Ситуацията е като на картинката.
Колите са почти спрели. Аз съм на мястото на човечето, тръгвам да пресичам, при което девойката в колата от лявата ми страна, с мръсна газ потегли и искаше да изпреварва ли нещо незнам, и понечи да мине през мене! Срещу нея има кола! и от всички други страни има коли.... Не схванах какво прави... а и не очаквах кола в посока обратна на движението да ме отнесе !
Незнам... всекидневно наблюдавам хора които нямат контрол над автомобилите си , просто немогат да командват тая машина.... и въпреки това са със самочувствие до небето. Това обаче беше върха на сладоледа! Попитах я накъде, "Абеее ейййй..." каквото и да означаваше това, с много псувни от другите участници се размина с колите и изчезна...
Пускам тема !! Моля ви , не се поддавайте на слънцето. За два дена видях 5 катастрофи на 3 километровия ми маршрут до работа .

Пресичане...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- freestyler911
Re: Пресичане...
Ако искате заключете темата, просто искам да може всеки да види и да внимава, и да знае , предимство просто НЯМА. С предимство е по наглия , и ... зависи от регистрацията.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
С каква кола беше
Може да е искала само да мръдне малко
По темата - пълно е с малоумници по пътя. Хубаво е човек да внимава дори и да е с предимство

Може да е искала само да мръдне малко

По темата - пълно е с малоумници по пътя. Хубаво е човек да внимава дори и да е с предимство

- freestyler911
Някъф фиат , или Лайн* (рено).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”