Какви документи за покупка на кола ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Какви документи за покупка на кола ?
Здравейте колеги
Простете ме , за може би , глупавия въпрос , но съм си харесал една кола ( регистрирана е в бг ) и ме интересува какви документи , трябва да ми даде предишния собственик , как стой въпроса с прехвърлянето и КАТ и така на татък . Притеснява ме също и това , че човека иска да си запази номера на колата а на мен да ми сложи транзитни или както там се казват , а мен ме е страх да не ме карат пак да плащам еко такса като е с транзитни номера . Благодаря предварително на отзовалите се .

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Какви документи за покупка на кола ?
Milanski написа:Здравейте колегиПростете ме , за може би , глупавия въпрос , но съм си харесал една кола ( регистрирана е в бг ) и ме интересува какви документи , трябва да ми даде предишния собственик , как стой въпроса с прехвърлянето и КАТ и така на татък . Притеснява ме също и това , че човека иска да си запази номера на колата а на мен да ми сложи транзитни или както там се казват , а мен ме е страх да не ме карат пак да плащам еко такса като е с транзитни номера . Благодаря предварително на отзовалите се .
нещо са те качили на върбата, колега. как така ще си запази бг номера, а ще сложи транзитни? за прехвърляне ти трябват заверен договор, талон и гражданска (вече може и платен данък да търсят).
- Milanski
- Двигател:
Ами и аз това се чудя ама оня ми ги разправя някакви такива за номератанещо са те качили на върбата, колега. как така ще си запази бг номера, а ще сложи транзитни? за прехвърляне ти трябват заверен договор, талон и гражданска (вече може и платен данък да търсят).

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Milanski написа:Ами и аз това се чудя ама оня ми ги разправя някакви такива за номератанещо са те качили на върбата, колега. как така ще си запази бг номера, а ще сложи транзитни? за прехвърляне ти трябват заверен договор, талон и гражданска (вече може и платен данък да търсят).
Няма проблем номерата да бъдат прехвърлени на друг автомобил. Отивате с 2те коли в КАТ, плащате си, сменят Ви номерата и талоните и сте готови.
Няма да му даваш да ги сваля той. Всичко в КАТ да направят.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Barboukov написа:Няма проблем номерата да бъдат прехвърлени на друг автомобил. Отивате с 2те коли в КАТ, плащате си, сменят Ви номерата и талоните и сте готови.
Няма да му даваш да ги сваля той. Всичко в КАТ да направят.
е как ще стане?
виждал ли си го или само си чешеш пръстите да трупаш безмислени мнения?
номера от една кола на друга става но не и в България.
-
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ABF 1996
- Контакти:
Той да си вземел номера щото му харесвал и да ти сложи друг.. Не се занимавай по- добре! А нали именно този номер е вписан в малкия и големия талон? И с наториално заверен договор за покупко- продажба! не се лови на пълномощни, особено гаражно подписани с фирмен печат!
- Milanski
- Двигател:
Мерси за отговорите , колеги . За пълномощтно или договор там каквото е задължително при лицензиран нотариус . А за номерата , после ще му се обадя и ще му кажа ако иска да я дава с тия номера ( който според мен не са нищо особено ) , ако не да си търси друг купувач . Поздрави 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”