Аз мисля,че в този форум сме се събрали готини хора и ценители на марката които да си помагаме и подкрепяме,а не да се прецакваме един друг с цел лична изгода
chefito написа:Фрашкано е с цървули...вече нищо не купувам от случайните потребители...само от приятелите, а те са перфектни!
Bubetooo написа:Абе хора не Ви ли писна???Като не ти изнася пали с 200,то тоя форум се превърна в онлайн магазин!Това е риска като купуваш през нета и то 2-ра ръка,искате да са излезнали от магазина ли,ми ходете там направо и няма да имате ядове,там и гаранция ти дават!Тоя измамник оня също.... няма да ти върне парите като пуснеш тема!Такъв ти е късмета,другия път в магазина!За 2 дена 5 измамника еми то писваааа!!!
пс: може човека да не разбира от джанти и да си мисли,че са читави!Може и него да са го метнали,замисли ли се?
Забравих нещо!Аз да пусна ли тема за един нов потребител от преди 3 дни (няма да споменавам кой)дето ме залива с лични,да му пращам снимки от Крушуна и на някой си голфаа,дето не го знам дори кой е?!?!?Как ще му пратя 3000 снимки (точно толкова) на непознат!Направих ли проблем?НЕ!Успех Ви желая!
Виктор написа:И айде стига с тоя магазин. На тебе като ти гледам дъртата количка май не ти е от магазина? Кога станахте такива шейхове всичките???
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта