въпрос за авто-стъкла , проблем
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
въпрос за авто-стъкла , проблем
Преди няколко дни ми се случи нещо с колата , имах счупено задно стъкло на багажника и го смених. Два дни по-късно слизам при колата и новото стъкло беше цъфнало като майска роза. Гледам не е причинено счупването от предмет или нещо такова. Доло при оплътнението посредата,беше започнало от там да се нацепва и като корени нагоре и всичките следи са от там нагоре. Обадих се на хората които ми го монтираха , казаха гаранцията не може да покрие щетите защото не знаят дали е от нещо друго или тяхна грешка. Но няма от какво да счупено от др. просто за 3 дни 2 пътни сменям стъкло. Дали може да е от тяхна грешка да се счупи, да не е сложено както трябва или и аз не знам. Колата е голф 2. Просто нямам думи.Тая година само лоши неща ми се случват. Писна ми !
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: въпрос за авто-стъкла , проблем
Почти сигурно е че не е било монтирано добре, на един колега на Г3 два пъти го сменяха за 2 дни като си признаха че е от монтажа
За Кобра става въпрос.

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Re: въпрос за авто-стъкла , проблем
смених първо стъклото тука в една фирма от квартала взеха ми 95 лв за стъкло и 20 лв за монтаж, сега се върнах от кобра 79лв стъкло и 5 лв монтаж, да се надявам че този път всичко ще е наред и е поставено както трябва, най-лошото ,че това стъкло ми стана точно 200 лв
а застрахователите не знам колко ще ми платят за 1вото
най-важното да сме живи и здрави колите се правят,парите се печелят колкото и трудно в тая криза 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”