въпроса ми е следния:
преди можеше да сменя майка,баща,жена или брат за малко(лошо му е примерно) на магазина и не е нужно да имам договор и да ми се плащат осигуровки.говоря той да е МОЛ. ,а не някъде на работа.
само ,че това нещо било отпаднало вече.
има ли някой счетоводител да ми каже със сигорност.

Осигуровки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Осигуровки
Трябва да си назначен на трудов договор. В противен случай пускате кепенците и няма да работите.
Иначе ти пак можеш да работиш, ама недай си боже една проверка... Иди им обяснявай после, няма да те разберат...
Иначе ти пак можеш да работиш, ама недай си боже една проверка... Иди им обяснявай после, няма да те разберат...
- kicker
- Автомобил:
- Двигател:
къде мога да прочета със сигорност ,че е така.
защото до преди година не беше така,да не би само да е обмисляно и да не е прието.
защото до преди година не беше така,да не би само да е обмисляно и да не е прието.
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги е било така, само че сега глобите са х10. Хванат ли те без трудов договор ще резкатаят фамилията на собствениците ако ще роднината ти да е отишъл да пикае в този момент. Има една врътка по чл.114 КТ, но питайте счетоводителя си.
- kicker
- Автомобил:
- Двигател:
2003 или 2004 ме хванаха и точно с това обяснение нищо не ни направиха.
стария счетоводител ми го е казал,ама той почина.
стария счетоводител ми го е казал,ама той почина.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Излезли са хора!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Ако още търсиш , вляз тук Econ.bg
В момента имах голяма нужда от информация , обаче неисках да се занимавам с адвокати ... Работодателят при който работя , разбрах , че се опитва да ме прецака , и за това се допитах до познати как да процедирам и те ми обясниха как стоят нещата . Въпреки това , аз реших да се поразровя из интернет и потърсих още и още информация , която се надявам да ми е от полза и така всичко да си доиде на мястото ...
Как може да има такива хора , ебахти ... ( и на всичкото отгоре сме 1-ви братовчеди )
Ето и снимки :

На снимките съм показал , къде съм влизал и какво съм чел , и се надявам да са от полза на някои в моито положение .
п.с. Надявамсе никои да не е в това мое положение ...
By "deo88"
В момента имах голяма нужда от информация , обаче неисках да се занимавам с адвокати ... Работодателят при който работя , разбрах , че се опитва да ме прецака , и за това се допитах до познати как да процедирам и те ми обясниха как стоят нещата . Въпреки това , аз реших да се поразровя из интернет и потърсих още и още информация , която се надявам да ми е от полза и така всичко да си доиде на мястото ...
Как може да има такива хора , ебахти ... ( и на всичкото отгоре сме 1-ви братовчеди )

Ето и снимки :

На снимките съм показал , къде съм влизал и какво съм чел , и се надявам да са от полза на някои в моито положение .
п.с. Надявамсе никои да не е в това мое положение ...
By "deo88"

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Законите са направени за да се нарушават... ако можеш да си го позволиш. Не знам дали е по сектори, но при мен глобата за човек допуснат до работа без ТД е 15 000. На калпак.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
"Калм" Ти случайно да неби да си работодател ? Ако си такъв , сискам само да знаеш , че трябва да се държиш с работниците така както би искал те да се държат с теб ако ти си на тяхно място а те на твоето .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”