Знам ,че темата трябва да е в раздел търся/предлагам работа ,но ми трябват спешно защото имам срок да намеря хората.
Работата е като охрана за концерта на http://www.manager.bg/news/metalika-ram ... -prez-yuni Работата ще е някаде около 10 часа + - , парите са 50лв за първия ден и 45лв за втория ден (като не са на 100% може и повече или по-малко да вземем,но това са ми казали за сега) Усигорена ви е храна(сандвичи) и безалкохони напитки и тениска с напдис "SECURITY" . Трябва да имате навършени 18 години и поне 70кг+. Да можете да дойдете на 110%! защото трябва да гарантирам ,че са сериозни хората ,че после аз ще го отнеса! Ако ви харесат може да ви взимат и за други концерти. Парите или ще се дадат след концерта или 2 дни по-късно. Ще ни инструктират какво трябва да правим, ще си тръгнем като свърши концерта и до последния фен си отиде.За да се запишете или ако имате някакви въпроси питайте - Телефон за контакт 0883 357 602 - Иво.
Ще ви се обадя в понеделник 21 Юни за да ви кажа къде и кога трябва да сте там.
За да се запишете ми трябва име и фамилия и телефон за връзка и да сте на 200% сигорни ,че ще дойдете!

Важно за охраната на концерта на Рамщайн които ще идват
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Важно за охраната на концерта на Рамщайн които ще идват
Последна промяна от mk2_Golf83 на Пет 18 юни 2010 3:15, променено общо 4 пъти.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Търся хора за охрана на концерта на Рамщайн Спешно
А каде ще пазим вътре (на стадйона) или на входа колега? Това е големия ми въпрос 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
...
Последна промяна от kaiser666 на Сря 16 юни 2010 18:17, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
само вътре ще бъдем ще се разхождаме и ще гледаме лошо (нали така гледат охраните
), по-старите в брашна от фирмата ще са отвънка защото те си знаят какво да правят. А за работа трябва да можете и за двата дена ,защото не може само за едния ден. Такива са ми изискванията .

Последна промяна от mk2_Golf83 на Вто 15 юни 2010 16:53, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
oстанаха 7 места ако има желаещи
да звънкат

- mk2_Golf83
Nafta написа:А требе ли да ги бием?
ПП:70 + кила съм
ако не слушат ще трябва

но вече ако не си се записал до сега ,вече е късно попълних списъка си
13 човека от форума ще дойдат ! Даже едно момче от Пловдив ще дойде Вижте какви сериозни хора има ! Ако ви харесат от фирмата може да ви викат и на други концерти и т.н.
сигурно ще има около 40 000 фена ... поне толкова е капацитета на стадиона до колкото знам.
Ако утре ми кажат,че ще ми трябват още хора ще ви кажа

Дано всички са сериозни ,все пак има 8 дни до тогава на всеки може да му излезне нещо , повечето ми познат имат изпити тогава или са на работа тия дни.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
mk2_Golf83 написа:Nafta написа:А требе ли да ги бием?
ПП:70 + кила съм
ако не слушат ще трябва![]()
Колега, недей да даваш такива съвети. Частната охрана на концерт или мач не може да направи реално нищо освен да гледа страшно и да си разхожда тениските. По-добре стискайте плаци да не стане инцидент и недей да пишеш глупости за биене.
- mk2_Golf83
пошегувах се много ясно,че няма да бием никой те ще ги инструкторират какво да правят и какво не,затова казах ако не слушкат
поздрав
п.п. Утре ще преброят хората и ще ми кажат дали трябва още хора да търся . В понеделник ще ви кажа кога и каде да дойдете на 22ри и 23ти
поздрав
п.п. Утре ще преброят хората и ще ми кажат дали трябва още хора да търся . В понеделник ще ви кажа кога и каде да дойдете на 22ри и 23ти
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ако можеш да уредиш място между сцената и фен зоната и без пари ще охранявам 

- mk2_Golf83
ела ние ще сме вътре в Стадиона и ще се разхождаме ,няма да сме отвънка , пък и някви пари ще вземеш
ще има над 40 000 фена

Последна промяна от mk2_Golf83 на Вто 15 юни 2010 16:47, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
Може ли момчето от Пловдив което ми се обади и го записах , да ми пише Л.С. да го питам нещо .
Последна промяна от mk2_Golf83 на Вто 15 юни 2010 16:45, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
Ще ми трябват още хора,ако сте на 200% сигурни и сериозни , пратете ми Л.С. С име и фамилия и телефон за връзка,
ако имате някакви въпроси питайте.
Може и по телефона да ми се обадите.
П.П. В понеделник като ми кажат час и място,ще напиша във форума и ще ви се обадя да ви кажа в колко часа трябва да сте на метро станция В.Левски и там ще се събираме всички и ще тръгнем към стадиона , да ни раздадат фланелки с надпис "SECURITY" и да ни инструктоират и да ни кажат кои сектори ще пазим. Работа е да се разхождате да гледате лошо (нали така гледат уж охраните
) няма да биете никой ,просто ще сме помощ на полицията. Горе-доло сигурно ще ни извикат в 14:00 на обяд на 100% ще ви кажа в понеделник по телефона и форума.
Парите са общо 95лв ,които ни казаха ,но може и да вземем по-малко или повече, за сега това са ни казали като пари дано няма промяна или да вземем повече пари
за сега сме около 70 човека от форума 26 човека
А парите ни казаха или на 2рия ден след концерта ще ни ги дадат или 2дни по-късно,зависи кога ще преведат парите на фирмата.
Ако може да ми звъните м/у 14:00ч и 20:00ч , по-добре на Л.С. да ми пишете ,че съм доста зает и ми е пламнала главата.
ако имате някакви въпроси питайте.
Може и по телефона да ми се обадите.
П.П. В понеделник като ми кажат час и място,ще напиша във форума и ще ви се обадя да ви кажа в колко часа трябва да сте на метро станция В.Левски и там ще се събираме всички и ще тръгнем към стадиона , да ни раздадат фланелки с надпис "SECURITY" и да ни инструктоират и да ни кажат кои сектори ще пазим. Работа е да се разхождате да гледате лошо (нали така гледат уж охраните

