Некоректен търговец - qvor87

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hatch
Автомобил: Golf 1999g. 1.6
Двигател:

Некоректен търговец - qvor87

Мнениеот hatch » Чет 01 юли 2010 9:42

Както вече съм упоменал в една тема си търсех тампон за моно инжекцион. На лични получих множество съобщения включително и това на qvor87, което гласи:

qvor87 написа:naprotiiv kolega moq sam go vzemall 4isto nov kazaha mi 4e bil izpra6tql moq i az vednaga se izhvarlih da kupuvvam malko slojno be6e no otkrih 42lv. sam dal i nakraq taka stana 4e ne go smenqh 6toto vseki akali dava i nqmah nujdaa ot negone be6e za smqna. ako iskaa6 20lv i e tvoi

След, което се разбрахме той да ми прати въпросният чисто нов тампон чрез куриер от Русе. Дойде пратката, хвърлих паричките на куриерите и си го взимам радостен, че ще ми се оправи колата. Отварям кутийката а вътре чисто новият тампон изглежда така - изпечен, напукан и с доста дълбоки бразди, с поне 1 пръст натрупани сажди и масло. Видимо въпросната част бе на повече от 10/15 години. То дори моят тампон, който трябва да сменя изглежда по-добре. Та аз се оправих , сложиха ми нов и всичко е ок.
Но реших да звънна на колегата от Русе, за да му кажа, че не съм щастлив от ситуацията. След като започнах да обяснявам, че тампона е капут изведнъж телефона му се развали и след неколкократни повиквания от негова страна на "Ало, ааало" - затвори. Опитах да се свържа пак с него, но телефонът бе изключен. След час успях да се свържа с него, той вече бе подготвен с отговор, казах му, че не искам да се занимавам повече, нито си искам парите, а той се оправда, че негов човек е изпратил тампона, не знае защо така е станало и щял да ми звънне по-късно. Помислих, си ... гледай хората за какви дребни неща се налага да се унижават толкова много. Реших да изчакам да чуя какво ще каже, но след като това не се случи, написах темата.
Наистина наивни като мен - бол, мошенници още повече, но темата е единствено и само с цел да ви предпази. Внимавайте колеги. :012: Аз - ще!

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Re: Некоректен търговец - qvor87

Мнениеот theraven » Чет 01 юли 2010 9:48

Върни се в “ОФФ-Топик - други”