Измамник от Форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Измамник от Форума

Мнениеот Speedy86 » Съб 06 фев 2010 16:39

Здр на всичко колеги съфорумници пускам темата защото отново имах нещастието да попадна на един несериозен колега смея да го нарека и измамник даже става дума за колегата M1st3r_Y,изпратих му предни винтилирани дискове Meteli 239мм(чисто нови не са слаганина колата защото бях объркал размера и си купих след това точният размер и тези ми бяха излишни) за Golf 3 на 26.01.2010год. обадих му се веднага щом ги изпратих той ми каза че всичко е ОК щял да ги чака да пристигнат след 1 седмица му писах на ЛС и той ми каза че били пристигнали дисковете но не бил в Русе и немогъл да ги вземе,днес 6.02.2010год. сутринта получавам писмо от Еконт относно пратката ми в писмото пише че трябва до три дена да реша дали да ми върнат пратката обратно(За моя сметка разбира се) или да я изпратят за унищожение,звъна на горепосоченият колега но той не ми вдигна после още няколо пъти така,колеги пазете се че аз за втори път попадам на такъв човек във форума!!! :banghead: :banghead: :banghead:

Последна промяна от Speedy86 на Съб 06 фев 2010 22:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Измамници от Форума

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 06 фев 2010 16:44

Чакаме отговор на въпросния колега,ако ли не май ше имаоще един Левскар :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Speedy86

Мнениеот Speedy86 » Съб 06 фев 2010 16:48

MITKO_DVD написа:Чакаме отговор на въпросния колега,ако ли не май ше имаоще един Левскар :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

хаха какъв отговор колега той сутринта ми затвори като му звънях а след това само гласова поща.
А даже му намалихи цената купих ги за 64лв,давах му ги за 50лв,бахти човека е тоя поне да каже че няма да ги взима само се набутах за транспортни разходи.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 06 фев 2010 17:12

Сигурно няма 50 лв :(
Намали още :roll:

Последна промяна от Snejoky на Съб 06 фев 2010 17:54, променено общо 2 пъти.
Причина: Даскале, спамиш ли?

Потребителски аватар
Speedy86

Мнениеот Speedy86 » Съб 06 фев 2010 18:48

[quote="Даскала™"]Сигурно няма 50 лв :(
Намали още :roll:[/quote

Ами Даскале може и да си прав ама аз що не взема да му ги откарам лично че и да му ги монтирам а и някой лев да му дам :bishop

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Съб 06 фев 2010 19:04

Така и аз да се изкажа.
Колегата Спийди86, не , че ми е съгражданин, но е много коректен и не е муфтаджия.
Не се и съмнявам, че всичко което казва е така.
Относно другият колега - всеки може да си има моментни проблеми, но е постъпил некоректно и много ПУТКИНСКИ. Поне да вдигне телефона и да каже нещо, а не да мълчи.
Дано по бързо се оправят нещата, защото е много неприятно от такива простотии и се разваля ренумито на форума.
Колега осъзнай се, моля.
П.П. това за Левскарите е тъпо.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 06 фев 2010 19:09

Съжалявам колега, кофти случка, но такива са ризковите на купуването и продаването чрез куриер :roll: Аз лично много пъти съм се замислял дали въобще си заслужава да поемаш този риск и вместо да помогнеш на някой, да останеш прее*ан :!:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Sharan 7M
Двигател: AFN

Мнениеот radotom » Съб 06 фев 2010 19:22

Понякога се случва така, че човек остава без пари изведнъж или му трябват за много по-спешни и неотложни нужди.
Ако си поръчам нещо от някого, а в същото време някой в къщи се разболее - ще се наложи да откажа поръчката :(
Разбира се - не бих се крил и бих се обадил на изпращача и да му обесня ситуацията.
Така, че - просто колегата нека се обади и да се разберете.
Пратката може да остане още малко, ако така си прецените двамата. Само дето не зная дали няма да се налага да се плаща и магазинаж.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Съб 06 фев 2010 19:26

сума работи съм изпратил с Еконт...само един от този форум не си получи пратката и се скри като путк@ mhihi
ама трябва да сме над тези неща mhihi

Потребителски аватар
Speedy86

Мнениеот Speedy86 » Съб 06 фев 2010 19:28

radotom написа:Понякога се случва така, че човек остава без пари изведнъж или му трябват за много по-спешни и неотложни нужди.
Ако си поръчам нещо от някого, а в същото време някой в къщи се разболее - ще се наложи да откажа поръчката :(
Разбира се - не бих се крил и бих се обадил на изпращача и да му обесня ситуацията.
Така, че - просто колегата нека се обади и да се разберете.
Пратката може да остане още малко, ако така си прецените двамата. Само дето не зная дали няма да се налага да се плаща и магазинаж.

Колега съгласен съм с теб но той не ми вдигна днес а му звънях 5 пъти,нито ми отговара като му пиша във форума

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 06 фев 2010 19:32

zdravko_dimitrov1986 написа: от такива простотии и се разваля ренумито на форума.
....

П.П. това за Левскарите е тъпо.

Реномето на форума няма как да се разваля, защото няма нищо общо с измекярите, които могат да се появят в него! Форума просто дава шанс да си помагаме с покупки и продажби. Повярвай хвърлят се много усилия за да няма прецакани, но сам разбираш, че винаги ще ги има ... случките.

Това за левскаря - ставаше дума, че има група във форума на измамниците, чиито никове са сини.

Иначе се надявам, че ще приключи положително случая.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 06 фев 2010 19:58

Защо не тръгнете от символиката на ника и така да стигнете до истината :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Speedy86

Мнениеот Speedy86 » Съб 06 фев 2010 20:04

Даскала™ написа:Защо не тръгнете от символиката на ника и така да стигнете до истината :Mr Green Fun

Хах Даскале верно бе как не съм се сетил :banghead: nick-a казва всичко за потребителя

150 кс
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 150 кс » Съб 06 фев 2010 20:06

аз не мога да разбера защо като няма да вземеш нещо искаш да ти го пратят,два-три пъти си купувам това-онова от форума и като звънна на 4овека и с недоверие ме пита ще отида ли да си го взема и аз казвам естествено защо ина4е ще ти званя.РАЗБЕРЕТЕ ИМА МАЛОУМНИЦИ ВСЯКАКВИ.Поне като няма да ги вземе да си плати пътя той е някакви 5-6лева не мога да възпиема 4е има някой който не може да ги извади
п.п АРЕ СЕГА

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 06 фев 2010 20:09

Мистери Бой не си вдига телефона,защото все още не е измислил адекватен отговор...
С писането в тази тема е същата ситуация...
Така,че не го чакайте на хоризонта...той е мистичния или мистър игрек...все тая...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”