Закон за етажната собственост - глоби?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- cornkiller
- Автомобил:
- Двигател:
Закон за етажната собственост - глоби?
Колеги, каним се в нашия вход да правим събрание и съгласно закона да се регистрираме в общината,НО като четох из наредбите и законите засягащи това и ми става лошо,отвратително много бумащина и разправия.Въпроса ми е колко е глобата ако пропуснем срока за регистрация и ако я наложат тая глоба,как ще я съберат????
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Закон за етажната собственост - глоби?
Глобата не я знам колко е.Не е кой знае каква бумащина/домоуправител съм на кооперацията/.Протокол от общото събрание за избор на домоуправител и управителен съвет.Попълнена домова книга -вътре кучета ,котки мишки,и наематели /гледай отзад как се попълва ,че започват да пишат глупости и ще те върнат/.И я подаваш в общината.Срока беше удължен до юни месец ако не се лъжа.Ако не е направено събрание КМЕТА трябва да назначи такова служебно.
- cornkiller
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Закон за етажната собственост - глоби?
Ясно ми е какво трябва да се свърши за да се регистрира.А трябва ли задължително като органи на управление да са избрани трима души за УС и трима души за КС или може един Домоуправител с един касиер и един човек за контрола дето се вика????А най-ми е чудно ако някой не си плаща парите за входа какво може да се направи за да почне да си плаща съгласно новия закон???
Върни се в “ОФФ-Топик - други”