Катерене (Climbing)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Катерене (Climbing)
Има ли колеги които се занимават с това професионално или чисто любителски ? В тази тема може да обменим информация, места за катерене, екипировка ...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Катерене (Climbing)
Аз катеря.. засега на стена, пък живот и здраве като се стопли и на скали
.

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз катеря скали здраво .... не чак вертикални ...но достатъчно стръмни, да те дезинтегрират като се подхлъзнеш... до сега сериозно само три пъти щях да папсам..... особено опасно е когато някой ми каже, че не мога да мина от там ..... лятото ще ходя на Ботев през Северен Джендем, около Видимското пръскало

- BoromiR
- Автомобил:
- Двигател:
Като места из природата незнам . Аз съм тренирал спортно катерене 3 години . Една хубава първоначална екипировка възлиза на цена от 300-600 лв минимум , в зависимост дали ще катериш сред природата .
- Alpi
- Автомобил:
- Двигател:
Едно хубаво въже само струва толкова колега.
Българските боклуци са по 200 лв.
Българските боклуци са по 200 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги от ловеч и околнотите катерят на крушуна живот и здраве като идем на събор тая година ако има може да се покатерим
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега,
я първо си направи равносметка - колко ще катериш, къде ще катериш, колко пари би отделил....
магазини много, екипировка най-различна...
Преди всичко е добре в началото да пробваш с някой опитен - той ще знае къде да те заведе и ще ти даде необходимата екипировка, защото нещата не са евтини и ако не ги ползваш, е малко 'нерентабилно...
Моята струва около 1800...
към колегата ickoblicko - на крошуна ако не е катерил колегата, ще му се види нанагорно
Неро, понеже си от Пловдив, разходи се до тепетата - Понеделник пазар или Зад театъра, там има маршрути за катерене, но са с висока категория. Там ако има хора, предполагам, няма да ти откажат да опиташ като как е
Ако имаш конкретни въпроси - питай.
Поздрави
я първо си направи равносметка - колко ще катериш, къде ще катериш, колко пари би отделил....
магазини много, екипировка най-различна...
Преди всичко е добре в началото да пробваш с някой опитен - той ще знае къде да те заведе и ще ти даде необходимата екипировка, защото нещата не са евтини и ако не ги ползваш, е малко 'нерентабилно...
към колегата ickoblicko - на крошуна ако не е катерил колегата, ще му се види нанагорно

Неро, понеже си от Пловдив, разходи се до тепетата - Понеделник пазар или Зад театъра, там има маршрути за катерене, но са с висока категория. Там ако има хора, предполагам, няма да ти откажат да опиташ като как е

Ако имаш конкретни въпроси - питай.
Поздрави
climberche написа:Здравей колега,
Здрасти колега,
време за катерене имам доста...в момента по 3-4 пъти в седмицата...
за момента ходя на изкуствена стена в пловдив, а уикендите към смолян и околностите
искам сигурност докато се катеря и пари за екипировка няма да пестя
climberche написа:магазини много, екипировка най-различна...
магазините в пловдив не са никак много, а да пазарувам еспадрили по интернет няма как да стане... тук идеята ми беше да се обсъди кой каква екипировка ползва и дали е доволен от нея...както и от къде и на каква цена е закупил
миналата година пробвах и ми хареса....до сега не съм се отказал....а напротив-взех да навлизам лека полека в нещата и смело мога да твърдя, че желание и сила никак не ми липсват
climberche написа:
ходих и гледах, хора нямаше ... явно не съм случил на време .... скоро като се затопли времето пак ще мина да видя какво е положение
Поздрави

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Аз до август 2009 работих в завода за стени и хватки в Крушуна.Правех най-модерните и здрави за момента хватки от полиуретанова смола и стъкломат.
mafiota_a4 написа:Аз до август 2009 работих в завода за стени и хватки в Крушуна.Правех най-модерните и здрави за момента хватки от полиуретанова смола и стъкломат.
Колега , къде я пласирате тази продукция ?
Някакви кординати на дистрибутори да имате ?
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Всичко е за износ.Иначе ако искаш хватки мисля,че може да си поръчаш и да си вземеш от фирмата http://www.hrt-holds.com/
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Неро, един приятел нон стоп събота и неделя обикаля по тепетата да се катери...мога да го питам тия дни нещо за екипировка, магазини и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”