искам да отворя сайт - някой има ли идея каква е процедурата по регстрация и хостване (става въпрос за .com)
благодаря предварително
off topic - website
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
начи набързо:
1. купуваш си домайн (ако имаш кредитна карта може да си купиш директно от най-големите www.netsol.com ) ако ли не има доста бг фирми, които препродават www.icdsoft.com www.tamiweb.com и доста доста други е тука май са споменати няколко http://forums.flashbg.org/viewtopic.php?t=3136
2. плащаш си за хостинг (естествено има и безплатни такива, но те не са си работа - често се скапват, не се виждат от чужбина и т.н.)
ся тука вариантите са общо зето два:
- искаш сайта ти да се зарежда бързо в чужбина -> www.icdsoft.com
- искаш сайта ти да се зарежда бързо в България -> www.tamiweb.com
тука има и друг момент, че ако ше си плащаш за хостинг от същата фирма ще си платиш и за домайна - ше има отстъпки
ами общо взето е тва, ако напишеш за кво точно иде реч мога да бъда и по-конкретен
1. купуваш си домайн (ако имаш кредитна карта може да си купиш директно от най-големите www.netsol.com ) ако ли не има доста бг фирми, които препродават www.icdsoft.com www.tamiweb.com и доста доста други е тука май са споменати няколко http://forums.flashbg.org/viewtopic.php?t=3136
2. плащаш си за хостинг (естествено има и безплатни такива, но те не са си работа - често се скапват, не се виждат от чужбина и т.н.)
ся тука вариантите са общо зето два:
- искаш сайта ти да се зарежда бързо в чужбина -> www.icdsoft.com
- искаш сайта ти да се зарежда бързо в България -> www.tamiweb.com
тука има и друг момент, че ако ше си плащаш за хостинг от същата фирма ще си платиш и за домайна - ше има отстъпки
ами общо взето е тва, ако напишеш за кво точно иде реч мога да бъда и по-конкретен

- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: off topic - website
turtey написа:искам да отворя сайт - някой има ли идея каква е процедурата по регстрация и хостване (става въпрос за .com)
благодаря предварително
отиваш на dom.bg - по моето скромно мнение най-добрите в тази област в момента. Много добри цени и перфектно обслужване. Виждат се идеално както в България, така и извън:)) Имам 10-на сайта там и съм много доволен:))
ако имаш дебитна карта, става за 7-8 мин. Ако не - правиш регистрацията, активира се като отидеш в офиса им и платиш:))
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
turtey написа:иначе за чужбина да се вижда ми е по-важно
еми начи icdsoft е твойта фирма вервай ми

ся няма да се превръщам в техен рекламен агент, но съпорта им е железен, бърз при тва денонощен, офиса им е в София, цена/качество при тях е убийствено добро ...
... а колкот до трафика при евтиния план е 5G което никак не е малко, в краен случай мое да си земеш и по-скъпия план там е 15G което па ептен не е малко

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re:
turtey написа:много ти благодаря - то като ми се избистри идеята пак ще питам
Е не ти ли се избистри идеята за осем години и половина !!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”