Измамник в форума с потребителско име Da buzz

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ivchoforever
Автомобил: Passat B3 1992
Двигател: 2.0 115 ADY

Измамник в форума с потребителско име Da buzz

Мнениеот ivchoforever » Пон 22 мар 2010 23:43

Здравейте Колеги.Попаднах на поредния измамник от който се опарих днес,потребитеското му име е Da buzz Продаде ми джанти в ужасно състояние като преди това говорих със въпросния човек и ме убеди,че джантите са в перфектно състояние няма криво,слагам и карам (доверих му се).Днес пристигат Джантите от Пловдив по куриер,взех ги аз и отидох при едно приятелче гумаджия да ги погледне и ... :( състоянието им беше под всякаква критика бяха криви и четирите лепени изправяни и пръскани неграмотно за да се прикрият някой забележки който на практика не бяха прикрити.Звъннах на въпросния човек и той със цялата си наглост продължаваше да ме убеждава че джантите са перфектни и че не са криви ... :( Аз мисля,че в този форум сме се събрали готини хора и ценители на марката които да си помагаме и подкрепяме,а не да се прецакваме един друг с цел лична изгода.Този човек трябва да бъде наказан да няма право да влиза в този форум :evil:

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Re: Измамник в форума с потребителско име Da buzz

Мнениеот Vidol Nikolov » Пон 22 мар 2010 23:49

За сьжаление това е 3-та тема за последните два дни от тоя род....еми кво да ти кажа ,от криза ли от кво ли бьлгарина си показва измекярщината ,диво нагло просто племе дето гледа да мине метьр....и за тва сме на тоя хал ..абортирала дьржава оттам и народа така обаче всичко отива на все по-зле,сьжалявам за горчивият ти опит.Дано да си последния колега ужилен ,но дьлбоко се сьмнявам
Няма да е лошо да се направи някаква промяна в правилата за пускане на теми в 'копува-продава'-например хора с регистрация по-малко от 1 месец и по-малко от 10 мнения да нямат право да пускат теми,или ако това става ,да се осьществява с един вид гарант от други потребили общо познати и признати като наистина коректни,честни и сьвестни хора можещи да гарантират че сьответния човек не е някав шарлатанин.
Далече сьм от мисьлта,че това е най-правилното решение,сега мн ще кажат'ами то може и 1000 мнения и пак да си праиш селските номера сьс кофти стоки' да така е ,но разчитаме нали уж на това че постоянните потребители са тези които правят форума да изглежда приятен ,полезен и нужен ,ние сме хората чрез които форума се поддьржа жив и трябва да се вземат мерки ..ама наистина ,а не само да говорим ,щото тия теми с изльгани колеги станаха много ,направо заливат ...незнам дали вьобще се замисляме колко много може това да навреди на форума и изобщо цялото това явление какво отражение има,да оставим другото.....мн е дьлга темата и няма да ми стигнат редовете да напиша всичко.

Последна промяна от Vidol Nikolov на Пон 22 мар 2010 23:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 22 мар 2010 23:55

Аз мисля,че в този форум сме се събрали готини хора и ценители на марката които да си помагаме и подкрепяме,а не да се прецакваме един друг с цел лична изгода

Колега,има и готини хора,но има и хора за бой и е... :beat_butt2

Винаги има риск... :012:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 23 мар 2010 0:04

Фрашкано е с цървули...вече нищо не купувам от случайните потребители...само от приятелите, а те са перфектни! :beer

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 23 мар 2010 0:08

chefito написа:Фрашкано е с цървули...вече нищо не купувам от случайните потребители...само от приятелите, а те са перфектни! :beer

Точните думи и мисля пак е време за катинара !! :012:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 23 мар 2010 0:13

Тука стана като арбитражен съд.
Спрете с коментарите преди да чуеме/прочетеме другата страна.
:012:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Вто 23 мар 2010 0:29

ама на тва е че в повечето случаи другата страна не пише

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Вто 23 мар 2010 0:40

Абе хора не Ви ли писна???Като не ти изнася пали с 200,то тоя форум се превърна в онлайн магазин!Това е риска като купуваш през нета и то 2-ра ръка,искате да са излезнали от магазина ли,ми ходете там направо и няма да имате ядове,там и гаранция ти дават!Тоя измамник оня също.... няма да ти върне парите като пуснеш тема!Такъв ти е късмета,другия път в магазина!За 2 дена 5 измамника еми то писваааа!!!

пс: може човека да не разбира от джанти и да си мисли,че са читави!Може и него да са го метнали,замисли ли се?

Забравих нещо!Аз да пусна ли тема за един нов потребител от преди 3 дни (няма да споменавам кой)дето ме залива с лични,да му пращам снимки от Крушуна и на някой си голфаа,дето не го знам дори кой е?!?!?Как ще му пратя 3000 снимки (точно толкова) на непознат!Направих ли проблем?НЕ!Успех Ви желая!

Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Вто 23 мар 2010 8:23

Bubetooo написа:Абе хора не Ви ли писна???Като не ти изнася пали с 200,то тоя форум се превърна в онлайн магазин!Това е риска като купуваш през нета и то 2-ра ръка,искате да са излезнали от магазина ли,ми ходете там направо и няма да имате ядове,там и гаранция ти дават!Тоя измамник оня също.... няма да ти върне парите като пуснеш тема!Такъв ти е късмета,другия път в магазина!За 2 дена 5 измамника еми то писваааа!!!

пс: може човека да не разбира от джанти и да си мисли,че са читави!Може и него да са го метнали,замисли ли се?

Забравих нещо!Аз да пусна ли тема за един нов потребител от преди 3 дни (няма да споменавам кой)дето ме залива с лични,да му пращам снимки от Крушуна и на някой си голфаа,дето не го знам дори кой е?!?!?Как ще му пратя 3000 снимки (точно толкова) на непознат!Направих ли проблем?НЕ!Успех Ви желая!

Абе айде стига с тея селски тарикатлъци а? Какво като е 2ра ръка трябва да е боклук и всеки да си трае като е преебан? Даваш дума за нещо, казваш че е в много добро състояние - значи трябва да е така. А не селския тарикатлък за 5 лв да лъжеш като циганин и после ми тоя дето купил е виновен.

И айде стига с тоя магазин. На тебе като ти гледам дъртата количка май не ти е от магазина? Кога станахте такива шейхове всичките???

Аз сумати неща съм продал тук и никого не съм преебал. Смятам че всички трябва да правят така. И тези които продават боклуци трябва да си понасят наказанията! Тва да не е форума на анонимните измамници?
Кво значи купува от нета? Да не купува от E-Bay от някй продавач в Австралия? Купува тука от пешо дето живее на 5км от него. Стига сте се скатавали зад тая интернет анонимност!

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 23 мар 2010 10:33

:shock :shock първия момент викам кво става,никой не съм прекарал.
преди време ника ми беше da__buzz , ама след като се оказа че имало такава група и само ме заимаваха някви фенове го смених.
колеги пазете се малко повече,сам казваш че са били нескопосани,боядисани и заваряни.
ами не ги вземай,нали има опция отвори преди да платиш.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Вто 23 мар 2010 12:59

Виктор написа:И айде стига с тоя магазин. На тебе като ти гледам дъртата количка май не ти е от магазина? Кога станахте такива шейхове всичките???

НЕ говорех за кола от магазина а за части!Първо чети внимателно после давай мнение.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 23 мар 2010 13:04

Еййй, много изнервени потребители в тоя форум бее :044:

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Вто 23 мар 2010 13:59

Евалата Бубе, права си, само така :lol:
Джанти карани в България в перфектно състояние НЯМА..
Това ще е някакъв късмет да си вземеш втора употреба гуми и джанти
и да са без забележки. Но съм сигурен, че си ги взел поне 3 пъти по-евтино отколкото може да ги намериш в магазин, така че не виждам къде е проблема.
Пък и както каза колегата има опция да видиш пратката преди наложения платеж,
а пък ако беше запалил пасатора до тепетата, сега нямаше да си чешаме езиците Изображение

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 23 мар 2010 19:22

Аз съм взимал от форума джанти и си ги взех лично от човека той каза,че са прави,ама се оказа друго mhihi Това е нормално при нашите пътища се налага поне веднъж годишно изправяне на алуминиеви джанти :?

п.п Но си е доста относително,щом са лепени,правени а той ти казва че са перфектни...
Затова като купуваш ще караш продавача да ти пуска с опция да се види преди да се плати :wink:

Потребителски аватар
disela
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот disela » Вто 23 мар 2010 23:04

Колегата все пак пуска темата за да ни предупреди, а не за да ни иска пари. Какво всички пишете това е риска онова е риска, ходи в магазина... Когато стане въпрос за покупки като чета оставам с убеждението, че всички си купувате всичко чисто ново, супер скъпо и тази дума втора употреба не я знаете.. Както и другия колега който беше измамен с гумите, там във неговата тема го оплюха - как може да купува гуми за по 40 лева не знам си какво, не знам си що.. Така се извъртя, даже е смешно, повечето колеги се изкараха, че купуват гумите по 200 лева парчето... а то голфа не им струва толкова..
Колежката дето и е писнало, тя сама си го е казала в нейното мнение, да пали с 200, темата си е много полезна, аз не искам да бъда измамен от Da buzz, а ТИ ?

Това че продавача не разбира от джанти не е оправдание. Като не разбира да не продава

Последна промяна от disela на Сря 24 мар 2010 22:25, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”