"Днес по обед ме спряха двама представители на КАТ. Колко бяха представители не знам, но имаха документи. Направиха ми проверка на документите и на оборудването на автомобила. След което и алкохолна проверка. Надух дрегера и ... 2.1 промила алкохолно съдържание в кръвта. По принцип алкохол пия, но малко. Не съм пияч - 100 гр ракия и усмивката ми залепва на физиономията. Та започна единият господин да пише акт, взеха талона и книжката ми. Когато завърши акта ми предложи да го подпиша ако нямам възражения. Аз естествено имах възражения и написах в акта, че полицаят е видимо пиян, без сигнална жилетка и без фуражка. Дадох го на полизаят и той започна да ми крещи и да се държи вулгарно. Обиди ме след коеот ми заповяда да се кача в служебната му кола, за да отидем в най-близката кръвна лаборатория. Така и стана отидохме, пробата беше отрицателна. Катаджията скъса демонстративно акта и дори не ми се извини за вулгарното държание. На всичко отгоре ми взеха 10 лева за кръвна проба.
Споделям да знаете, вече какво още са измислили за да ни дерат и да свалят парици от нас. Ако мине номерът, мине."
Кожухаров
Колеги, нека ВИ кажа нещо. Може колегата да е бил във филм, може да е играл добрия самарянин,
мже да е прав, но на някой май не му се се случвал едно нещо, на което аз съм се натъквал
многократно много пъти особенно 7мо РПУ "Студенски град" и на 9то РПУ "Люлин"
Повече от 10 пъти са ме спирали и дрегери са ми мерисали на спирт, спирали са ме катаджии
вонейки на алкохол, виждал съм и ботилките от бира на таблото с чипс, навсичкото отгоре
съм виждал и развалени такива... Тъй, че в България няма невъзможни неща.
А знаете ли факта, че от дъфки "Орбит" Тъмно син драже ако духнеш на дрегер може да
уцелиш 10-12 промила... е аз знам, кат ходех на детска дистктека така лъжех баща ми,
който имаше дрегер ... баш убав и изправен ..

