Искам да попитам
днес минах подновяване на каско и премаркиране в Армеец
миналата година ми писаха в зеленото лисче с данните за извършен оглед - одраскана предна броня
днес колата не я оглеждаха - само снимки отдалеч и на номера на шасито
одрасканото си седи - в зеленото лисче на местото за забележките пише само подновяване
това означава ли, че се ползват данните (архив) от миналата година, за непоправени и неотписани щети
или да смятам, че един вид съм на чисто ?
п.с.
не мисля да предявявям щета или тем подобни измами, просто да съм наясно при евентуални други щети по бронята как ще се процедира

След премаркиране в Армеец....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
След премаркиране в Армеец....
Последна промяна от One на Чет 20 май 2010 12:32, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: След премаркиране в Армеец....
начисто си 
не са го видяли,ама дали не са го щракнали

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
LILO&STICH написа:начисто си
Абсолютно!
Нямаш проблеми, въпроса е да не се издевателства, смисъл да не се заверява въпросната драскотина!
Ако има по-сериозна щета на същия детайл (което не ти желая) ще го оценят обективно, понеже не е описана забележката при маркировката.

yoan4o написа:
Абсолютно!
Нямаш проблеми, въпроса е да не се издевателства, смисъл да не се заверява въпросната драскотина!
Ако има по-сериозна щета на същия детайл (което не ти желая) ще го оценят обективно, понеже не е описана забележката при маркировката.
това ми беше питанката,
мерси
както казах - изобщо не мисля да се занимавам със щети и прочие
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи аз преди година и половина заведох щета - люспа на предно стъкло, платиха ми го и аз го лепнах без да го сменям. Тази година при сключване на каското на описа не го видяха че е лепено. Преди 2 дена ми се появи нова люспа на предното стъкло на друго място, отидох днес да го заведа - ама не стана номера. Извадиха от предното ми касоко, че съм завеждал пак предно стъкло, гледаха по номера на маркировката и ми казаха, че след като е платено и не е подменено не мога да предява искане за изплащане на щета.
Така, че колега ако си , завеждал преди и не си , оправил, нищо че на огледа не са го видяли, няма да имаш успех.
Така, че колега ако си , завеждал преди и не си , оправил, нищо че на огледа не са го видяли, няма да имаш успех.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
едва ли бронята му е маркирана 

Zoran написа:Така, че колега ако си , завеждал преди и не си , оправил, нищо че на огледа не са го видяли, няма да имаш успех.
добре де
ти прочете ли какво съм писал ?
предната година е описана като забележка - не щета
сега не е !
демек счита ли се, че нямам забележки по колата, които при евентуални други щети да се вземат под внимание и да се намали заради това размера на обезщетението ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”