Парите са общо 95лв ,които ни казаха ,но може и да вземем по-малко или повече, за сега това са ни казали като пари дано няма промяна или да вземем повече пари

А парите ни казаха или на 2рия ден след концерта ще ни ги дадат или 2дни по-късно,зависи кога ще преведат парите на фирмата.
Ако може да ми звъните м/у 14:00ч и 20:00ч , по-добре на Л.С. да ми пишете ,че съм доста зает и ми е пламнала главата.
- mk2_Golf83
Събрах хората,които ми трябваха вече не търся. За тези ,които съм записъл да следят темата и ще им се обадя в понеделник също да им кажа кога и каде да дойдат на 22 юни.
П.П. Туко що ми се обадиха и ми искат 3те имена ЕГН ,че ни ги искат от НАП. Ако може да се обадите и да си ги кажете данните на телефон 0899 195 703 Ани Урзакова или да дойдете в офиса на 17.06.10 до 18.06.10 от 09:30ч до 11:00ч. на Бул.Вашинктон Номер 16 , Да търсите паркинг и да питате охраната за офиса той е там на паркинга в една малка сграда и да питате за Ани Урзакова - телефон за връзка 0899 195 703. Фирмата се казва "България Интернешънъл Секюрити!" Или на Л.С. Който както иска и му е удобно. Тези които си дадат данните преди концерта ще вземат парите на 2рия ден след концерта,тези които искат да си дадат даните след концерта ще вземат парите 2 дни по-късно като си дадат данните след концерта. Примерно на 24 идвате в офиса давата се ЕГН-то и данните и ще си вземете парите.Защото някой хора не искат да си кажат ЕГН-то по телефона , за което ги разбирам. Като се обаждате на Ани казвайте ,че Сте от хората на Иво от ФВ клуб.
П.П. Туко що ми се обадиха и ми искат 3те имена ЕГН ,че ни ги искат от НАП. Ако може да се обадите и да си ги кажете данните на телефон 0899 195 703 Ани Урзакова или да дойдете в офиса на 17.06.10 до 18.06.10 от 09:30ч до 11:00ч. на Бул.Вашинктон Номер 16 , Да търсите паркинг и да питате охраната за офиса той е там на паркинга в една малка сграда и да питате за Ани Урзакова - телефон за връзка 0899 195 703. Фирмата се казва "България Интернешънъл Секюрити!" Или на Л.С. Който както иска и му е удобно. Тези които си дадат данните преди концерта ще вземат парите на 2рия ден след концерта,тези които искат да си дадат даните след концерта ще вземат парите 2 дни по-късно като си дадат данните след концерта. Примерно на 24 идвате в офиса давата се ЕГН-то и данните и ще си вземете парите.Защото някой хора не искат да си кажат ЕГН-то по телефона , за което ги разбирам. Като се обаждате на Ани казвайте ,че Сте от хората на Иво от ФВ клуб.
Последна промяна от mk2_Golf83 на Съб 19 юни 2010 13:07, променено общо 1 път.
- mk2_Golf83
Re: Важно за хора за охрана на концерта на Рамщайн
значи бях преди малко до офиса ,сега се прибрах. Хората ,които могат да отидат на адреса горе кадето съм дал на офиса или да се обадят на Ани Урзакова да си кажат само ЕГН. Тези ,които не искат да си кажат ЕГН-то по телефона и не могат да отидат в офиса да си ги дадат,няма проблем просто няма да вземат парите на 23.06 вечерта , ще трябва да отидат на другия ден на 24.06 да си дадат ЕГН-то в офиса и да ги регистрират да ви дадат парите. Ще се охранява стадиона от 3 фирми и ще бъде борба после коя фирма да изберат да охранява стадиона. Такаче трябва да се представим добре, да не видят отгоре шефовете,че плащат за 10 човека охрана а има само трима. Наща работа ще е най-леката сравнение с другите 2 фирми. Ще има отговорници които ще следят всчико , просто си вършете работата не е трудна
само да седите и да гледате. Трябват ви дълги панталони/дънки няма значение цвета и маратонки или обувки или кецове. До колкото разбрах някаде към 12:00 ще ни извикат на 22.06 концерта почва от 16:00 и свършва 23:00 и докато се изнесът феновете сиг към 23:30 ще сме свободни. В понеделник ще ви се обади Ани Урзакова да ви каже каде и в колко часа да дойдете. Днеска ще ви се обади за да ви пита за ЕГН-то или да отидете на място да си го кажете ако имате проблем по телефона да го кажете. Ако имате някакви въпрос звъннете на 0899 195 703 или 02 81 87 165 или е-майл на ani_urzakova@abv.bg bissecurity1954@abv.bg

Върни се в “ОФФ-Топик - други”