КАТ и алкохол .... случки ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
КАТ и алкохол .... случки ...
Последна промяна от Junior на Пет 05 фев 2010 13:43, променено общо 2 пъти.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: КАТ и алкохол ....
От бонбон пияна вишна преди 2 години - 0.72. На кръвна нищо.
Лошото е, че няма кой да прави контрол ан БГ катаджии. Голяма част от тях си позволяват много и се правят на голямата работа.
Лошото е, че няма кой да прави контрол ан БГ катаджии. Голяма част от тях си позволяват много и се правят на голямата работа.
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е точно това е проблема! Ако не си знаеш правата те тъпчат как си те искат... и от край време е
каквото те искат това ти пишат. Не знам дали колегата знае, но ако е бил лс 2.1 както казват
и е ударил поне малко над 1.1 на кръв.. директно арест за 24 часа и навсичкото отгоре без книжка
и на съд по бързата процедура ( това е процес около 4месеца до година)
каквото те искат това ти пишат. Не знам дали колегата знае, но ако е бил лс 2.1 както казват
и е ударил поне малко над 1.1 на кръв.. директно арест за 24 часа и навсичкото отгоре без книжка
и на съд по бързата процедура ( това е процес около 4месеца до година)
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един приятел го съдиха за 1.24 промила. 6 месеца без книжка, 500 лв глоба, 8 месеца пробация, 100 часа обществено полезен труд. От проверката на дрегера до решението по делото - 9 дни.
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Barboukov написа:Един приятел го съдиха за 1.24 промила. 6 месеца без книжка, 500 лв глоба, 8 месеца пробация, 100 часа обществено полезен труд. От проверката на дрегера до решението по делото - 9 дни.
Може в Русе... по малко хора сте .. .Тук в столицата нещата са друга бира ...
Други мнения няма ли ?
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На анкетата посочих "Карам.. На 1 бира съм .. Дрегера няма ме хване", като уточнявам, че след бирата винаги има поне по едно безалкохолно и кафе и поне 2 часа преди да се кача на кола. Имало е само 2 случая, в който се качвам на 3 бири (последния от преди коледа. Бяхме седнали няколко форумджии на пицария и така...)
- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Позволявал съм си да седна зад волана на една бира.Гласувах.Преди много години съм правил издънки и на повече алкохол,но винаги съм бил повече от прекалено внимателен.Сега не си го позволявам.
Преди много години имах едно трабантче.Използвах го предимно за риболов.Бяхме се разбрали с мой приятел да ходим рано сутринта за риба.Та въпросната сутрин станах по-ранко за да има време за кафе и съм седнал на терасата да си го пия.Трабантутника бе качен на отсрещния тротоар,точно зад едно дърво.На кръстовището до вкъщи се чуха спирачки и едно Типо зави към нас по улицата,в същото време пресичаше стар човек и за малко не го отнесе,шофьора се обърна назад и чух псувните му по дядото.В следващия миг Типо-то се вряза в картонения ми автомобил и го отнесе на 15 метра като куцо пиле домат.Щофьора тръгна да бяга,но ламарините се бяха забили в гумите и не успя.
Слизам долу и изкарах шофера от колата,а той пиян та не знае къде се намира.До като извикам полиция бе изчезнал пеша,а колата му стоеше все още забита в моята.
Дойдоха от КАТ,намериха катастрофиралия и заедно в управлението.Пияния го изпратиха сам да даде кръвна проба,а мен ме накараха да пиша обяснения.Помолих единия от полицаите да направи протокол,той се опъва-на следващия ден щял да направи
.С триста зора подадох жалба,катастрофиралия не отишъл да даде кръв,а ченгетата едва не изкараха мене виновен че се ударил в моята кола.С много мъки виновника ми даде 200лв и всичко се потули.Но като си няма връзки човек,винаги е виновен!Извинявам се че го казвам,но все още съжалявам,че този същия боклук не се заби в дървото до което бе паркиран Траби
,защото това му бе четвърта или пета кола,която блъска.
Преди много години имах едно трабантче.Използвах го предимно за риболов.Бяхме се разбрали с мой приятел да ходим рано сутринта за риба.Та въпросната сутрин станах по-ранко за да има време за кафе и съм седнал на терасата да си го пия.Трабантутника бе качен на отсрещния тротоар,точно зад едно дърво.На кръстовището до вкъщи се чуха спирачки и едно Типо зави към нас по улицата,в същото време пресичаше стар човек и за малко не го отнесе,шофьора се обърна назад и чух псувните му по дядото.В следващия миг Типо-то се вряза в картонения ми автомобил и го отнесе на 15 метра като куцо пиле домат.Щофьора тръгна да бяга,но ламарините се бяха забили в гумите и не успя.
Слизам долу и изкарах шофера от колата,а той пиян та не знае къде се намира.До като извикам полиция бе изчезнал пеша,а колата му стоеше все още забита в моята.
Дойдоха от КАТ,намериха катастрофиралия и заедно в управлението.Пияния го изпратиха сам да даде кръвна проба,а мен ме накараха да пиша обяснения.Помолих единия от полицаите да направи протокол,той се опъва-на следващия ден щял да направи

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Максимума, който си позволявам е 330мл бира или 250мл Вино или 0мл твърд алкохол.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: КАТ и алкохол .... случки ...
Карам.. На 1 бира съм .. Дрегера няма ме хване.... 

- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dead man написа:Карам.. На 1 бира съм .. Дрегера няма ме хване....
Точно теб, чаках да се включиш да ти се накарам

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Junior написа:Dead man написа:Карам.. На 1 бира съм .. Дрегера няма ме хване....
Точно теб, чаках да се включиш да ти се накарам. Кефи ли те?
То и аз съм карал на 1 Бира, ма те и бирите толкова са бири, особено (пирин) направо ужас........ Важното е да не се прекалява! Има хора дето не са пили, те така са опасни за околните камо ли да са пили! Та това не е критерий нито стимул да се прави
п.п НЕ карай ПИЛ, ПИЙ И КАРАЙ

Последна промяна от my heart iS iCe на Пет 05 фев 2010 14:11, променено общо 1 път.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
За какво ще ми се караш бре ?
Признавам си,не се крия като МИШКА...
Аз пия една бира някъде в квартала на макс 2 км от нас.
Какъв е проблема ?
Имам доста познати дето пият по няколко ракии или водки и си карат от Дружба до Надежда примерно..

Признавам си,не се крия като МИШКА...

Аз пия една бира някъде в квартала на макс 2 км от нас.
Какъв е проблема ?

Имам доста познати дето пият по няколко ракии или водки и си карат от Дружба до Надежда примерно..

- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като примерен шофьор довечера ще те взема да пиеш и ще те закарам дома
да знам, че всичко ще бъде наред !

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз не карам пил, но в началото на януари ходих на гости за р.д. и си ударих картера по пътя. домакините ме успокоиха със около 50-100гр. водка и чак тогава се сетих за каско и кат. вярно дойдоха след около час и се наливах с кока-кола до тогава, но дрегера отчете 0.000 при пробата