Ваг-ком 409.1 или 704.1.Дайте съвет.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Ваг-ком 409.1 или 704.1.Дайте съвет.
Колеги здравейте.Искам да ми дадете съвет какво да избера.Имам едно Г4 - TDI/AHF/ и съм решил да си взема за лично ползване, пък и за помощ на колеги, ако се науча.Изчетох около 77 теми къде ли не, но все пак ако някой сподели своя опит,ще ми е от полза.Също и какъв компютър ще ми нужен,трябва ли да имам връзка с интернет постоянно ит.н. 

- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
Re: Ваг-ком 409.1 или 704.1.Дайте съвет.
Аз съм с 704.1 и АНФ двигател и мисля че си заслужава да вземеш 704.1 защото има опции, липсващи на по старата версия.Кабела се изплаща бързо като се има предвид че една диагностика е 25-30 лв.
Някакъв обикновен лаптоп с ХР е достатъчен за целта ,постоянна връзка с интернет не е нужна.Даже неоригиналните кабели могат да се се повредят,ако се ъпдейтва версията на ВАГ-КОМ-а.
Някакъв обикновен лаптоп с ХР е достатъчен за целта ,постоянна връзка с интернет не е нужна.Даже неоригиналните кабели могат да се се повредят,ако се ъпдейтва версията на ВАГ-КОМ-а.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Ваг-ком 409.1 или 704.1.Дайте съвет.
Съвет.
Вземи си кабел евтин за 40-50 лв .Мога да ти пратя на е-маил и 311 и 409. Не караш кола 3000 година за 704.1, аи ако направиш ауслуга на някой с тоя кабел704.1 може да си го имаш за спомен после беза да влиза в употреба.
За въпроса , който задаваш явно нямаш големи познания и няма да пипаш в настройките. Затова няма смисъл от скъп кабел и висока версия. Ако ще работиш с него - сервиз тогава да.
Вземи си кабел евтин за 40-50 лв .Мога да ти пратя на е-маил и 311 и 409. Не караш кола 3000 година за 704.1, аи ако направиш ауслуга на някой с тоя кабел704.1 може да си го имаш за спомен после беза да влиза в употреба.
За въпроса , който задаваш явно нямаш големи познания и няма да пипаш в настройките. Затова няма смисъл от скъп кабел и висока версия. Ако ще работиш с него - сервиз тогава да.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”