енергоспестяващи крушки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
енергоспестяващи крушки
Здравейте! Преди време имаше предложение от колега за тези енергоспестяващи крушки, но въпреки здравото търсене всичко май е изтрито. Някой съхранил ли е инфо? Ще съм му благодарен. 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: енергоспестяващи крешки
nii продаваше такива лампи 
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
оправи си заглваието колега 
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Цените на колегата AcMilanFen от Ауди форума мисля, че бяха по-добри от тези на nii, но не съм сигурен. Копирал съм ти обявата му в Ауди форума, защото не знам дали имаш регистрация там за да я прочетеш. Колегата е от Пловдив.
Продавам оригинални енергоспестяващи крушки PHILIPS,Genie.За които не са запознати става въпрос ето за това:
http://www.krushki.com/zen/images/Philips%2014W.JPG
Крушките са чисто нови,в опаковките си.В наличност (след 2 дни) ще имам 14W(75W),и 18W(100W),а след около 1седмица и 11W(60W).Ето и цените:
14W(75W) = 3лв.
18W(100W) = 3,30лв.
Ако има желаещи приемам заявки на ЛС,или мейл: ve_li@abv.bg за количеството.За по-големи количества може да се направи някаква отстъпка.Намирам се в гр.Пловдив,може да пращам и по куриер,с опцията да се види стоката преди да се плати.Телефони за връзка:
0887 31 61 03
0886 50 61 45

Продавам оригинални енергоспестяващи крушки PHILIPS,Genie.За които не са запознати става въпрос ето за това:
http://www.krushki.com/zen/images/Philips%2014W.JPG
Крушките са чисто нови,в опаковките си.В наличност (след 2 дни) ще имам 14W(75W),и 18W(100W),а след около 1седмица и 11W(60W).Ето и цените:
14W(75W) = 3лв.
18W(100W) = 3,30лв.
Ако има желаещи приемам заявки на ЛС,или мейл: ve_li@abv.bg за количеството.За по-големи количества може да се направи някаква отстъпка.Намирам се в гр.Пловдив,може да пращам и по куриер,с опцията да се види стоката преди да се плати.Телефони за връзка:
0887 31 61 03
0886 50 61 45

Re: енергоспестяващи крушки
Преди да се хвърлите на енергоспестяващите крушки, особено евтините, прочетете това:
http://www.thrillldrillls.com/energospe ... i-328.html
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Благодаря! Действам.
- Каспър
valsn написа:Преди да се хвърлите на енергоспестяващите крушки, особено евтините, прочетете това:

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Алтернативата е, че вместо 30 ст. ще даваш 3 лв. за крушка. Ама не ги вярвам тия работи, че са вредни

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Каспър написа:14W(75W) = 3лв.
18W(100W) = 3,30лв.
Аз пък намерих по-добри цени за заинтересованите, цитирам:
Продавам оригинални енергоспестяващи крушки Philips
14W(75W от старите).Ценaта е 1.80лв./бр.
11W(60W от старите).Ценaта е 1.60лв./бр.
8W(45W от старите).Ценaта е 1.40лв./бр.
http://pics.data.bg/albums/25262/philis_75w
За заявки можете да пишете на мейл vulzivul@gbg.bg ,или да ме търсите на GSM 0877356760.Изпращам и с куриер,с опцията да се отвори и види!Също така мога да осигуря БЕЗПЛАТНА доставка до гр.Стара Загора.
*крушките си продават на-едро над 20 бр.
Намирисва ми, че този Филипс се прави в Стара Загора. Докато отиде в Пловдив, цената му се вдига.
- Каспър
Явно е изпаднала някаква яка далаверка, защото няколко човека продаваха през нета такива крушки.
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Правете далаверки батко докат има как 4е както ни стяга тая даржавица скоро ще сме притиснати до стената................
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
levonik написа:Здравейте! Преди време имаше предложение от колега за тези енергоспестяващи крушки, но въпреки здравото търсене всичко май е изтрито. Някой съхранил ли е инфо? Ще съм му благодарен.
Май не си търсил както трябва, аз веднага намерих много оферти.

Май като сметките нещата са на кантар
цена на закупуване+разход при експлоятация. Не вярвам, че може да ги надживеят 3 поне тия енергоспестяващи.
цена на закупуване+разход при експлоятация. Не вярвам, че може да ги надживеят 3 поне тия енергоспестяващи.
-
red rider
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
А някой от вас гледал ли е на тия Оригинални ментета консумацията ? Имаме крушки които за 18 W ... харчат маалко повече колкот трябва
. Колко материал се използва за една обикновенна и колко за една екологична . Доколко е екологична ...николко ще ви кажа аз . Като я изхвърля обикновенната остават малко стъкла и парче метал . А другата ?
ПП на нашите поне не пише PHILIPS .... пише .. PHILLIHGT
, аз използвам все още обикновената , и още дълго време мисля да я ползвам , а който защитава екологичните му пожелавам с една 18W да почете два часа в една стая книжка
а тоя като го гледам печели по 0.50 ст някъде на крушка затова ги продава минимум по 20 бр
като си прочетох мнението по темата май нищо същественно няма
. Колко материал се използва за една обикновенна и колко за една екологична . Доколко е екологична ...николко ще ви кажа аз . Като я изхвърля обикновенната остават малко стъкла и парче метал . А другата ? ПП на нашите поне не пише PHILIPS .... пише .. PHILLIHGT
, аз използвам все още обикновената , и още дълго време мисля да я ползвам , а който защитава екологичните му пожелавам с една 18W да почете два часа в една стая книжка
Продавам оригинални енергоспестяващи крушки Philips
14W(75W от старите).Ценaта е 1.80лв./бр.
11W(60W от старите).Ценaта е 1.60лв./бр.
8W(45W от старите).Ценaта е 1.40лв./бр.
а тоя като го гледам печели по 0.50 ст някъде на крушка затова ги продава минимум по 20 бр
като си прочетох мнението по темата май нищо същественно няма
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
red rider написа:...а тоя като го гледам печели по 0.50 ст някъде на крушка затова ги продава минимум по 20 бр
Нормална търговска печалба. Нали и той иска да яде, иска да е*e, семейство храни. Все пак на много други "оферти" цената е двойна. Аз си мисля, че лампите не са менте, а Филипс си ги е поръчал в завода в Стара Загора. Както много стокови неща за VW като ключове и ел. инсталации се правят в БГ.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”