Трябва ми сак
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Трябва ми сак
Здравейте някой може ли да ми препоръча магазин от кадето да купя сак с размери (дължина 150см Височина 50см и широчина 30 40 см) на някакви нормални пари не искам да изглежда кой знае как...просто ми трябва за wakeboard заминавам за турция и ми трябва защото няма как да го кача в самолета а саковете за wake почват от 100$ 

- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: Трябва ми сак
ping23 написа:Здравейте някой може ли да ми препоръча магазин от кадето да купя сак с размери (дължина 150см Височина 50см и широчина 30 40 см) на някакви нормални пари не искам да изглежда кой знае как...просто ми трябва за wakeboard заминавам за турция и ми трябва защото няма как да го кача в самолета а саковете за wake почват от 100$

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
На женския пазар като влезеш от лъвов мост завиваш наляво покрай магазините за месо и риба и тръгваш по уличката успоредна на Мария Луиза - там имаше 2-3 магазина за сакове всякакви.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Аз си взех от магазин SLS Rossignol на Ч.връх, сак Quicksilver, за под 100лв, преди година-две. Доста е голям, не чак 1.50м, но искам да кажа, че може да има и по-голями там. А и изкачат промоции и има и нормални цени.
ABSOLUT написа:Аз си взех от магазин SLS Rossignol на Ч.връх, сак Quicksilver, за под 100лв, преди година-две. Доста е голям, не чак 1.50м, но искам да кажа, че може да има и по-голями там. А и изкачат промоции и има и нормални цени.
Зa wakeboard ли?
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Ами мисля че не е за Уейк, тъй като ми изглежда малък да побере дъската. Но от вътре е като гумиран, здрав е, има и твърда структура отдолу да не се смачка.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”