Колеги, обръщали се към "Господари на ефира"?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Колеги, обръщали се към "Господари на ефира"?
Не знам аз ли зор давам на работата(сигурно) или не съм се оправил из сайта им и не съм писал където трябва. За това исках да попитам: писах им на 14ти април, в самия сайт горе мига банер "сигнализирайте", съгласих се с условията и след това в ляво избрах "Репортажен екип" и там писах за какво става дума. Като го изпратих се появи отново страницата с условията. Объркал ли съм нещо и да чакам от умрял писмо или да си седя на дупарата и да чакам отговор? Мерси 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Re: Колеги, обръщали се към "Господари на ефира"?
Най-долу вдясно има "контакт" пиши им и там. Ако пак няма отговор направо им звънни, телефоните им са там, където ти казах.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Най - добре им се обади. На ден сигурно получават сигнали по този начин и докато дойде твоя ред бая ще има да си чакаш.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам защо всички вярват, че Господари на ефира се отзовават на всеки сигнал. И там нещата са (или поне преди година и нещо бяха) на БГ принцип - връзки, връзки и така.
Защо твърдя това - улицата на която живея беше в окаяно състояние. Решихме да се свържем с тях - безуспешно, никой не обърна внимание с месеци. След това, се оказа, че един от съседите е фактор в Нова ТВ.... след една седмица, вече бяха заснели репортаж, и малко след това го излъчиха. Освен това задействаха и общината. До месец и половина улицата беше цялата пре-асфалтирана + цялата инфраструктура (канали, тоци, тръби...).
Та както разбирате, ако няма познати там, забрави....
Защо твърдя това - улицата на която живея беше в окаяно състояние. Решихме да се свържем с тях - безуспешно, никой не обърна внимание с месеци. След това, се оказа, че един от съседите е фактор в Нова ТВ.... след една седмица, вече бяха заснели репортаж, и малко след това го излъчиха. Освен това задействаха и общината. До месец и половина улицата беше цялата пре-асфалтирана + цялата инфраструктура (канали, тоци, тръби...).
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:Не знам защо всички вярват, че Господари на ефира се отзовават на всеки сигнал. И там нещата са (или поне преди година и нещо бяха) на БГ принцип - връзки, връзки и така.
малко под теб живе Зуека

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Хехехе, знам, ама тогава се намери това шефче в Нова и свърши работата. Сега е кат магистрала (вече еднопосочна) уличката ни
. А Зуека всека вечер го засичам в магазинчето
ама и неговата улица още не е оправена 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ми да се обади на Господари на ефираmladvampirTDI написа: ама и неговата улица още не е оправена

Върни се в “ОФФ-Топик - други”