странна кражба

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Goldorak
Автомобил:
Двигател:

странна кражба

Мнениеот Goldorak » Съб 01 май 2010 14:17

Слизам в мазето да си взема летните гуми, гледам гуми нямаааа. :banghead:

Дотук гадно, но идва и странното - двата найлона в които ми бяха четирите гуми са оставени, сгънати и сложени най-прилежно на стелажа!!! :shock :screwy

Не ми побира главата що за кражба. Още повече, че вратата не беше разбита, само халката, за която се крепи катинарът леко беше разширена, колкото да се изхлузи той. А общата външна врата на мазето е метална!!!!

Живея в блок, където 90% са възрастни хора, а от младите сме само 3 семейства с коли. И не е имало друго разбито мазе. Логично следва, крадецът да е от блока. Според вас би ли могло да е обратното?
:?

пп

Някой да знае колко излиза една метална невзрачна врата за мазе??

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Re: странна кражба

Мнениеот kriso_g » Съб 01 май 2010 14:27

Съжелявам колега :banghead: т'ва Българите сме.. :roll: и аз не знам вече какво.. :roll:
напиши в гугъл за металната врата все нещо ще излезе :beer
и ако можеш следващия път да го затвориш в мазето и все ден да ходиш я с винкел,я с кирка и да го съветваш какво не трябва да прави mhihi mhihi

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Съб 01 май 2010 14:30

Goldorak написа:Слизам в мазето да си взема летните гуми, гледам гуми нямаааа. :banghead:

Дотук гадно, но идва и странното - двата найлона в които ми бяха четирите гуми са оставени, сгънати и сложени най-прилежно на стелажа!!! :shock :screwy

Не ми побира главата що за кражба. Още повече, че вратата не беше разбита, само халката, за която се крепи катинарът леко беше разширена, колкото да се изхлузи той. А общата външна врата на мазето е метална!!!!

Живея в блок, където 90% са възрастни хора, а от младите сме само 3 семейства с коли. И не е имало друго разбито мазе. Логично следва, крадецът да е от блока. Според вас би ли могло да е обратното?
:?

пп

Някой да знае колко излиза една метална невзрачна врата за мазе??
Според мен щом са сгънати найлоните е някой който те уважава.Според мен е възрастен,ако беше някой наркоман щеше да ти вземе и бурканите със зимнина.За врата си мисля че за стотина лева можеш да си вземеш стабиларка врата :D Съжалявам за гумите колега,пожелавам ти повече да не ти се случват такива странни кражби :beer

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Съб 01 май 2010 16:21

Сори колега за кражбата, крадците стават все по изобретателни и все по-изкусни, и все по-нежно действат, и затова може би се усъмняваш че е някой от блока. Може би това със сгъването е някаква тактика, знам ли :roll:. Колкото до врата, на мен на новия апартамент за мазето ми излезе 150 лв. железарката, горе долу става...

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 01 май 2010 16:25

Колега, на днешно време от крадците неможеш да се предпазиш, ако са решили да те откраднат, ще го направят! Аз не заключвам мазето, за да не ми направят някоя друга беля, нека взимат каквото искат! Това племе все по затъва във тинята и управия няма! :screwy Пиши ги бегали гумите, за другата година си вземи едни всезонни и си карай с тях :да:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 01 май 2010 16:45

kriso_g написа:Съжелявам колега :banghead: т'ва Българите сме.. :roll: и аз не знам вече какво.. :roll:
и ако можеш следващия път да го затвориш в мазето и все ден да ходиш я с винкел,я с кирка и да го съветваш какво не трябва да прави mhihi mhihi

Кви сме бе колега?
Само в България ли се краде ?
Е така като ги запишете едни.

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Съб 01 май 2010 18:41

AmW написа:
kriso_g написа:Съжелявам колега :banghead: т'ва Българите сме.. :roll: и аз не знам вече какво.. :roll:

Кви сме бе колега?

не колега,не се краде само в България.Даже съвсем случайно в цяла Европа ни е излязло име на крадливи боклуци,да се чуди човек защо ни мислят за такива...

