Накратко:
Отиваме да играем билярд в Скай Сити, плащам за 1 час 5лв, прибирам си касовата бележка, на която пише час 16:34. След малко повече от половин час ни гасят лампите над масата и ни съобщават, че е изтекло времето, за което сме платили и то е половин час. След като показвам касовата бележка, ми казват, че вероятно съм взел чужда бележка. Викаме управителя и тя ми заявява същото. Единствената разлика е, че управителката - Мая Лозанова е учтива, докато девойката на касата - Милена Хаджиева се държи неучтиво и даже грубо. Двете заедно ми обясняват как съм взел чужда бележка, без да се осмелят да кажат, че съм платил за половин час, а искам да играя за един и по-точно, че се опитвам да ги измамя. На въпроса ми дали искат да кажат, че лъжа, отговарят, че съм взел друга бележка, което е същото - ако не съм платил наистина за един час, а искам да играя за един час, то очевидно съм измамник. След скаандала, който устройвам, предлагат да ми върнат 2.50лв за половиния час, който не съм играл. Не ги взех, не ми е за 2та лева, а за това, че ми прекъснаха играта и ме изкараха лъжец и измамник.
Повече няма да стъпя в заведение на фирма "ЕВРОПА ВН" ЕООД.
Внимавайте, когато посещавате развлекателния център в Скай Сити, най-вече за името на служителите - МИЛЕНА ХАДЖИЕВА е девойката, която ме обвини в лъжа.
Ако някой имам контакти във фирмата - пращайте на лични или пишете в темата. Предполагам, че няма да има резултат, ако се оплача, но мисля все пак да опитам.

Sky City билярд- никога вече
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Sky City билярд- никога вече
Последна промяна от Varbona на Нед 02 май 2010 19:59, променено общо 1 път.
Причина: промених заглавието - от "боулинг" на "билярд"
Причина: промених заглавието - от "боулинг" на "билярд"
- D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Sky City боулинг - никога вече
за това отиваш в Студентски в Офиса на вирмата и пускаш едно оплакване, поне онея като са тарикатки. И от там нататък почваш да ходиш в 4ката в студентски че там билярда най-много си струва.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
ами на такива как да не им е#еш п$@#!та майна аман от буклошарски истории. С тия двата лева дето са си ги прибрали горница сух хляб да си купят да се задавят и да ги опяват
мамата си трака ей Цялата ни работа е такава

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Може и касовият апарат да те е подлъгал колега че 1 час ти е играта! Тия мадами сигурно не са знаели как се оправя касовият апарат! Така във един магазин когато пазарувах вместо салам, пишеше че съм купил сирене! Оплаках се на жената тя се изчерви и си призна че касовият апарат не им работи, и ме пита дали няма да има проблем така да си взема бележката!
Другото което ме съмнява колега в твоята ситуация е ! Ако си бил само ти там с компания и не е имало други в залата а на тях им е сфършфала смяната или им се е пиело кафе, са се чудили как да ви изгонят, това си е българска черта, поне като са виновни да си признаят и да се извинят най-малкото!
Другото което ме съмнява колега в твоята ситуация е ! Ако си бил само ти там с компания и не е имало други в залата а на тях им е сфършфала смяната или им се е пиело кафе, са се чудили как да ви изгонят, това си е българска черта, поне като са виновни да си признаят и да се извинят най-малкото!
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Тия 100% имат камери на касовите апарати.. защо не ги накара да прегледате записите?
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Мършав, не се нерви, сигурно нон стоп имат клиенти там дето плащат за минимално време и искат да играят повече...
стават и грешки, не се коси
стават и грешки, не се коси
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Подай оплакване.
Иначе ходи да играеш билярд в Младост във Фън Сити.Пак е 5 лева за 1 час.

Иначе ходи да играеш билярд в Младост във Фън Сити.Пак е 5 лева за 1 час.
-
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Може и касовият апарат да те е подлъгал колега че 1 час ти е играта! ...
Не разбирам какво искаш да кажеш, но, когато платя 5 кинта и взема касова бележка за 5 кинта, не обичам да ми казват, че лъжа. Не ме интересува какви проблеми имат във фирмата, просто мразя да ме правят на луд. Ако някой твърди, че съм измамник, добре е да има солидни доводи.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:IceHeart написа:Може и касовият апарат да те е подлъгал колега че 1 час ти е играта! ...
Не разбирам какво искаш да кажеш, но, когато платя 5 кинта и взема касова бележка за 5 кинта, не обичам да ми казват, че лъжа. Не ме интересува какви проблеми имат във фирмата, просто мразя да ме правят на луд. Ако някой твърди, че съм измамник, добре е да има солидни доводи.
Kолега, не ме разбирай погрешно исках да кажа че може без да искат да са пуснали на касовият апарат 5 лева 1 час, а съответно за тея пари да се играе 30минути. И от неудобство не са си признали. Аз не казвам че ти си виновен, просто си попаднал на кофти продавачка, или барманка както се казва там! Явно газдата не знае че клиентите са винаги на 1-во място! Но не се нервирай просто удари една бира и забрави случката!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Zerga3GT написа:ами на такива как да не им е#еш п$@#!та майна аман от буклошарски истории. С тия двата лева дето са си ги прибрали горница сух хляб да си купят да се задавят и да ги опяватмамата си трака ей Цялата ни работа е такава
Прекалявате вече

В предната тема за някой некоректен колега пак го пратихте за свещи....
Дайте малко по-позитивно бе хора!
- icokr
- Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
- Двигател:
Re: Sky City билярд- никога вече
здр! на мен също ми се случи. не се случва явно за първи път. сигорно не сме само аз и myrshavija, а и много други. нито бях сам, нито имаха почивка, а си стояха 5-6 от персонала и си говореха.залата беше пълна....както и да е! Внимавайте колеги!

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И да се възмущавате и да не се... обслужването ни е под всякаква критика..
Все сме недооценени, все парите са ни малко...
Аз на такива им казвам "Като не ти се работи, ходи си във вас"
Семката е лоша...
Все сме недооценени, все парите са ни малко...
Аз на такива им казвам "Като не ти се работи, ходи си във вас"
Семката е лоша...
Подай оплакване. Не са важни двата леве, а отношението към клиента. Ако сега ти си замълчиш следващия път пак ще се държи грубо с хората, а ако я глобят въпросната съм сигурен, че вече ще бъде много по-учтива.
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
mIx3d написа:за това отиваш в Студентски в Офиса на вирмата и пускаш едно оплакване, поне онея като са тарикатки. И от там нататък почваш да ходиш в 4ката в студентски че там билярда най-много си струва.
колега офиса не им е в Студенски град повече от месец.
сега са в Симеоново,в бившия хотел Скай Уей който се намира на мястото на ресторант Панорама по пътя от Симеоново за Бистрица от дясната страна срещу пазарчето на Симеоново.

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
myrshavija написа:Накратко:
Ако някой имам контакти във фирмата - пращайте на лични или пишете в темата. Предполагам, че няма да има резултат, ако се оплача, но мисля все пак да опитам.
не е нужно да ходиш в централния офис,че там по трудно ще се оправиш смисъл,че ще те мотаят много време.
в Ситито имат администрация която се намира от главния вход в ляво покрай магазина за фотоапарати и този на Германос мисля,като завиеш и вървиш да речем 15-тина метра пак в ляво има стъклена врата за стълбище то от там та на втория етаж пише АДМИНИСТРАЦИЯ.сутрин около 9.00-9.30 туковиж и баш боса можеш да видиш евентуално

Върни се в “ОФФ-Топик - други”