Ми не е нещо кой знае какво,но жеста ме трогна много.Поради факта,че с Петко не се познавахме лично,поне до днес.Понеже ми протече помпата на голфа,днес ходих да си взема гарнитурата.Отивам при колата свалих три болта от четири.Четвъртия германеца го е направил с няква странна форма и ключ не влиза.Мъчих се един час да го отвия,и най-накрая успях.Отивам в нашата "железария" да си взема болт по размер,но със същата глава или поне шестограм.Да ама греда тея нямат нищо общо с железария.Веднага се сетих за Петко,че работи точно в такъв магазин какъвто ми трябва.Петко го познавах до тогава само по физьономия от срещите ни по пътищата.Влезнах,човека ме посрещна най-учтиво и аз му се представих.Обясних му какво ми трябва показах му болта,който съм свалил от помпата,и му казах,че ми трябва само един.Той веднага извади един болт от този размер,но беше с миллиметър по-къс,даде ми и един малко по-длъг.Като стана дума за плащане отговора му беше следния:Аба ейде стига сега пари,ходи върши работа.В първия момент ми стана много неудобно,защото дефакто ние с него не се познаваме.Но като излезнах се замислих,че тоя човек е наистина голям.Още веднъж БЛАГОДАРЯ ТИ ПЕТКО.