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Съб 01 май 2010 18:48

сигурно е неква тактика с найлоните.оглеждай се за сумнителни лица около блока да не изгори и друг от комшиите ти.Иначе кофти случка.Това такъв требва да го хванеш и ...... death

Goldorak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Goldorak » Съб 01 май 2010 19:19

Колеги, мерси за моралната подкрепа!

Уви, си мисля, че е съсед извършителят. Няма как външен човек да знае измежду 25 мазета, кое точно е моето(те не са и нумерирани), в случай, че ме е мернал пред блока докато разтоварвам гумите. А за найлоните не мога въобще да си го обясня, пък било то и тактика някаква. Нали с тях той е могъл(ако е бил сам) да отнесе гумите отведнъж, а не да се връща втори курс за втория чифт гуми.

А и друго, имах една пета гума, останала от старото поло, ползвана три години, и не е пипната. :shock

@ IceHeart, как така не си заключваш мазето??? Гумите и разни мазни инструменти и течности къде си държиш?
Наскоро се запознах се едно момче, което кара БМВ не от най-новите, но което си го държи денонощно отключено, че ако някой иска нещо да гепи, барем не му троши ключалките и стъклата... :shock

Потребителски аватар
marto_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marto_vw » Съб 01 май 2010 20:47

Според мен е някой възрастен който живее в блока ти...явно е решил да направи една разходка по мазите и се е спрял на твойта да огледа какво има...махнал е гумите от найлоните огледал ги е и ги е сгънал...защото знае че няма за къде да бърза(ако беше някой наркоман щеше да обърне мазата с главата надолу и да излезе по най бързия начин) решил е че може да изкара някой лев и ги е взел.....
Незнам това със сгъването е доста странно...само човек който не бърза би го направил или по инерция...

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Нед 02 май 2010 7:31

Врати и ключалки не ги спират. Преди година някой бе отключил цялото крило с мазетата, до там се стига през две метални врати, които се заключват. Не беше взето нищо от никъде, явно е само за спорта. Аз в мазето държа само боклуци.Гумите си ги държа измити в найлони на работата в една тъмна стая от която само аз имам ключ и не може да влезе никой.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 02 май 2010 7:37

Goldorak написа:@ IceHeart, как така не си заключваш мазето??? Гумите и разни мазни инструменти и течности къде си държиш?
Наскоро се запознах се едно момче, което кара БМВ не от най-новите, но което си го държи денонощно отключено, че ако някой иска нещо да гепи, барем не му троши ключалките и стъклата... :shock

Еми колега, за какво да заключвам? Те така и така ще флизат поне да не правят мизерия! Всичко си държа в мазето, самоче аз си живея в къща! Както са казали хората, от човек не се гради! Така че този който е решил да те открадне ще го направи! Но истината е само една ! АКо ти е тъмно мазето и те няма вкъщи 1,2 дни, слагаш 4,5 капана "Меча стъпка" И нека флиза със засилка :banana

gti--
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti-- » Нед 02 май 2010 19:07

AmW написа:

Кви сме бе колега?

както каза колегата самия факт че има повече българи навън от колкото в държавата.. трее да си направиш сметакта защо има кражби и в другите страни.. истината е че българина винаги е замесен в черната хорника.. незнам кой друг си е позволявал да краде на известни личности автомобилите освен българите.. сам си прави изводите .. нема оправия радвай се че не си от крадливите и че имаш възпитание пък господ ще си свърши работата след време :)

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Пон 03 май 2010 22:18

Ей ти още един вариант, МАЙСТОРИ, някои комшия да е правел ремонт и да е оставил ключовете на майсторите, да прибират боклуци и материали в мазата и да са те видели :banghead:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 03 май 2010 22:48

gti-- написа:....

Говорите е така без да имате наблюдения какво е във великата Европа...
Като сме толкова крадливи българите що ми разбиват 5 пъти колата в Лондон и нито един път в София?
Що цял Ливерпул е в решетки и за двудневният ми престой бях свидетел на кражба?
Що в Лондон съм бил свидетел на намушквания с нож на банди а в София не?
Ама е така да си плюете родното... кви хора сте не знам...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”