Регистрация на фирма
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Регистрация на фирма
колеги някой знае ли откъде мога да получа информация относно регистриране на фирма, имам предвид всички необходими документи, такси, в кои институции трябва да се ходи, абе всичко от до...ако някой може да ми помогне с информация или линк към сайтове с необходимото ми, ще сам много благодарен, мерси:))
Имах предвид че има много тарикати които издават фалшиви документи и ти като ги ощетоводиш и като ти мине ревизия и данъчните ти начукват всички задължения. Има много такива случаи и за това по- добре е ООД. Нямах предвид че ти ще правиш далавери.
Други си вартят далаверите за твоя сметка.
а ти оставаш с пръст в устата и на улицата.

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
моето скромно мнение е че е по-добре ЕООД, хем си е само твое, дори е да си женен, хем отговаряш само с имуществото на дружеството, а не с твоето, хем данъчно е по-добре, за кръчма си на патент..., но мисля, че колегите са те ориентирали вече. В нет-а не знам къде има готови документи за регистрация, не е сложно, ама не е и много просто
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoCL написа:мда по-зле е ЕТ та печалбата хем ти се води печалба хем заплата
съответно ако имаш 5000лв печалба ще трябва на тия пари да платиш осигуровки
.. точно .. и затова е доста неизгодно .. преди да решиш какво искаш се посъветвай с юрист и счетоводител .. за да знаеш какво искаш .. и какво е най доброто за случая ти .. но заведение ... с ЕТ ..

П.С. .. управител на счетоводна къща съм ..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”