Некоректен съфорумник :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- labarone
- Автомобил:
- Двигател:
Некоректен съфорумник :)
Колеги, предупреждавам всички вас ... не търгувайте с потребител "vladii"! Поръчах си оригинално Cd на Vw oт него, за което каза, че е работило до последно, но явно не е така. Аз ще прежаля 100 лв., които заплатих за него, но искам да направя всичко по силите си това да не остане не наказано. Този човек няма достойнство- крие се като някоя мишка, дори не ми вдига и телефона. Като е толкова жалък, "алал" да са му тези пари. Успех колеги и винаги имайте едно на ум!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Некоректен съфорумник :)
labarone написа:Колеги, предупреждавам всички вас ...
Администрацията е предупредила всички

memberlist.php?mode=viewprofile&u=133628
да те е карал някой на сила да пазаруваш от тези със синята кожа
memberlist.php?mode=group&g=26930
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:Администрацията е предупредила всички![]()
Нерегламентирани търговци и измамници са различни групи, все пак.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Един дол тарикати на дребно са 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги има такива в*шкари,за това падне ли ти троши му нещо 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
В случая както виждаш? май е едно и същоLjubon написа:santo_trafficante написа:Администрацията е предупредила всички![]()

- labarone
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon написа:santo_trafficante написа:Администрацията е предупредила всички![]()
Не регламентираните търговци също са измамници... защо тогава има две различни групи. Трябва всички да са в една група - Измамници, лъжци и т.н.

labarone написа:Не регламентираните търговци също са измамници... защо тогава има две различни групи. Трябва всички да са в една група - Измамници, лъжци и т.н.
не е баш така.
едните са доказали измамници,другите само продават в по големи количества докато някой не се опари.
което може да не стане никога.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Аман от убитаци и измекяри!!!
Да му заседнат тея 100 лв.
Не е ли възможно въпросният измамник да получи БАН, тъй като е очевадно, че продължава с измамите на територията на форума и явно няма намерение да спира!?!
Да му заседнат тея 100 лв.
Не е ли възможно въпросният измамник да получи БАН, тъй като е очевадно, че продължава с измамите на територията на форума и явно няма намерение да спира!?!

добре де коеги , аз държа на корекноста , и досега не съм излъгал никои, но ми сложиха името нерегламентиран търговец,според вас това значи измамник така ли .
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
veskobg написа:добре де коеги , аз държа на корекноста , и досега не съм излъгал никои, но ми сложиха името нерегламентиран търговец,според вас това значи измамник така ли .
Не означава измамник, но означава, че си стиснат за 15 кинта

veskobg написа:добре де коеги , аз държа на корекноста , и досега не съм излъгал никои, но ми сложиха името нерегламентиран търговец,според вас това значи измамник така ли .
Не разбира се,аз друго не разбирам,защо след като даден потребител е доказал се измамник не се банне ами се оцветява в незнам си какви цветове-розов цвят -много оригинално-но не ефективно
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
break написа:veskobg написа:добре де коеги , аз държа на корекноста , и досега не съм излъгал никои, но ми сложиха името нерегламентиран търговец,според вас това значи измамник така ли .
Не разбира се,аз друго не разбирам,защо след като даден потребител е доказал се измамник не се банне ами се оцветява в незнам си какви цветове-розов цвят -много оригинално-но не ефективно
Наистина ли мислиш, че не е ефективно? Ти пазаруваш ли от сините? Защото аз лично, не бих

Всеки си носи главата на раменте и знае за какво да си я ползва

@ Веско, не искам да обиждам когото и да е, син си защото си нерегламентиран търговец. Всеки за себе си знае как да го тълкува за себе си.
Night_elf написа:break написа:veskobg написа:добре де коеги , аз държа на корекноста , и досега не съм излъгал никои, но ми сложиха името нерегламентиран търговец,според вас това значи измамник така ли .
Наистина ли мислиш, че не е ефективно? Ти пазаруваш ли от сините? Защото аз лично, не бих![]()
Всеки си носи главата на раменте и знае за какво да си я ползва![]()
@ Веско, не искам да обиждам когото и да е, син си защото си нерегламентиран търговец. Всеки за себе си знае как да го тълкува за себе си.
Аз не говорех за сините ,а за розовите-защо продължават да имат достъп до форума след като се е доказало че са измамници?Едва ли има полза от тях,щом влизат тук само за да намажат нещо

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
break написа:Едва ли има полза от тях,щом влизат тук само за да намажат нещо
те и сините са така

Върни се в “ОФФ-Топик - други”