Tyan написа:Преживях Ебола, Луда крава, Птичия грип .... ще преживея и финансовата криза
canyoubounce написа:И на мен ми е доста интересно![]()
Обаче криза има със сигурност, поне тука крайният потребител я усеща много грубо
StS написа:Когато цените на имотите в Град София започнат да падат ще въртя гуми/без книжка и колан/ пред народното събрание в пиков час пред 100 ченгета....
ISRalien написа:canyoubounce написа:И на мен ми е доста интересно![]()
Обаче криза има със сигурност, поне тука крайният потребител я усеща много грубо
Тука крайният потребител усеща разликата в цените с ЕС, за това. Оная криза нас не ни бърка.
Иначе цената на горивото, което НИЕ плащаме на бензиностанциите тепърва ще пада... Поне според мен БИ ТРЯБВАЛО да е така. Отделно чух (слухове), че лукойл щяли да свалят цената другия месец стабилно. Колко да вярвам не мога да кажа, но има логика.
Има теории, че "СВЕТОВНАТА КРИЗА" е измислица... И в това има логика, защото всяка подобна сензация води до резки промени във валутния пазар (forex).
За сега ние нищо не можем да направим освен да седим и да гледаме
canyoubounce написа:StS написа:Когато цените на имотите в Град София започнат да падат ще въртя гуми/без книжка и колан/ пред народното събрание в пиков час пред 100 ченгета....
Добре малко с факти може ли да се потвърдят тези твърдения, или така си пишете да ме стресирате тука![]()
btw до края на 2009 се очаква да бъдат завършени 65к жилища, а в момента доста седат непродадени, всичките сгради на акт15 са с повече от 50-60 процента непродадени жилища.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта