Измамник от Форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Измамник от Форума
Здр на всичко колеги съфорумници пускам темата защото отново имах нещастието да попадна на един несериозен колега смея да го нарека и измамник даже става дума за колегата M1st3r_Y,изпратих му предни винтилирани дискове Meteli 239мм(чисто нови не са слаганина колата защото бях объркал размера и си купих след това точният размер и тези ми бяха излишни) за Golf 3 на 26.01.2010год. обадих му се веднага щом ги изпратих той ми каза че всичко е ОК щял да ги чака да пристигнат след 1 седмица му писах на ЛС и той ми каза че били пристигнали дисковете но не бил в Русе и немогъл да ги вземе,днес 6.02.2010год. сутринта получавам писмо от Еконт относно пратката ми в писмото пише че трябва до три дена да реша дали да ми върнат пратката обратно(За моя сметка разбира се) или да я изпратят за унищожение,звъна на горепосоченият колега но той не ми вдигна после още няколо пъти така,колеги пазете се че аз за втори път попадам на такъв човек във форума!!!
Последна промяна от Speedy86 на Съб 06 фев 2010 22:55, променено общо 1 път.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Измамници от Форума
Чакаме отговор на въпросния колега,ако ли не май ше имаоще един Левскар
- Speedy86
MITKO_DVD написа:Чакаме отговор на въпросния колега,ако ли не май ше имаоще един Левскар
хаха какъв отговор колега той сутринта ми затвори като му звънях а след това само гласова поща.
А даже му намалихи цената купих ги за 64лв,давах му ги за 50лв,бахти човека е тоя поне да каже че няма да ги взима само се набутах за транспортни разходи.
Сигурно няма 50 лв
Намали още
Намали още
Последна промяна от Snejoky на Съб 06 фев 2010 17:54, променено общо 2 пъти.
Причина: Даскале, спамиш ли?
Причина: Даскале, спамиш ли?
- Speedy86
[quote="Даскала™"]Сигурно няма 50 лв
Намали още [/quote
Ами Даскале може и да си прав ама аз що не взема да му ги откарам лично че и да му ги монтирам а и някой лев да му дам
Намали още [/quote
Ами Даскале може и да си прав ама аз що не взема да му ги откарам лично че и да му ги монтирам а и някой лев да му дам
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Така и аз да се изкажа.
Колегата Спийди86, не , че ми е съгражданин, но е много коректен и не е муфтаджия.
Не се и съмнявам, че всичко което казва е така.
Относно другият колега - всеки може да си има моментни проблеми, но е постъпил некоректно и много ПУТКИНСКИ. Поне да вдигне телефона и да каже нещо, а не да мълчи.
Дано по бързо се оправят нещата, защото е много неприятно от такива простотии и се разваля ренумито на форума.
Колега осъзнай се, моля.
П.П. това за Левскарите е тъпо.
Колегата Спийди86, не , че ми е съгражданин, но е много коректен и не е муфтаджия.
Не се и съмнявам, че всичко което казва е така.
Относно другият колега - всеки може да си има моментни проблеми, но е постъпил некоректно и много ПУТКИНСКИ. Поне да вдигне телефона и да каже нещо, а не да мълчи.
Дано по бързо се оправят нещата, защото е много неприятно от такива простотии и се разваля ренумито на форума.
Колега осъзнай се, моля.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Съжалявам колега, кофти случка, но такива са ризковите на купуването и продаването чрез куриер Аз лично много пъти съм се замислял дали въобще си заслужава да поемаш този риск и вместо да помогнеш на някой, да останеш прее*ан
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Sharan 7M
- Двигател: AFN
Понякога се случва така, че човек остава без пари изведнъж или му трябват за много по-спешни и неотложни нужди.
Ако си поръчам нещо от някого, а в същото време някой в къщи се разболее - ще се наложи да откажа поръчката
Разбира се - не бих се крил и бих се обадил на изпращача и да му обесня ситуацията.
Така, че - просто колегата нека се обади и да се разберете.
Пратката може да остане още малко, ако така си прецените двамата. Само дето не зная дали няма да се налага да се плаща и магазинаж.
Ако си поръчам нещо от някого, а в същото време някой в къщи се разболее - ще се наложи да откажа поръчката
Разбира се - не бих се крил и бих се обадил на изпращача и да му обесня ситуацията.
Пратката може да остане още малко, ако така си прецените двамата. Само дето не зная дали няма да се налага да се плаща и магазинаж.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
сума работи съм изпратил с Еконт...само един от този форум не си получи пратката и се скри като путк@
ама трябва да сме над тези неща
ама трябва да сме над тези неща
- Speedy86
radotom написа:Понякога се случва така, че човек остава без пари изведнъж или му трябват за много по-спешни и неотложни нужди.
Колега съгласен съм с теб но той не ми вдигна днес а му звънях 5 пъти,нито ми отговара като му пиша във форума
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
zdravko_dimitrov1986 написа: от такива простотии и се разваля ренумито на форума.
....
Реномето на форума няма как да се разваля, защото няма нищо общо с измекярите, които могат да се появят в него! Форума просто дава шанс да си помагаме с покупки и продажби. Повярвай хвърлят се много усилия за да няма прецакани, но сам разбираш, че винаги ще ги има ... случките.
Това за левскаря - ставаше дума, че има група във форума на измамниците, чиито никове са сини.
Иначе се надявам, че ще приключи положително случая.
- Speedy86
Даскала™ написа:Защо не тръгнете от символиката на ника и така да стигнете до истината
Хах Даскале верно бе как не съм се сетил nick-a казва всичко за потребителя
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз не мога да разбера защо като няма да вземеш нещо искаш да ти го пратят,два-три пъти си купувам това-онова от форума и като звънна на 4овека и с недоверие ме пита ще отида ли да си го взема и аз казвам естествено защо ина4е ще ти званя.РАЗБЕРЕТЕ ИМА МАЛОУМНИЦИ ВСЯКАКВИ.Поне като няма да ги вземе да си плати пътя той е някакви 5-6лева не мога да възпиема 4е има някой който не може да ги извади
п.п АРЕ СЕГА
п.п АРЕ СЕГА
Мистери Бой не си вдига телефона,защото все още не е измислил адекватен отговор...
С писането в тази тема е същата ситуация...
Така,че не го чакайте на хоризонта...той е мистичния или мистър игрек...все тая...
С писането в тази тема е същата ситуация...
Така,че не го чакайте на хоризонта...той е мистичния или мистър игрек...все тая...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”