия потребител да натисне бутона ТЪРСАЧКА и да излезе НЕГОВИЯ проблем ама това много лесно се пропуска-важното е ЗАЩО ВИЕ СЕГА НЕ НИ ОСТАВИТЕ ДА СИ ПОСПАМИМЕ?
раздела оффтопик не е поле за изява когато просто нямаш какво друго да правиш. той е по скоро свързан с техническата насоченост на тоя форум генерално-само че за неща некасаещи марката.
забелязвам и друга тенденция която почва да ме дразни (лично мене) повечето (да не казвам всички) оплакващи се имат истински резултат предимно в оффтопика а все пак надигат...
Последна промяна от vaskoto1 на Пет 07 апр 2006 8:29, променено общо 1 път.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
dready написа:Все пак от 10 мнения едно може да се окаже добро.
да така е в спора се ражда истината.
не в подмятания и язвителни забележки.
ето тема за тази цел:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=18046
Върни се в “ОФФ-Топик - други”