GM е най-големият в света купувач на виагра
Ежегодно General Motors харчи по $17 млн. за лекарства, повишаващи потентността, предназначени за сътрудниците й.
Новината официално бе обявена от Шарън Болдоин, представител на концерна. Според нейните думи разходите за виагра и други лекарствени препарати, повишаващи потенцията, са само малка част от общия обем на медицинските разходи на концерна, достигащи до $5,6 млрд. на година, или около $1500 на всеки слизащ от конвейера автомобил. С този пример GM иска да илюстрира до какъв абсурд може да достигне социалната система на САЩ. Нуждата от грижа за потенцията на служителите била изискана от американския профсъюз на работещите в автомобилната промишленост. Общо General Motors ще плати за лечение на 1,1 млн. човека – сътрудници, членове на техните семейства и пенсионери. Концернът е най-големият в света неправителствен купувач на виагра. Ford Chrysler също признаха, че плащат виаграта на сътрудниците си, но точни суми не бяха назовани.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: GM е най-големият в света купувач на виагра
около $1500 на всеки слизащ от конвейера автомобил.
Абе смей се ти, ама това за мен е юбер плашещо. Искам да плащам реалната цена на нещата - писна ми от промоции, безплатни екстри, две-в-едно и подобни бози. Дори тея 1500 да са в крайната цена на автомобила - ми това ти е примерно климатика или навигационната система бе. Деееба - и аз значи ще се потим, за да може некъв реднек в неква каравана да го дигне?
Добре че идват китайците, та да им покажат ценова политика на тея копеленца.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GM е най-големият в света купувач на виагра
XpacTa написа:около $1500 на всеки слизащ от конвейера автомобил.
Абе смей се ти, ама това за мен е юбер плашещо. Искам да плащам реалната цена на нещата - писна ми от промоции, безплатни екстри, две-в-едно и подобни бози. Дори тея 1500 да са в крайната цена на автомобила - ми това ти е примерно климатика или навигационната система бе. Деееба - и аз значи ще се потим, за да може некъв реднек в неква каравана да го дигне?
Добре че идват китайците, та да им покажат ценова политика на тея копеленца.
тия ония там с среден размер от 8-9сантиметра немат нужда от виагра....на тях деца не им липсват

ПП абе вие разбрахте ли че от азия са се оплакали че искат собствен стандарт презервативи щото европейския и световния им бил леко голямшък.ма това без майтап.неква организация за защита на потребителите или нещо подобно.май за Япония идеше реч.
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Не се сърдете на ред-неците ... сърдете се на профсъюзите които строят социализма на гърба на потребителите
В САЩ влиянието на профсъюзите върху някой огромни бизнеси като авио компаний, автомобилостроителни компаний и хотелски вериги е абсолютно пагубно.

Последна промяна от 20vTurbo на Вто 25 апр 2006 19:53, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”