Резюме : Майкъл Рупърт разкрива най-голямата задаваща се трагедия в историята на човечеството. Човекът, който преди 30 години води битка срещу ЦРУ като разследващ отдел наркотици в Лос Анджелис, след като открива връзка с вносът на наркотици в Америка и Управлението. Същият днес ни разкрива какво се задава след пика на петрола. Във филма се казва, че петролът е незаменим като енергиен ресурс. И като се има предвид връзката на прираста на населението с индустриалната революция излиза, че много скоро населението ще бъде съкратено.
Официален сайт:
http://www.collapsemovie.com/COLLAPSEMOVIE/
=======================================================================================================
Снощи изгледах този дързък филм. Намира се по големите тракери даже и със субтитри. В резюме разказва за това какво ни чака съвсем скоро. Лично аз макар и повече скептично настроен не можах да не отбележа истинността на някои от фактите с които разследващият журналист борави. Винаги съм знаел, че живеем в залеза на петролната ера и, че вероятно колите в момента са последните от вида си (използващи петролни горива). Картинката която рисува Майкъл Рупърт обаче надхвърля очакванията ми и за мащаб и за срокове на петролната криза.
Някак не ми се вярва нещата да се случат точно по описаният начин, но рано или късно ще стигнем и до момента с приключването на петролните залежи.
Пускам тази тема защото мисля, че ще ви е интересно да се запознаете с теорията на Рупърт. Изгледайте филма и ударете по един коментар