Подмяна на документи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Подмяна на документи
Колеки,какво стана с удължаване на срока за подмяна на документи,удължиха ли го с 6м?
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Подмяна на документи
Я я, аз пак не съм в час... /не гледам и не притежавам ТВ/ Каква подмяна, какви 5лв...

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
на който му истича картата през 2010год. има 6месеца удължаване на срока за подмяна, тъй като масово документите изтичат през 2010г. иде реч за л.к. и ш.к.
а за 5-те лева нищо не знам

чудно как ще пътуватт тея,чиито срок на документите е удължен само на база една гола приказка.Където и да кацнеш в Европа стриктно се проверяват личните карти,върви обяснявай на служителя там да не гледа датата която пише и че всичко е ОК.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Bobi_S13 написа:на който му истича картата през 2010год. има 6месеца удължаване на срока за подмяна, тъй като масово документите изтичат през 2010г. иде реч за л.к. и ш.к.
Миси

Мен значи не би трябвало да ме вълнува, сега видях, че ми изтича 2014.
А за 5те лв, аз щи ги покажа инвъртнати в бира, някой път като дойда по Софето, че вече много зех да ти дължа

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
jordanpar написа:чудно как ще пътуватт тея,чиито срок на документите е удължен само на база една гола приказка.Където и да кацнеш в Европа стриктно се проверяват личните карти,върви обяснявай на служителя там да не гледа датата която пише и че всичко е ОК.
За чужбина няма да важи това
maxpayne написа:jordanpar написа:чудно как ще пътуватт тея,чиито срок на документите е удължен само на база една гола приказка.Където и да кацнеш в Европа стриктно се проверяват личните карти,върви обяснявай на служителя там да не гледа датата която пише и че всичко е ОК.
За чужбина няма да важи това
В смисъл,картата ти е изтекла,вадиш си нова от стария вид и после като започнат тея с биометричните данни,пак си правиш за да си в крачка със закона така ли???
Хе хе,и това ако не е законен рекет.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
jordanpar написа:В смисъл,картата ти е изтекла,вадиш си нова от стария вид и после като започнат тея с биометричните данни,пак си правиш за да си в крачка със закона така ли???
Хе хе,и това ако не е законен рекет.
В смисъл, че карти, които изтичат през 2010 им се удължава срока на валидност още 6 месеца. Ако картата ти изтича на 20 февруари си вадиш нова без биометрични данни, която си важи за пълния срок на документа или изачкваш да започнат да издават. През това време изтеклата ти ЛК е валидна в бг, но не можеш да напускаш страната, тоест не пътуваш или си вадиш паспорт ако искаш да пътуваш. Така или иначе си има международни паспорти за пътуването. Това, че ЛК е редовен документ в ЕС не е пречка да си имаш паспорт.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ще важат само в БГ, в чужБина, не разбира се
промениха закона малко преди нова година
промениха закона малко преди нова година
-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Не ми стана ясно следното:
Изкарвам нова лична карта сега с валидност до 2020,и мога да пътувам в ЕС,както и няма да ми се налага да я сменям до края на срока й?
Изкарвам нова лична карта сега с валидност до 2020,и мога да пътувам в ЕС,както и няма да ми се налага да я сменям до края на срока й?
да ползвам тая тема и да питам.
на възрастните хора нали имаше нещо,че книшката се издава за по малко от 10 г.след определени години.
има ли такова нещо
на възрастните хора нали имаше нещо,че книшката се издава за по малко от 10 г.след определени години.
има ли такова нещо
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
има! мисля че след 65год. ги издават с по-малък срок, но точно колко ще те излъжа.
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
По скоро са безсрочни за възрастните. По презумпция че може да 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”