Аз имам Д750 той е със софтуеър на В800и .. искам да ви питам
от какви кабели ще стават за моя телефон .. имам предвид от какви модели на сони ериксон !?
Kабели за Сони Ериксон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
1. Card Reader - най-бързо се качват файловете, освен това си ти седи постоянно включен в някое USB и като ти трябва трансфер, само вадиш картата и готово.
2. Bluetooth - една мр3 от 5 МВ я качвам за 5 пинути. Ако ти се чака толкова... щото с четеца ги качвам за по две-три секунди. Иначе е добре.
3. IrDA просто няма смисъл вече според мен.
С кабелите ще се озориш просто, те са по-зле и от инфрачервения порт.
2. Bluetooth - една мр3 от 5 МВ я качвам за 5 пинути. Ако ти се чака толкова... щото с четеца ги качвам за по две-три секунди. Иначе е добре.
3. IrDA просто няма смисъл вече според мен.
С кабелите ще се озориш просто, те са по-зле и от инфрачервения порт.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Мемори стик по принцип са си прекаллено скъпи. А четец можеш да намериш вече за около 20-25 лева.
Аз заради мемори стик намразих сони като марка и изобщо за това, че си правят продуктите съвместими само с техни неща, които струват майка си и баща си, а в същото време качеството доста е паднало. Так че не ги разбирам каква им е политиката, но така само отблъскват хора от себе си. Не бих си купил СЕ вече, ако ще и най-добри телефони да правят... ако свалят цените на Мемори стика, ок. Но не може при положение, че една ММС 128 МВ струва 25 лева, мемори стик със 128 МВ да седи още на цена блезка до 90-100 лева...
Аз заради мемори стик намразих сони като марка и изобщо за това, че си правят продуктите съвместими само с техни неща, които струват майка си и баща си, а в същото време качеството доста е паднало. Так че не ги разбирам каква им е политиката, но така само отблъскват хора от себе си. Не бих си купил СЕ вече, ако ще и най-добри телефони да правят... ако свалят цените на Мемори стика, ок. Но не може при положение, че една ММС 128 МВ струва 25 лева, мемори стик със 128 МВ да седи още на цена блезка до 90-100 лева...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”