Въпросът ми е колко пари ще ми струва курса за кат. А след като току-що съм изкарал книжка за В? Рових в нета, но повечето неща са стари и всеки различни цени казва, та тук, ако някой има прясна информация, нека сподели

300лв. за кат „А” е лятната промоция на Автошкола „Василеви” . До 31 юли любителите на моторите могат да се запишат за шофьорския курс на промоционалната цена в офиса на бул. „Христо Ботев” 153 всеки делничен ден от 8:00ч. до 20:00часа или всяка събота и неделя от 9:00ч. до 14:00ч. на полигона на бул. „Гурмазовско шосе” 3, гр. Божурище. Необходимите документи са: копие от диплома , копие от лична карта, копие от шофьорска книжка и една паспортна снимка.
chefito написа:
Тия да си оправят сайта, че тоя изпит пред ДАЙ е много абстрактен....![]()
![]()
boby123 написа:Значи за това, че имам В няма да получа някакви ползи при каране на курса за А? Теорията нали е същата(листовките), защо да давам пари отново за същата теория? Щом при налична книжка за В цените са от 300 нагоре, колко ли са за без кат.В
vw_golf_4_tdi написа:boby123 написа:Значи за това, че имам В няма да получа някакви ползи при каране на курса за А? Теорията нали е същата(листовките), защо да давам пари отново за същата теория? Щом при налична книжка за В цените са от 300 нагоре, колко ли са за без кат.В
гледах ги за варна преди време - в порядъка 500лв и се отказах.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта