възражение за акт за превишена скорот
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
възражение за акт за превишена скорот
Работя като търговски представител и един път в седмицата пътувам до Плевен.Бил съм засечен от камерите на Малиново. Във фирмата ми се получи известие за акт за привишена скорот от 38 км/ч. Дайте ми съвет какво да правя? Ако отида да го платя ще остана без книжка 1 месец, а това значи и без работа. Работодателите ми са гърци и няма да вземат отношение да ми го платят, а като разберат, че и книжката ми ще вземат ще ме уволнят. Какво може да се направи, какви са вариантите.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: възражение за акт за привишена скорот
говориш с шефовете да кажат че е карала жена ти примерно и взимат нейната книжка
колегата е хванат от камера.
как да каже ,че жена му е карала като той се вижда вътре усмихнат.
как да каже ,че жена му е карала като той се вижда вътре усмихнат.

- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
като отиде управителя на фирмата или упълномощен от него получи акта и толкова
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
колко точки имаш,че чак и книжката ще ти взимат ?
Карайте по-леко бе хора.... народа се изби с тия коли...
Заслужаваш си глобата.... но дано не ти вземат книжката,защото без работа си е шит....
П.С. Нищо лично!
Ето какво става със само 5км. повече... а твоите са 38км. повече.....
http://vbox7.com/play:44b95e02
Карайте по-леко бе хора.... народа се изби с тия коли...

Заслужаваш си глобата.... но дано не ти вземат книжката,защото без работа си е шит....
П.С. Нищо лично!
Ето какво става със само 5км. повече... а твоите са 38км. повече.....
http://vbox7.com/play:44b95e02
- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
карал е друг и това е ! Търсиш човек на който книжката не му е от значение за 1 месец.
Ами, отнасяш си наказанието и си плащаш акта, а докато си без книжка ми даваш заплатата си, а аз ще те возя.
Майтапя се, но ти сериозно помисли кой да ти бъде шофьор за един месец, за да не си загубиш работата.

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Ако намериш някой на който да земат книжката ще е добре, само да не ти се вижда лицето на снимката.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
На снимката и се виждат кътните зъбки,до колкото разбирам от ника си жена!Намери някаква връзка да го оправят от горе,ако нямаш си намери кой да те вози 1 месец,съжалявам много за случката....
Успех!

Успех!
- tatrata85
- Автомобил:
- Двигател:
Взимаш си отпуск,колкото ти се полага а през останалото време болнични или ако ти е толкова ценна работата рискувай(карай без книжка) и си носи повечко джобни,докато си с колата и следващия път да ти е за урок
и да не превишаваш скоростта 

- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
[quote="nikolova_66" Бил съм засечен от камерите на Малиново
[quote="Bubetooo"] На снимката и се виждат кътните зъбки,до колкото разбирам от ника си жена
Май не е жена, но нищо не оправдава постъпката му. Аз лично бих си понесъл последствията.
И един съвет......Следващия път, като решите да превишавате с над 30км/ч скороста бъдете готови да си понесете заслуженото, а не да пишете във форумите какво да правя или какви вратички могат да се отворят, за да бъда оправдан.
Ако си мъж на място, оставяш си книжката за един месец, както каза брадчеда взимаш болничен и отпуск, молиш се да не те уволнят, и като ти изтече наказанието се яхваш на колицата и си бачкаш, и внимаваш за следващи издънки

[quote="Bubetooo"] На снимката и се виждат кътните зъбки,до колкото разбирам от ника си жена
Май не е жена, но нищо не оправдава постъпката му. Аз лично бих си понесъл последствията.

И един съвет......Следващия път, като решите да превишавате с над 30км/ч скороста бъдете готови да си понесете заслуженото, а не да пишете във форумите какво да правя или какви вратички могат да се отворят, за да бъда оправдан.
Ако си мъж на място, оставяш си книжката за един месец, както каза брадчеда взимаш болничен и отпуск, молиш се да не те уволнят, и като ти изтече наказанието се яхваш на колицата и си бачкаш, и внимаваш за следващи издънки

Последна промяна от Tatrata на Съб 08 май 2010 9:31, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tatrata написа:nikolova_66" Бил съм засечен от камерите на Малиново
[quote="Bubetooo написа: На снимката и се виждат кътните зъбки,до колкото разбирам от ника си жена
Май не е жена, но нищо не оправдава постъпката му. Аз лично бих си понесъл последствията.![]()
Ако си мъж на място, оставяш си книжката за един месец, както каза брадчеда вимаш болничен и отпуск, молиш се да не те уволнят, и като ти изтече наказанието се яхваш на колицата и си бачкаш и внимаваш за следващи издънки![]()
Вие неможете с правописа да се оправяте камо ли със закона

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Ka6iKa написа:Tatrata написа:nikolova_66" Бил съм засечен от камерите на Малиново
[quote="Bubetooo написа: На снимката и се виждат кътните зъбки,до колкото разбирам от ника си жена
Май не е жена, но нищо не оправдава постъпката му. Аз лично бих си понесъл последствията.![]()
Ако си мъж на място, оставяш си книжката за един месец, както каза брадчеда вимаш болничен и отпуск, молиш се да не те уволнят, и като ти изтече наказанието се яхваш на колицата и си бачкаш и внимаваш за следващи издънки![]()

Абе патенце сладко защо издребняваш толкова,п**ка нямаш ли си да си играеш,а си трупкаш мнения за респект!?Не виждаш ли ника,един път да бъда любезнаа и за една буква ще ме скастрите,айде гледай си животеца и да не съм те видяла да ме цитираш повече...И за закони не говори,защото не знаеш кой какво знае....
пс: Думичката "НЕ" се пише отделно, когато след нея има глагол!Виж си ника и после ми говори за правопис,не знам да има буква 6 (шест)
- tatrata85
- Автомобил:
- Двигател:
Ka6iKa написа:Tatrata написа:nikolova_66" Бил съм засечен от камерите на Малиново
Колега,хора като теб трябва да си мълчат в някои случай за да не се излагат

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Да върнем темата в "темата" - колега/колежке, карал/а си с превишена скорост, понасяш си наказанието. Дори и това да е свързано със загуба на работа. Както се казва, това което човек сам си причинява, никой не може да му го причини. Всеки да си носи отговорността за "шофирането" си.
Единствен изход е или да си намериш някой да те вози (не знам дали е позволено служебен автомобил да се управлява от неупълномощено лице), или говориш с шефа, казваш му че си безотговорен шофьор и се молиш да е на кеф.
Единствен изход е или да си намериш някой да те вози (не знам дали е позволено служебен автомобил да се управлява от неупълномощено лице), или говориш с шефа, казваш му че си безотговорен шофьор и се молиш да е на кеф.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”